Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Friesland

Klantbeoordelingen Friesland

20 reviews

  • Aangezien ik een fries ben vinden we bijna alles in Friesland mooi.De mogelijk heden van de friese wateren voor dit sort schepen is grandioos.
    Meindertsma

    huurde een Hausboot motor tjalk

    Gepubliceerd 29 jun. 2019

  • De roete die je wil doen op voorhand plannen en een plan b hebben voor het geval de wind roet in het eten gooit op het open water
    Marinus V.

    huurde een Custom made FB 1400

    Gepubliceerd 24 aug. 2019

  • De Swette, It Swin, Syltsjesleat, Sneek, Simmerrak, Houkesleat, Broersleat, Svarte Brekken, Soalsleat, Riper Feart, Weinsleat richting Heeger Meer en De Fluezeen
    Hein S.

    huurde een FB 925

    Gepubliceerd 30 okt. 2017

  • Plan van te voren een route en bereid je goed voor zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan Waterkaarten app van ANWB is erg makkelijk
    John .

    huurde een Linssen Grand Sturdy 25.9 Variotop

    Gepubliceerd 3 sep. 2018

  • Wij vonden het in z'n geheel erg goed en perfect geregeld, als we weer een boot zouden huren komen we zeker weer terug bij jullie
    Ronald D.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 11 aug. 2018

  • Tijdens een bezoek aan Friesland moet een reis over de Friese wateren zeker niet ontbreken! 
    Bouke V.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 4 aug. 2018

  • Hele leuke dorpjes, mooie meren en heel leuk om rond te varen!
    Raymon V.

    huurde een Van der valk Valkkruiser Holtman

    Gepubliceerd 8 jun. 2017

  • Het varen over de Friese meren is afwisselend, soms alleen zie je weilanden, dan vaar je in de plaatsen met historische huisjes. Veel gezellige jachthavens om aan te leggen, wel altijd vooraf even bellen om teleurstellingen te voorkomen.
    Gjr H.

    huurde een Pikmeer 1100

    Gepubliceerd 23 aug. 2018

  • Ich kann nichts Bestimmtes empfehlen, da jeder Ort bzw. Anlegestelle etwas für sich hat. Wir waren in Häfen und waren an den freien Anlegeplätzen mitten in der Natur, plant nach euren Interessen.
    Markus S.

    huurde een Langenberg Deve Cabin luxe motorboot cabin, zonder vaarbewijs

    Gepubliceerd 2 sep. 2019

  • Di sicuro il bagno nei canali no,pero mi sono piaciuti i ristoranti i paesaggi il fatto di ormeggia re nelle isolette di sentirsi liberi nella natura.Un viaggio che non dimeticero facilmente.
    Zvonko

    huurde een Custom made Morrakruiser FBB 1250

    Gepubliceerd 2 jun. 2019

  • Alle, die man anfahren kann. Vor allem die Wasserstraßen, sowie Häfen, sind sehr zu empfehlen. Ich kann nur jedem raten, wer Lust auf Campen auf Wasser hat, macht nichts falsch!
    Volker E.

    huurde een FB 925

    Gepubliceerd 3 mei 2019

  • Friesland bietet von ruhigen Buchten bis zu tollen Anlegestellen mitten in spannenden Orten mehr als man mit einer Tour erkunden kann. Auf jeden Fall kommen wir wieder.
    Martin R.

    huurde een Hausboot motor tjalk

    Gepubliceerd 20 apr. 2019

  • Sneek ist eine sehenswürdige Stadt. Friesland im Allgemeinen ein Land wo man sich willkommen fühlt, jedes kleine Dorf hat seine Beschaulichkeit bewahrt.
    Karl M.

    huurde een Kormoran 1260

    Gepubliceerd 15 aug. 2018

  • Eine bestimmte Sehenswürdigkeiten würde ich nicht benennen. Einfach mit dem Boot umherfahren und die Landschaft genießen und dem Söltag entfliehen.
    Raffenberg

    huurde een EV 1150

    Gepubliceerd 25 jun. 2019

  • Rest, kind people, nature and little place and city: you get't all! Clean swimwater, good shops and restaurants!
    Broeders

    huurde een Hausboot Motor Tjalk

    Gepubliceerd 21 jul. 2019

  • Der Ort Sneek und Grou hat mir sehr gut gefallen. Schöne Gassen und Restaurants. Auch Therherne war recht gut.
    Colin B.

    huurde een Pacific 150 Exclusive

    Gepubliceerd 4 jun. 2019

  • In Sloaten lohnt es sich anzulegen, obwohl die Stadt winzig ist, hatten wir dort viel Spaß.
    Klemens K.

    huurde een Custom made FB 1400

    Gepubliceerd 15 jun. 2019

  • De fraaie omgeving. In de zomer.
    Jos D.

    huurde een Langenberg Deve Cabin luxe motorboot cabin, zonder vaarbewijs

    Gepubliceerd 9 jul. 2019

  • ..
    F K.

    huurde een Bavaria 38 Cruiser

    Gepubliceerd 26 mei 2019

  • Er is geen commentaar gegeven
    Olga U.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 15 jul. 2018

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.