Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Veerse Meer

Boot huren aan het Veerse Meer

16 Bootverhuur

25312 reviews

Een boot huren aan het Veerse Meer is ideaal wanneer u een mooie dagtocht wil maken of een lang weekend wil genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Qua klimaat is de beste tijd om een boot te huren aan het Veerse Meer tussen mei en september. In de maanden augustus en september is de watertemperatuur het aangenaamst.

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Bootverhuur aan het Veerse Meer

Een boot huren aan het Veerse Meer? Ontspannen op de Zeeuwse wateren? Met Nautal komt u heerlijk tot rust in één van de topkwaliteit boten die wij aanbieden. Aan boord van de boten in Zeeland, aan het Veerse Meer treft u luxe aan met een comfortabel interieur. Laat u adviseren door onze experts in bootverhuur in Zeeland en boek uw volgende vaarvakantie in één van de mooie haventjes grenzend aan het Veerse Meer. 

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u het Veerse Meer gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.

Een boot huren aan het Veerse Meer vanuit diverse havens

Een boot huren aan het Veerse Meer kan bij ons in meerdere havens, waaronder:

  • Yerseke
  • Kortgene


Een boot huren aan het Veerse Meer is een prachtig uitgangspunt voor mooie tochten. U kunt onderweg aanmeren bij gezellige stadjes zoals Veere, Wolphaartsdijk en Kamperland. Er zijn langs het meer veel openbare aanlegplaatsen waar u gratis kunt aanleggen voor een periode van maximaal 24 uur. Vanaf het Veerse Meer kunt u ook andere gebieden in de omgeving verkennen. Via het kanaal door Walcheren bereikt u de Westerschelde en vaart u naar Middelburg. Vanuit deze monumentale stad kunt u per boot ook Vlissingen bereiken.

Een boot huren aan het Veerse Meer met of zonder vaarbewijs

Een boot huren aan het Veerse Meer doet u bij ons met of zonder schipper. Indien u een vaarbewijs hebt, kunt u direct zelf op pad. Hebt u geen vaarbewijs maar wilt u toch zonder schipper varen? Kies dan voor een (motor)boot of zeiljacht die niet langer is dan 15 meter en vol gas niet harder gaat dan 20 kilometer per uur. Gaat u liever met een ervaren kracht op pad? Kies dan voor een van de boten met schipper. Een boot huren aan het Veerse Meer kan met een klein of groter gezelschap. Bij ons huurt u boten aan het Veerse Meer voor maximaal 8 personen.

Varen op het Veerse Meer

Een boot huren aan het Veerse Meer begint met Nautal. Wij bieden u verschillende zeilboten en motorboten aan in Kortgene en Yerseke. Dit zijn perfecte startpunten om het Veerse Meer te ontdekken en de frisse natuur in te ademen die de omgeving rijk is. 
Dat dit een populair, zo niet het populairste, vaargebied is van Zeeland is niet gek. Het ligt in het hart van Zeeland, en wat ooit een woelige zeearm was, is nu een watersportparadijs. Gezellige plaatsen zoals eerdergenoemd Kortgene, maar ook Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn zeker een bezoekje waard. En wist u dat in het Veerse Meer talloze onbewoonde eilandjes op u te wachten staan? Afmeren bij deze bijzondere plekjes raden wij daarom ten zeerste aan, en bovendien is het Veerse Meer door haar ondiepe oevers uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Zeeuwse wateren

Het Veerse Meer is een populaire vaarbestemming in Zeeland en erg gemakkelijk te bereiken. Dit kunstmatig brakwatermeer is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken. Vele die een boot huren in Zeeland genieten van een tocht over dit meer. Bovendien kunt u hier het Zuiderzeekrabbetje, de trompetkalkkokerworm en het palingbrood vinden. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.