Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Nederland > Zeeland

Boot huren in Zeeland

71 Bootverhuur

25312 reviews

Een boot huren in Zeeland? Ontspannen op de Zeeuwse wateren? Met Nautal komt u heerlijk tot rust in één van de topkwaliteit boten die wij aanbieden. Aan boord van de boten in Zeeland treft u luxe aan met een comfortabel interieur. Laat u adviseren door onze experts in bootverhuur in Zeeland en boek uw volgende vaarvakantie in één van de mooie havensteden van Zeeland.

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Bootverhuur in Zeeland

Een boot huren in Zeeland is een heerlijke manier om de fraaie kustlijn in het zuidwesten van ons land te ontdekken. De provincie met zijn (schier)eilanden biedt daarnaast voldoende vaarroutes om te genieten van de gevarieerde landschappen in het binnenland. Qua klimaat is de beste tijd om een boot te huren in Zeeland tussen mei en september. De temperatuur komt gemiddeld niet onder de 15 graden uit en het aantal zonuren per dag is dan het hoogst. De (zee)watertemperatuur is tussen juli en september het aangenaamst. In de zomer kan een stevige zeewind waaien, wat ideaal is voor een zeiltocht met een van onze boten.

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Zeeland gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.

Een boot huren in Zeeland en aanmeren in mooie havens

Een boot huren in Zeeland doet u bij ons in meerdere havens, waaronder:

  • Kortgene
  • Sint-Annaland
  • Yeserke
  • Cadzand
  • Het Veerse meer
  • Novi Marine


Een boot huren in Zeeland geeft u de gelegenheid om bij verschillende havens aan te meren om de charmante stadjes in deze provincie te verkennen. Daarnaast zijn er talloze prachtige vaarroutes op zee en binnendoor. Denk aan een zeiltocht op de Oosterschelde, waarna u via de binnenwateren naar Zierikzee gaat. Voor natuurliefhebbers is de Biesbosch-route een aanrader. U vaart door dit schitterende natuurgebied van Port Zélande naar Bruinisse.

Een boot huren in Zeeland met een groot of klein gezelschap

Een boot huren in Zeeland is mogelijk voor grote en kleine gezelschappen. Wij bieden boten aan met plaats tot maximaal twaalf personen. Daarbij hebt u de keuze om met of zonder schipper te varen. Een boot huren in Zeeland is de ideale manier om met uw gezelschap een gezellige dagtocht door de omgeving te maken. Maar ook wanneer u met een kleinere groep een korte vakantie hebt gepland, kunt u bij ons terecht voor een ruime boot met voldoende slaapplaatsen.

Varen in Zeeland

Een boot huren in Zeeland begint met Nautal. Wij bieden u verschillende motorboten in Kortgene, en andere boten in bijvoorbeeld Cadzand of Sint Annaland.  Zo kunt u bijvoorbeeld centraal beginnen en heerlijk uitwaaien aan de Oosterschelde, een uitdagende zeiltocht beginnen aan de Noordzee of de frisse natuur inademen wanneer u een boot gaat huren aan het Veerse Meer.

Wat Zeeland een prachtig gebied maakt om in te zeilen zijn de onregelmatige kustlijnen. In tegenstelling tot de andere Europese kusten vormt Zeeland een vertakking van land in zee. Hierdoor kan men Zeeland verkennen met mooie vaarroutes door landinwaarts te zeilen. Aan deze kusten zijn heerlijke stranden te vinden en pittoreske dorpjes en steden. Het is dan ook een echte aanrader om in de zomermaanden een zeilboot te huren in Zeeland.

Vaargebieden: Hellevoetsluis, BreskensWillemstad

Zeeuwse wateren

Zeeland stelt u in staat om te varen op zowel zoet als zout water. U hoeft geen zeesluizen door om goed zeilwater te bereiken in Zeeland. Gezellige havenplaatsjes als Bruinisse, Vlissingen en  Terneuzen zijn leuk om naar toe te varen. Het Veerse Meer, bijvoorbeeld, is een populaire vaarbestemming in Zeeland en erg gemakkelijk te bereiken. Dit kunstmatig brakwatermeer is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken. Vele die een boot huren in Zeeland genieten van een tocht over dit meer. Bovendien kunt u hier het Zuiderzeekrabbetje, de trompetkalkkokerworm en het palingbrood vinden. Voor de meer ervaren schippers is het een mooi avontuur om tijdens een vaarvakantie over de Oosterschelde, Westerschelde en de Noordzee te varen.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.