Bootverhuur > Nederland > Zeeland

Boot huren in Zeeland

36351 reviews

Huur zeilboot Jeanneau 42 CC in Bruinisse, Nederland, Zeeland

Zeil met ons fijne jacht (max. 4 personen) volgens je eigen plan.

Veilig & Schoon

Zeilboot Jeanneau 42 CC (1999, opknapbeurt 2018) 12,85 m

Schipper bij prijs inbegrepen

1 cabine 1 badkamer 5 plaatsen 4 Slaapplaatsen Bruinisse, Nederland (Zeeland)
vanaf € 395 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot Beneteau Oceanis 34 in Cadzand, Nederland, Zeeland

Begin uw avontuur aan boord van een Beneteau Oceanis 34

Veilig & Schoon

Zeilboot Beneteau Oceanis 34 (2010) 10,36 m

Schipper bij prijs inbegrepen

3 cabines 1 badkamer 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Cadzand, Nederland (Zeeland)
vanaf € 200 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur zeilboot Jeanneau Sun Odyssey 30 i in Yerseke, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Ontdek vanuit Yerseke de wateren van Zeeland


Zeilboot Jeanneau Sun Odyssey 30 i (2009) 8,99 m

Met of zonder schipper

2 cabines 1 badkamer 5 plaatsen 5 Slaapplaatsen Yerseke, Nederland (Zeeland)
vanaf € 136 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
- 10%
Huur zeilboot Dehler  38SQ in Yerseke, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Huur deze zeilboot van 11.64 meter en vaar richting de baaien

Zeilboot Dehler 38SQ (2020) 11,64 m

Met of zonder schipper

3 cabines 1 badkamer 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Yerseke, Nederland (Zeeland)
vanaf € 273 € 246 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren in Zeeland

Via Nautal kunt u een boot huren in Zeeland met of zonder schipper. Zeilboten, motorboten en meer in Zeeland of op een andere bestemming. Flexibele annulering of datumwijziging is mogelijk bij bepaalde boten tot 15 dagen voor het inchecken. Een boot huren in Zeeland is een heerlijke manier om de fraaie kustlijn in het zuidwesten van ons land te ontdekken. De provincie met zijn (schier)eilanden biedt daarnaast voldoende vaarroutes om te genieten van de gevarieerde landschappen in het binnenland. 


Wat kost het huren van een boot in Zeeland?

Het huren van een boot in Zeeland kost vanaf 115 euro per dag en vanaf 600 euro per week in het laagseizoen. In het hoogseizoen is de prijs voor het huren van een boot in Zeeland vanaf 250 euro per dag en vanaf 1100 euro per week.


Hoe is het weer in Zeeland?

Een boot huren in Zeeland is de beste manier om deze waterrijke provincie en zijn gezellige steden te verkennen. Tussen mei en oktober geniet u van temperaturen van ruim 15 graden, en in de zomermaanden loopt het kwik zelfs op tot ruim 20 graden. Dan is ook de zeewatertemperatuur aangenaam. Prima weer voor een tocht met een van onze motorboten of zeiljachten!


Wat te doen in Zeeland?

Een boot huren in Zeeland geeft u de gelegenheid om bij verschillende havens aan te meren om de charmante stadjes in deze provincie te verkennen.  Zeeland een prachtig gebied maakt om in te zeilen zijn de onregelmatige kustlijnen. In tegenstelling tot de andere Europese kusten vormt Zeeland een vertakking van land in zee. Hierdoor kan men Zeeland verkennen met mooie vaarroutes door landinwaarts te zeilen. Aan deze kusten zijn heerlijke stranden te vinden en pittoreske dorpjes en steden. Het is dan ook een echte aanrader om in de zomermaanden een zeilboot te huren in Zeeland.

Zeeuwse wateren

Zeeland stelt u in staat om te varen op zowel zoet als zout water. U hoeft geen zeesluizen door om goed zeilwater te bereiken in Zeeland. Gezellige havenplaatsjes als Bruinisse, Vlissingen en  Terneuzen zijn leuk om naar toe te varen. Het Veerse Meer, bijvoorbeeld, is een populaire vaarbestemming in Zeeland en erg gemakkelijk te bereiken. Dit kunstmatig brakwatermeer is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken. Vele die een boot huren in Zeeland genieten van een tocht over dit meer. Bovendien kunt u hier het Zuiderzeekrabbetje, de trompetkalkkokerworm en het palingbrood vinden. Voor de meer ervaren schippers is het een mooi avontuur om tijdens een vaarvakantie over de Oosterschelde, Westerschelde en de Noordzee te varen.

Een boot huren in Zeeland met een groot of klein gezelschap

Een boot huren in Zeeland is mogelijk voor grote en kleine gezelschappen. Wij bieden boten aan met plaats tot maximaal twaalf personen. Daarbij hebt u de keuze om met of zonder schipper te varen. Een boot huren in Zeeland is de ideale manier om met uw gezelschap een gezellige dagtocht door de omgeving te maken. Maar ook wanneer u met een kleinere groep een korte vakantie hebt gepland, kunt u bij ons terecht voor een ruime boot met voldoende slaapplaatsen.


Wat zijn de meest populaire havens in Zeeland?

  • Sint-Annaland
  • Yeserke
  • Het Veerse meer
  • Novi Marine


Andere nabijgelegen vaargebieden

Wanneer u in Zeeland een boot huurt, zijn er talloze vaarroutes te volgen. U kunt kiezen voor een dagtocht, of een meerdaagse route waarbij u Zeeland als startpunt neemt. Denk aan een weekendtocht vanuit Zeeland richting De Biesbosch, waarbij u onderweg afmeert in Bruinisse, Willemstad en Oosterhout. Een andere fraaie tocht is een rondje Vlissingen, met onderweg stops in Zierikzee, bij de Neeltje Jans, en in Veere, Middelburg en Goes. Een tour langs de Oosterschelde brengt u via de Brouwershaven en de Grevelingensluis langs Zierikzee en Sint-Annaland. Meer vaargebieden: HellevoetsluisBreskens.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.