Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Boten > Nederland > Zuid-Holland

Boot huren in Zuid-Holland

27 Bootverhuur

Boot huren in Zuid-Holland

Wanneer u besluit een boot te huren in Zuid-Holland, dan kunt u de schoonheid van de grote steden in de Randstad afwisselen met de rust van het bekende Groene Hart. Bezoek druk, historisch én modern Rotterdam, vaar door haar grachten of waan u tussen de studenten in de prachtige stad Leiden. Geen stedelijk gebied? Geen probleem. Vanaf Rotterdam is er een uitstekend bereik naar de Noordzee, en ook het Groene Hart kent vele rustige vaargebieden. 


Bootverhuur in Zuid Holland

Bezoek de website, vul uw gewenste prijsklasse in en kies of u een boot wil huren met schipper of een boot wil huren zonder schipper. Kies uw gewenste type boot: zeilboot, motorboot, motorjacht en zelfs jetskis. Uiteraard kunt u altijd het Nautal team om hulp vragen. Hierdoor kunt de meest ideale boot vinden voor de door u gewenste periode. Afhankelijk van het type boot kunt u huren per uur of per dag. 


Vaargebieden in Zuid-Holland

Een boot huren in Zuid-Holland, leent zich uitstekend voor een bezoekje aan het Groene Hart. Dit gebied vormt een beschermd natuurgebied en kenmerkt zich door internationaal zeldzame en unieke landschapskwaliteiten. Het Groene Hart wordt omgeven door de Randstadring (met onder andere Rotterdam, Den Haag en Amsterdam), en is beroemd om haar recreatie- en watersport mogelijkheden en haar natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Vechtplassen of bewonder moerassen en moerasbossen. Klaar voor een klein uitstapje? In het Groene Hart vindt u ook vele recreatieve fiets- en wandelroutes. Kortom, huurt u een boot in Zuid-Holland, dan kunt u de schoonheid van de grote steden in de Randstad afwisselen met de rust van het Groene Hart. 

 Ook kunt u ervoor kiezen een motorboot te huren in Zuid-Holland. Begin uw tocht bijvoorbeeld in het pittoreske Woubrugge, en vaar via De Does de grachten op van de sfeervolle stad Leiden! Ideaal ook om even aan te meren, en te proeven van de bruisende studenten cultuur die hier heerst. De stad kent ook een rijke geschiedenis! 

Zeilt u liever, dan is ook een zeilschip huren in Zuid-Holland een goede optie. U weet misschien wel dat Rotterdam de belangrijkste haven van Nederland huist, omdat er vanaf hier een uitstekend bereik is naar de Noordzee! Huur uw zeilboot bijvoorbeeld bij de bekende Veerhaven, en zeil langs de uitstekende wolkenkrabbers terwijl u de open zee op zeilt. 

Vaargebieden: Warmond, Marina Port Zélande, Jachthaven Schiedam


Weersomstandigheden in Zuid-Holland

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste zeilomstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in juli. De kustprovincies in het westen, zuidwesten en noorden doorgaans zachter weer dan de oostelijke provincies, perfect dus om een boot te huren voor een uitstapje naar één van bovengenoemde bestemmingen.


Klantbeoordelingen Zuid-Holland

23 reviews

Zie alle beoordelingen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.