Bootverhuur aan het Veerse Meer

Een boot huren op het Veerse Meer is een heerlijke manier om een dag of weekend in de provincie Zeeland door te brengen. Tussen mei en oktober is het prima weer om te varen, met een gemiddelde minimumtemperatuur van 14 graden. In de zomermaanden stijgt het kwik gemiddeld tot boven de 20 graden en is de watertemperatuur aangenaam met zo'n 18 graden.

Hoeveel kost het om een boot te huren aan het Veerse Meer?  

Factoren die de prijs kunnen beïnvloeden: type boot, lengte, leeftijd, capaciteit, seizoen, duur van de charter, met of zonder schipper, extra's, enz.

  • Zeilboten 

1 week: vanaf € 770 in het laagseizoen en vanaf € 1.200 in het hoogseizoen
Met een schipper: vanaf 200 € per dag

  • Motorboten

1 week: vanaf € 2.400 in het laagseizoen en vanaf € 2.700 in het hoogseizoen

Weet u al met welke boot u het Veerse Meer gaat ontdekken?

Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.

Een boot huren aan het Veerse Meer vanuit diverse havens

Een boot huren aan het Veerse Meer kan bij ons in meerdere havens, waaronder:

  • Yerseke
  • Kortgene


Een boot huren aan het Veerse Meer is een prachtig uitgangspunt voor mooie tochten. U kunt onderweg aanmeren bij gezellige stadjes zoals Veere, Wolphaartsdijk en Kamperland. Er zijn langs het meer veel openbare aanlegplaatsen waar u gratis kunt aanleggen voor een periode van maximaal 24 uur. Vanaf het Veerse Meer kunt u ook andere gebieden in de omgeving verkennen. Via het kanaal door Walcheren bereikt u de Westerschelde en vaart u naar Middelburg. Vanuit deze monumentale stad kunt u per boot ook Vlissingen bereiken.

Boot huren op het Veerse Meer met of zonder schipper

In ons aanbod vindt u boten waarmee u met of zonder schipper op het Veerse Meer kunt varen. Trekt u graag uw eigen plan? Kies dan voor een (motor)boot die niet harder gaat dan 20 kilometer per uur en die korter is dan 15 meter. In dat geval hebt u namelijk geen vaarbewijs nodig. Indien u liever onder begeleiding van een deskundige vaart, kiest u een boot met schipper.

Vaarroutes met Veerse Meer als uitgangspunt

Via het Veerse Meer kunt u talloze vaarroutes volgen, ook wanneer u geen ervaren schipper bent. Niet alleen het Veerse Meer zelf biedt mogelijkheden: u kunt vanaf het meer ook verder de provincie in. U kunt vanaf het Veerse Meer via het Kanaal door Walcheren doorvaren naar de prachtige stad Middelburg. Vanuit Middelburg kunt u zelfs doorvaren tot aan Vlissingen en de Westerschelde. Een andere mooie route is die in oostelijke richting. Via het Veerse Meer komt u op de Oosterschelde. U meert dan bijvoorbeeld af in Yerseke, het mekka van de mossel- en oesterteelt.

Zeeuwse wateren

Het Veerse Meer is een populaire vaarbestemming in Zeeland en erg gemakkelijk te bereiken. Dit kunstmatig brakwatermeer is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken. Vele die een boot huren in Zeeland genieten van een tocht over dit meer. Bovendien kunt u hier het Zuiderzeekrabbetje, de trompetkalkkokerworm en het palingbrood vinden. 
Bootverhuur > Veerse Meer

Boot huren aan het Veerse Meer

23 Bootverhuur

35139 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.