Bootverhuur > Yerseke

Boot huren in Yerseke

45588 reviews

- 10%
Huur zeilboot Jeanneau Sun Odyssey 30 i in Yerseke, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Geniet van de kust van Zeeland op uw zeilboot Sun Odyssey 30 i


Zeilboot Jeanneau Sun Odyssey 30 i (2009) 8,99 m

Met of zonder schipper

2 cabines 1 badkamer 5 plaatsen 5 Slaapplaatsen Yerseke, Nederland (Zeeland)
vanaf € 136 € 122 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
- 10%
Huur zeilboot Dehler  38SQ in Yerseke, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Geniet van uw reis op een 11.64 meter zeilboor

Zeilboot Dehler 38SQ (2020) 11,64 m

Met of zonder schipper

3 cabines 1 badkamer 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Yerseke, Nederland (Zeeland)
vanaf € 261 € 235 /dag
Bekijk boot
- 10%
Huur zeilboot Dehler  34 in Yerseke, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Zeilboot van 10.1 meter te huur in de haven van Yerseke, Nederland

Zeilboot Dehler 34 (2020) 10,10 m

Met of zonder schipper

2 cabines 1 badkamer 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Yerseke, Nederland (Zeeland)
vanaf € 193 € 174 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
- 10%
Huur zeilboot Beneteau Oceanis 35 in Yerseke, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Geniet van een onvergetelijke vakantie met deze Oceanis 35 zeilboot

Zeilboot Beneteau Oceanis 35 (2015) 10,45 m

Met of zonder schipper

2 cabines 1 badkamer 5 plaatsen 5 Slaapplaatsen Yerseke, Nederland (Zeeland)
vanaf € 164 € 148 /dag
Bekijk boot
- 10%
Huur zeilboot Dufour Yachts  365 Grand Large in Yerseke, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Een prachtige Dufour Yachts zeilboot in Yerseke, Nederland

Zeilboot Dufour Yachts 365 Grand Large (2007) 10,81 m

Met of zonder schipper

3 cabines 1 badkamer 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Yerseke, Nederland (Zeeland)
vanaf € 196 € 177 /dag
Bekijk boot

Boot huren in Yerseke

Wil je op vaarvakantie in Zeeland? Of ben je op zoek naar ideeën voor een uitstapje met vrienden en familie? Dan is het zeker aan te bevelen om een boot te huren in Yerseke. Bij Nautal vind je verschillende opties voor bootverhuur in Yerseke. Ontdek het zelf op onze website en ga op avontuur op de Oosterschelde!

Hoeveel kost het om een boot te huren in Yerseke?

De kosten van het huren van een boot zijn afhankelijk van het vaarseizoen. In het laagseizoen kun je een boot huren in Yerseke vanaf 600 euro per week en in het hoogseizoen betaal je vanaf 650 euro per week. Let op! Er kunnen nog verplichte extra kosten bij de verhuur komen. Zo betaal je soms extra voor een eindschoonmaak en de brandstofconsumptie. Sommige verhuurders bieden ook optionele extra’s, zoals paddleboards, een bijboot, een buitenboordmotor en een schipper. De prijzen voor bootverhuur in Yerseke die worden genoemd op de website van Nautal zijn allemaal inclusief BTW.

Kun je een boot inclusief schipper huren in Yerseke?

Wanneer je nog niet veel ervaring hebt met het besturen van een boot kan het fijn zijn als er een extra schipper aanwezig is aan boord. Voor sommige boten in Yerseke is het zelfs mogelijk om zeilles te krijgen van de schipper! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zonder schipper op avontuur te gaan! Wanneer je geen vaarbewijs hebt is het voor sommige boten verplicht om een schipper aan boord te hebben. Helaas zijn er momenteel nog geen boten zonder vaarbewijs te huur in Yerseke, maar je kunt wel ergens anders in Nederland een boot huren zonder vaarbewijs. Op die manier kun je toch zelf op pad zonder dat je een vaarbewijs nodig hebt!

