Klantbeoordelingen Friesland

Klantbeoordelingen Friesland

16 reviews

  • Plan van te voren een route en bereid je goed voor zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan Waterkaarten app van ANWB is erg makkelijk
    John .

    huurde een Linssen Grand Sturdy 25.9 Variotop

    Gepubliceerd 3 sep. 2018

  • Wij vonden het in z'n geheel erg goed en perfect geregeld, als we weer een boot zouden huren komen we zeker weer terug bij jullie
    Ronald D.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 11 aug. 2018

  • Tijdens een bezoek aan Friesland moet een reis over de Friese wateren zeker niet ontbreken! 
    Bouke V.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 4 aug. 2018

  • De Swette, It Swin, Syltsjesleat, Sneek, Simmerrak, Houkesleat, Broersleat, Svarte Brekken, Soalsleat, Riper Feart, Weinsleat richting Heeger Meer en De Fluezeen
    Hein S.

    huurde een FB 925

    Gepubliceerd 30 okt. 2017

  • Hele leuke dorpjes, mooie meren en heel leuk om rond te varen!
    Raymon V.

    huurde een Van der valk Valkkruiser Holtman

    Gepubliceerd 8 jun. 2017

  • Het varen over de Friese meren is afwisselend, soms alleen zie je weilanden, dan vaar je in de plaatsen met historische huisjes. Veel gezellige jachthavens om aan te leggen, wel altijd vooraf even bellen om teleurstellingen te voorkomen.
    Gjr H.

    huurde een Pikmeer 1100

    Gepubliceerd 23 aug. 2018

  • Di sicuro il bagno nei canali no,pero mi sono piaciuti i ristoranti i paesaggi il fatto di ormeggia re nelle isolette di sentirsi liberi nella natura.Un viaggio che non dimeticero facilmente.
    Zvonko

    huurde een Custom made Morrakruiser FBB 1250

    Gepubliceerd 2 jun. 2019

  • Alle, die man anfahren kann. Vor allem die Wasserstraßen, sowie Häfen, sind sehr zu empfehlen. Ich kann nur jedem raten, wer Lust auf Campen auf Wasser hat, macht nichts falsch!
    Volker E.

    huurde een FB 925

    Gepubliceerd 3 mei 2019

  • Friesland bietet von ruhigen Buchten bis zu tollen Anlegestellen mitten in spannenden Orten mehr als man mit einer Tour erkunden kann. Auf jeden Fall kommen wir wieder.
    Martin R.

    huurde een Hausboot motor tjalk

    Gepubliceerd 20 apr. 2019

  • Sneek ist eine sehenswürdige Stadt. Friesland im Allgemeinen ein Land wo man sich willkommen fühlt, jedes kleine Dorf hat seine Beschaulichkeit bewahrt.
    Karl M.

    huurde een Kormoran 1260

    Gepubliceerd 15 aug. 2018

  • Der Ort Sneek und Grou hat mir sehr gut gefallen. Schöne Gassen und Restaurants. Auch Therherne war recht gut.
    Colin B.

    huurde een Pacific 150 Exclusive

    Gepubliceerd 4 jun. 2019

  • In Sloaten lohnt es sich anzulegen, obwohl die Stadt winzig ist, hatten wir dort viel Spaß.
    Klemens K.

    huurde een Custom made FB 1400

    Gepubliceerd 15 jun. 2019

  • ..
    F K.

    huurde een Bavaria 38 Cruiser

    Gepubliceerd 26 mei 2019

  • Er is geen commentaar gegeven
    Sipke M.

    huurde een Smelne 1040

    Gepubliceerd 26 mei 2019

  • Er is geen commentaar gegeven
    Olga U.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 15 jul. 2018

  • Er is geen commentaar gegeven
    Zieverink

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 1 jun. 2017

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.