Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Boten > Nederland > Zuid-Holland

Boot huren in Zuid-Holland

31 Boten

Boot huren in Zuid-Holland

Wanneer u besluit een boot te huren in Zuid-Holland, dan kunt u de schoonheid van de grote steden in de Randstad afwisselen met de rust van het bekende Groene Hart. Bezoek druk, historisch én modern Rotterdam, vaar door haar grachten of waan u tussen de studenten in de prachtige stad Leiden. Geen stedelijk gebied? Geen probleem. Vanaf Rotterdam is er een uitstekend bereik naar de Noordzee, en ook het Groene Hart kent vele rustige vaargebieden. 

Yachtcharter 

Weet u al met welke boot u Zuid-Holland gaat ontdekken? Als yachtcharter hebben wij een ruime keuze voor u! Afhankelijk van de precieze locatie bieden wij bootverhuur in zeilboten, zeilschepen, motorboten en motorjachten. Maar ook snelle RIBs, comfortabele sloepjes en van jetski´s tot catamarans en jachten maken onderdeel uit van onze yachtcharter. Wellicht houdt ú ervan rustig rond te tuffen, maar heeft uw gezelschap er liever wat vaart in zitten. Afhankelijk van de lengte van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als yachtcharter u helpen de juiste boot te kiezen, voor u én uw gezelschap.

Vaargebieden in Zuid-Holland

Een boot huren in Zuid-Holland, leent zich uitstekend voor een bezoekje aan het Groene Hart. Dit gebied vormt een beschermd natuurgebied en kenmerkt zich door internationaal zeldzame en unieke landschapskwaliteiten. Het Groene Hart wordt omgeven door de Randstadring (met onder andere Rotterdam, Den Haag en Amsterdam), en is beroemd om haar recreatie- en watersport mogelijkheden en haar natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Vechtplassen of bewonder moerassen en moerasbossen. Klaar voor een klein uitstapje? In het Groene Hart vindt u ook vele recreatieve fiets- en wandelroutes. Kortom, huurt u een boot in Zuid-Holland, dan kunt u de schoonheid van de grote steden in de Randstad afwisselen met de rust van het Groene Hart. 
 
Ook kunt u ervoor kiezen een motorboot te huren in Zuid-Holland. Begin uw tocht bijvoorbeeld in het pittoreske Woubrugge, en vaar via De Does de grachten op van de sfeervolle stad Leiden! Ideaal ook om even aan te meren, en te proeven van de bruisende studenten cultuur die hier heerst. De stad kent ook een rijke geschiedenis! 
Zeilt u liever, dan is ook een zeilschip huren in Zuid-Holland een goede optie. U weet misschien wel dat Rotterdam de belangrijkste haven van Nederland huist, omdat er vanaf hier een uitstekend bereik is naar de Noordzee! Huur uw zeilboot bijvoorbeeld bij de bekende Veerhaven, en zeil langs de uitstekende wolkenkrabbers terwijl u de open zee op zeilt. 

Weersomstandigheden in Nederland

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste zeilomstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in juli. De kustprovincies in het westen, zuidwesten en noorden doorgaans zachter weer dan de oostelijke provincies, perfect dus om een boot te huren voor een uitstapje naar één van bovengenoemde bestemmingen.

Klantbeoordelingen Zuid-Holland

10 reviews

Zie alle beoordelingen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.