Wat is er te doen in Yerseke?

Het dorpje Yerseke ligt aan de Oosterschelde. In 1870 werd het dorp groot door de kweek van oesters. Veel mensen trokken naar het dorp, waardoor het ook wel het Zeeuwse klondike werd genoemd. Sinds de komst van de Oosterscheldekering is de teelt van oesters wat afgenomen en nu worden er ook mosselen gekweekt. Veel toeristen komen dan ook naar Yerseke om de lokale zeevruchten te eten en dat is ook zeker aan te raden voor je vaarvakantie! Jaarlijks wordt er ook een mosseldag gehouden op de derde zaterdag van augustus. Rond de 50.000 mensen bezoeken het evenement. Er is vuurwerk en een taptoe. Bovendien vind je er ook musea over de Oosterschelde en oesters.

Hoewel het zeker aan te raden is om eens aan te leggen voor al deze lekkernijen en bezienswaardigheden, is het natuurlijk het leukst om een route te varen. Wanneer je een boot huurt in Yerseke kun je alle kanten op! Je kunt natuurlijk over de Oosterschelde varen, het grootste nationale park van Nederland! Als je geluk hebt kun je hier zeehonden en zelfs bruinvissen spotten. Via het kanaal door Zuid-Beveland kun je naar de Westerschelde varen. De Westerschelde heeft een open verbinding met de Noordzee, dus hier vinden zelfs nog getijden plaats. Wanneer het hard waait kun je het beste naar het Veerse Meer uitwijken. Dit meer in Zeeland is door de vele bochten de ideale uitwijkmogelijkheid. Bij goed weer kun je hier natuurlijk ook prachtig varen. Niet voor niets is het een prachtige toeristische attractie. Je vindt er ook een aantal eilandjes die je kunt bezoeken. Je kunt ook naar de Grevelingen varen, het grootste zoutwatermeer in Nederland. Ook hier vind je weer verschillende eilandjes waar je aan kunt leggen. Doordat de verhoudingen in het water van het Grevelingenmeer zo goed geregeld kunnen worden, is het meer prachtig helder en dat maakt het leuk om er te duiken en te snorkelen. Kortom, genoeg mogelijkheden om een prachtige route door Zeeland af te leggen wanneer je op vaarvakantie gaat vanuit Yerseke.

Hoe is het weer in Yerseke?

Yerseke ligt dicht bij de zee en dat maakt dat de zomers iets kouder en de winters iets warmer zijn dan in de rest van Nederland. In juli ligt de hoogste temperatuur rond de 23 graden Celsius. Het beste moment om te gaan varen bij Yerseke is tussen mei en september, wanneer de temperatuur aangenaam is voor een vaartocht. Het weer kan wel onvoorspelbaar zijn in Nederland dus houd altijd de weersvoorspellingen in de gaten.

Wat zijn populaire plaatsen rond Yerseke?

Door de oesterteelt ontstonden er twee havens in Yerseke. Eerst was er de oude haven en later werd deze uitgebreid met de nieuwe, ook wel de prins Willem Alexanderhaven en de prinses Beatrixhaven genoemd. De twee havens worden vandaag de dag voornamelijk nog voor de pleziervaart gebruikt. Je kunt er ook boten huren bij Nautal.

Dicht bij Yerseke vind je andere populaire plaatsen waar je ook boten kunt huren bij Nautal. Een van de meest populaire toeristische bestemmingen is het Veerse Meer. Hier vind je heerlijk water om in te zwemmen en om op te watersporten. Een andere plaats in Zeeland waar je ook boten kunt huren bij Nautal is Kortgene.

Hoe kom je in Yerseke?

Yerseke kun je het best bereiken door via de A4 en de A58 Zeeland binnen te rijden. Met het openbaar vervoer bereik je de plaats via het treinstation Kruiningen-Yerseke. Dit is een station tussen de twee dorpen in. Vanaf hier kun je met de bus verder het dorp in om de haven te bereiken.


Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie