Bootverhuur in Zeeland

Een boot huren in Zeeland is de beste manier om deze waterrijke provincie en zijn gezellige steden te verkennen. Tussen mei en oktober geniet u van temperaturen van ruim 15 graden, en in de zomermaanden loopt het kwik zelfs op tot ruim 20 graden. Dan is ook de zeewatertemperatuur aangenaam. Prima weer voor een tocht met een van onze motorboten of zeiljachten!

Een boot huren in Zeeland is een heerlijke manier om de fraaie kustlijn in het zuidwesten van ons land te ontdekken. De provincie met zijn (schier)eilanden biedt daarnaast voldoende vaarroutes om te genieten van de gevarieerde landschappen in het binnenland. Qua klimaat is de beste tijd om een boot te huren in Zeeland tussen mei en september. De temperatuur komt gemiddeld niet onder de 15 graden uit en het aantal zonuren per dag is dan het hoogst. De (zee)watertemperatuur is tussen juli en september het aangenaamst. In de zomer kan een stevige zeewind waaien, wat ideaal is voor een zeiltocht met een van onze boten.

Hoeveel kost het om een boot te huren in Zeeland?  

Factoren die de prijs kunnen beïnvloeden: type boot, lengte, leeftijd, capaciteit, seizoen, duur van de charter, met of zonder schipper, extra's, enz.

  • Motorboten 

1 week: vanaf € 2400 in het laagseizoen en vanaf € 3.000 in het hoogseizoen


  • Zeilboten

1 dag: vanaf € 300 in het laagseizoen en € 400 in het hoogseizoen

1 week: vanaf € 710 in het laagseizoen en vanaf € 2.800 in het hoogseizoen


Weet u al met welke boot u Zeeland gaat ontdekken?

Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.

Een boot huren in Zeeland en aanmeren in mooie havens

Een boot huren in Zeeland doet u bij ons in meerdere havens, waaronder:

  • Sint-Annaland
  • Yeserke
  • Het Veerse meer
  • Novi Marine


Een boot huren in Zeeland met een groot of klein gezelschap

Een boot huren in Zeeland is mogelijk voor grote en kleine gezelschappen. Wij bieden boten aan met plaats tot maximaal twaalf personen. Daarbij hebt u de keuze om met of zonder schipper te varen. Een boot huren in Zeeland is de ideale manier om met uw gezelschap een gezellige dagtocht door de omgeving te maken. Maar ook wanneer u met een kleinere groep een korte vakantie hebt gepland, kunt u bij ons terecht voor een ruime boot met voldoende slaapplaatsen.

Varen in Zeeland

Een boot huren in Zeeland geeft u de gelegenheid om bij verschillende havens aan te meren om de charmante stadjes in deze provincie te verkennen.  Zeeland een prachtig gebied maakt om in te zeilen zijn de onregelmatige kustlijnen. In tegenstelling tot de andere Europese kusten vormt Zeeland een vertakking van land in zee. Hierdoor kan men Zeeland verkennen met mooie vaarroutes door landinwaarts te zeilen. Aan deze kusten zijn heerlijke stranden te vinden en pittoreske dorpjes en steden. Het is dan ook een echte aanrader om in de zomermaanden een zeilboot te huren in Zeeland.

Zeeuwse wateren

Zeeland stelt u in staat om te varen op zowel zoet als zout water. U hoeft geen zeesluizen door om goed zeilwater te bereiken in Zeeland. Gezellige havenplaatsjes als Bruinisse, Vlissingen en  Terneuzen zijn leuk om naar toe te varen. Het Veerse Meer, bijvoorbeeld, is een populaire vaarbestemming in Zeeland en erg gemakkelijk te bereiken. Dit kunstmatig brakwatermeer is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken. Vele die een boot huren in Zeeland genieten van een tocht over dit meer. Bovendien kunt u hier het Zuiderzeekrabbetje, de trompetkalkkokerworm en het palingbrood vinden. Voor de meer ervaren schippers is het een mooi avontuur om tijdens een vaarvakantie over de Oosterschelde, Westerschelde en de Noordzee te varen.

Andere havens in Zeeland en omgeving

Naast eerder genoemde havens kunt u bij ons ook een boot huren in Zeeland in Yerseke en Novi Marine.

Wanneer u in Zeeland een boot huurt, zijn er talloze vaarroutes te volgen. U kunt kiezen voor een dagtocht, of een meerdaagse route waarbij u Zeeland als startpunt neemt. Denk aan een weekendtocht vanuit Zeeland richting De Biesbosch, waarbij u onderweg afmeert in Bruinisse, Willemstad en Oosterhout. Een andere fraaie tocht is een rondje Vlissingen, met onderweg stops in Zierikzee, bij de Neeltje Jans, en in Veere, Middelburg en Goes. Een tour langs de Oosterschelde brengt u via de Brouwershaven en de Grevelingensluis langs Zierikzee en Sint-Annaland.
Meer vaargebieden: HellevoetsluisBreskens


Boten huren in Zeeland met of zonder vaarbewijs

U hebt geen vaarbewijs nodig om in Zeeland een boot te huren. Wanneer u met weinig ervaring gaat varen, kiest u voor een boot die niet harder dan 20 kilometer per uur door het water gaat en die korter is dan 15 meter. Gaat u liever op pad met een ervaringsdeskundige? Kies dan voor een boot met schipper. Verder zijn er in Zeeland boten in allerlei soorten en maten te huur, met ruimte tot wel 75 personen. 
Bootverhuur > Nederland > Zeeland

Boot huren in Zeeland

76 Bootverhuur

34919 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.