Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen


Een boot huren in Frankrijk zonder vaarbewijs

Een boot huren zonder vaarbewijs kan door heel Frankrijk in talloze havens. Omdat Zuid-Frankrijk populair is bij toeristen, zijn hier een aantal grote havens waar u boten huurt of afmeert om de levendige badplaatsen te bezoeken. De mondaine Côte d'Azur is favoriet onder beroemdheden en heeft daarom havens met uitstekende diensten, zoals elektriciteit, water en brandstof tanken. Port de Cannes biedt ruimte aan ruim 800 boten van allerlei formaten, waaronder luxe jachten die de haven zijn allure geven. Port Inland, nabij Cannes, heeft eveneens zo'n 800 ligplaatsen. In de haven van Sainte-Maxime is plaats voor 375 boten tot maximaal 26 meter en in het nabijgelegen Port Grimaud zijn zelfs 1.100 ligplaatsen voor boten met een maximale lengte van 55 meter. De haven van Saint-Tropez tegenover Sainte Maxime heeft in totaal 734 ligplaatsen voor boten van maximaal 50 meter. Port Vauban, tussen Saint-Tropez en Monaco, heeft liefst 1.642 ligplaatsen, waaronder een aantal voor grote luxueuze jachten. In Marseille, in Port de la Lave, zijn 1.500 ligplaatsen voor boten van maximaal 14 meter.


Havens elders in Frankrijk

Naast bovengenoemde havens zijn er in Frankrijk genoeg andere plaatsen waar u een boot huurt en af kunt meren. In Noord-Frankrijk huurt u een boot op het Canaux de Metz om te varen langs de oevers van de Moezel. In Metz zijn meerdere kleine jachthavens waar u afmeert om de stad te verkennen. Varen op de Seine doet u door een boot te huren in een van de havens aan de rivier, zoals in Villennes-sur-Seine. Hier is een fraaie jachthaven met een ruim aantal plaatsen voor boten van maximaal 38 meter. Gaat u varen op Canal du Midi? De kleine haven van Port Lauragais, tussen Toulouse en Carcassonne, ligt op een meer met een oppervlak van 1,5 hectare, direct aan Canal du Midi.


Het voordeel van een boot huren in Frankrijk zonder vaarbewijs

Met de kleinere types in ons ruime assortiment boten kunt u een boot huren in Frankrijk zonder vaarbewijs. U bestuurt deze boten al met enkele instructies van de eigenaar. Deze huurboten lenen zich door de afmetingen uitstekend om door kanalen te varen. Tijdens het zomerseizoen bent u bovendien verzekerd van mooi weer. Bekijk direct ons assortiment kleinere boten en huur deze zomer zonder vaarbewijs een boot in Frankrijk. 


De boten die zonder vaarbewijs te huren zijn

Frankrijk is een van de weinige landen waar u zonder vaarbewijs ook een houseboot kunt huren: een varende woonboot waarin zich onder andere meubilair, een kookgelegenheid en sanitaire voorzieningen bevinden. Deze boten kunnen tot wel vijftien meter lang zijn en zijn geschikt voor gezelschappen tot veertien personen. Ook een grote boot huren zonder vaarbewijs is in Frankrijk dus mogelijk.


De mogelijkheden met een huurboot, ook zonder vaarbewijs

Niet alleen voor het varen over de rivieren kunt u zonder vaarbewijs in Frankrijk een boot huren. Geniet van de idyllische omgevingen met historische bezienswaardigheden zoals de chateaus waar Frankrijk om bekendstaat, of van vergezichten over het water. Vaar over rivieren als de Moezel of kies het ruime sop op open zee door een boot te huren vanuit de Port de Cannes, Sainte-Maxime in Var en andere havens.Bootverhuur > Boten zonder vaarbewijs > Frankrijk

Boot zonder vaarbewijs huren in Frankrijk

38 Verhuur van boten zonder vaarbewijs

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.