Bootverhuur > Zierikzee

Boot huren in Zierikzee

45588 reviews

Huur zeilboot Etap 28i in marina Brouwershaven, Zeeland

Geniet van de kust van Zeeland op uw zeilboot 28i


Zeilboot Etap 28i (1996, opknapbeurt 2020) 8,60 m

Zonder schipper (bareboat)

1 cabine 4 plaatsen 4 Slaapplaatsen marina Brouwershaven (Zeeland)
vanaf € 145 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot  Jeanneau Sun Odyssey 36 in marina Brouwershaven, Zeeland

Geniet van de kust van Zeeland op uw zeilboot Sun Odyssey 36


Zeilboot Jeanneau Sun Odyssey 36 (1996, opknapbeurt 2020) 11 m

Zonder schipper (bareboat)

3 cabines 2 badkamers 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen marina Brouwershaven (Zeeland)
vanaf € 200 /dag
Bekijk boot
Huur zeilboot Elan Yachts 31 in marina Brouwershaven, Zeeland

Geniet van een onvergetelijke vakantie met deze 31 zeilboot


Zeilboot Elan Yachts 31 (1988, opknapbeurt 2020) 9,90 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 1 badkamer 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen marina Brouwershaven (Zeeland)
vanaf € 150 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot Steel Hulled Faber kruiser 950 in marina Brouwershaven, Zeeland

Huur deze motorboot en vaar over de golven van Zeeland

Motorboot Steel Hulled Faber kruiser 950 (1980, opknapbeurt 2015) 9,50 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 1 badkamer 4 plaatsen 4 Slaapplaatsen marina Brouwershaven (Zeeland)
vanaf € 150 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Boot huren in Zierikzee

In de provincie Zeeland kunt u heerlijk varen. Bijvoorbeeld over de Oosterschelde. Vanuit Zierikzee kunt u dit mooie gebied op een geweldige manier zelf ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een zeilboot of motorboot. Wat voor wensen u ook heeft, op de website van Nautal vindt u een passend aanbod. 

Wat kost een boot huren in Zierikzee?

De prijs van het huren van een boot in Zierikzee is afhankelijk van verschillende factoren zoals het type boot, het seizoen, de reisduur etc. Een boot huren in Zierikzee kan al vanaf 135 euro per dag en 600 euro per week in het laagseizoen. In het hoogseizoen beginnen de kosten vanaf 150 euro per dag en 765 euro per week.

Kan ik een boot met of zonder schipper huren in Zierikzee?

Bij Nautal zijn er allerlei soorten boten die passen bij uw wensen. Heeft u een vaarbewijs en wilt u graag kapitein zijn van uw eigen schip? Dat kan! Heeft u geen vaarbewijs, kijk dan naar de opties voor boot zonder vaarbewijs huren in Zierikzee.

Vaarbewijs of niet, als u graag optimaal en in alle rust wilt genieten van uw reis zonder u bezig te moeten houden met het besturen van de boot raden wij u aan een boot met schipper te huren. De schipper kan u leiden naar de mooiste plekjes van het Nationaal Park Oosterschelde en omgeving.

Wat te doen in Zierikzee?

In de omgeving van Zierikzee is genoeg te zien en te ontdekken! Zierikzee ligt aan het Nationaal Park Oosterschelde. De Oosterschelde staat in open verbinding met de Noordzee en was oorspronkelijk een aftakking van de rivier de Schelde. De natuur in en rondom de Oosterschelde is prachtig, u vindt er duizenden vogels, waterdieren en planten. 

Er zijn genoeg mooie gebieden om te verkennen. Huur een boot in Zierikzee en vaar bijvoorbeeld naar het Veerse Meer, een mooi gebied met verschillende eilanden om aan te meren en geen getijdenstroming. Hier kunt u een avontuurlijke wandeling maken, of genieten van het zonnetje terwijl u rustig picknickt of een boekje leest. Andere gebieden die leuk zijn om te bezoeken zijn de Keeten en het gebied rond Neeltje Jans.

In het Nationaal Park de Oosterschelde zijn ook een aantal mooie te vinden, wij hebben de mooiste stranden op een rijtje gezet:

Het spotten van diersoorten kan een hele leuke bezigheid zijn met een gehuurde boot in Zierikzee. Wist u dat er in de Oosterschelde zeehonden en bruinvissen rondzwemmen? Misschien kunt u ze wel spotten tijdens uw boottocht!

In het Nationaal Park de Oosterschelde staan ook een aantal kijkhutten van waaruit u vogels kunt bekijken. Twee bekende zijn Vogelkijkhut Markiezaat en Vogelkijkhut Rammegors, maar misschien komt u er zelf wel een tegen als u een boot huurt in Zierikzee. Het belangrijkste is om eb en vloed in de gaten te houden. Bij eb zijn er namelijk veel vogels op zoek naar voedsel op de bodem in het gebied rondom de kijkhutten. 

Hoe is het weer in Zierikzee?

Als u van plan bent een boot te huren in Zierikzee kunt u dat het beste in de maanden mei tot en met oktober doen. In deze maanden is er een zachte of aangename temperatuur en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur is 21 °C in augustus.

Hoe kom ik in Zierikzee?

Zierikzee ligt in de provincie Zeeland. Hierdoor is deze plek vanuit Nederland alleen bereikbaar via Zuid-Holland of Noord-Brabant. 

Als u vanuit het midden van het land komt kunt u het best richting de A12 rijden. Vanaf hier neemt u de A20, A16/E19 en A29 naar de N59 in Den Bommel. Neem afrit Knooppunt Hellegatsplein vanaf de A29. Hierna kunt u de N59 volgen naar Zierikzee.

Vanuit het zuiden van het land kunt u het best richting de A59 rijden. Neem afrit Knooppunt Hellegatsplein vanaf de A59. Hierna kunt u de N59 volgen naar Zierikzee.Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie