Alles over bootverhuur in Zadar

Misschien wel een van de meest intrigerende steden van Kroatië: Zadar. Zadar kenmerkt zich door haar traditionele Venetiaanse en Romeinse architectuur, maar is ook modern met unieke duurzame attracties. Want waar anders ter wereld kunt u op de toetsen van een zeeorgel zitten? Met bootverhuur in Zadar kunt u deze fantastische stad en haar schilderachtige omgeving verkennen door naar de Zadar-archipel en de Kornati-eilanden te reizen. Zadar is het perfecte uitgangspunt om het adembenemende Kroatische paradijs te ontdekken. 

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Zadar gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.  

Havens in Zadar

Ons bootverhuur bevindt zich op verschillende locaties in de regio Zadar. Hier is een lijst van de steden met hun namen van havens en jachthavens, opgesomd van noord naar zuid:


Evenals in het centrum van Zadar, is ons catamaran verhuur gebaseerd in Port Zaton en Marina Dalmacija. Ons jachtverhuur is veelal gevestigd in Marina Dalmacija.

Weersomstandigheden in Zadar

Zadar kent een optimaal klimaat, perfect om te genieten van de warme mediterrane zon en beschut door de Zadar-archipel en de Kornati-eilanden. In de zomer is de zeetemperatuur gemiddeld 23 ° C, ideaal voor allerlei soorten wateractiviteiten zoals snorkelen, duiken en paddleboarden. In juli en augustus schijnt de zon tot maar liefst dertien uur per dag met temperaturen van 25 ° C tot 30 ° C.

Ideeën voor Zadar

De oude binnenstad van Zadar is volledig voetgangersgebied en vol met eigenzinnige barretjes en restaurants die uw smaakpapillen zeker zullen prikkelen. Wandel langs de kustpromenade omhoog naar het zeeorgel en de zonnegroet. Het zeeorgel is een reeks treden ingebouwd in de promenade waar u kunt zitten en luisteren naar het ontspannende geluid van walvissen. De zogenaamde zonnegroet gaat 's avonds branden nadat het de hele dag door de zon is opgeladen.

De Zadar-archipel bestaat uit enkele van de meest waardevolle eilandparels van Kroatië. Dugi Otok, Pašman en Ugljan zijn enkele van de grotere eilanden. Telašćica Park, gelegen op het eiland Dugi Otok, is een prachtig nationaal park met wilde dieren en een zoutwatermeer.

Wilt u weten waar u naar toe kunt met een zeilboot of voor motorboot verhuur? Plan dan een tochtje langs de Kornati-eilanden of wellicht naar andere vasteland steden aan de Dalmatische kust.

Reistips voor Zadar

Zadar luchthaven (ZAD) ligt op slechts 20 minuten rijden naar het hart van de stad. De bus shuttleservice naar het centrum van Zadar kost 25 kuna.
Bootverhuur > Kroatië > Zadar

Boot huren in Zadar

636 Bootverhuur

36139 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.