Klantbeoordelingen Friesland

Klantbeoordelingen Friesland

9 reviews

  • Plan van te voren een route en bereid je goed voor zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan Waterkaarten app van ANWB is erg makkelijk
    John .

    huurde een Linssen Grand Sturdy 25.9 Variotop

    Gepubliceerd 3 sep. 2018

  • Wij vonden het in z'n geheel erg goed en perfect geregeld, als we weer een boot zouden huren komen we zeker weer terug bij jullie
    Ronald D.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 11 aug. 2018

  • Tijdens een bezoek aan Friesland moet een reis over de Friese wateren zeker niet ontbreken! 
    Bouke V.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 4 aug. 2018

  • De Swette, It Swin, Syltsjesleat, Sneek, Simmerrak, Houkesleat, Broersleat, Svarte Brekken, Soalsleat, Riper Feart, Weinsleat richting Heeger Meer en De Fluezeen
    Hein S.

    huurde een FB 925

    Gepubliceerd 30 okt. 2017

  • Hele leuke dorpjes, mooie meren en heel leuk om rond te varen!
    Raymon V.

    huurde een Van der valk Valkkruiser Holtman

    Gepubliceerd 8 jun. 2017

  • Het varen over de Friese meren is afwisselend, soms alleen zie je weilanden, dan vaar je in de plaatsen met historische huisjes. Veel gezellige jachthavens om aan te leggen, wel altijd vooraf even bellen om teleurstellingen te voorkomen.
    Gjr H.

    huurde een Pikmeer 1100

    Gepubliceerd 23 aug. 2018

  • Sneek ist eine sehenswürdige Stadt. Friesland im Allgemeinen ein Land wo man sich willkommen fühlt, jedes kleine Dorf hat seine Beschaulichkeit bewahrt.
    Karl M.

    huurde een Kormoran 1260

    Gepubliceerd 15 aug. 2018

  • Er is geen commentaar gegeven
    Olga U.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 15 jul. 2018

  • Er is geen commentaar gegeven
    Zieverink

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 1 jun. 2017

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.