Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Boten zonder vaarbewijs > Spanje > Girona

Boot zonder vaarbewijs huren in Girona

60 Verhuur van boten zonder vaarbewijs

Boot huren zonder vaarbewijs in Girona

De provincie Girona is gelegen aan de beroemde Costa Brava, een 220-kilometer lange kustlijn gelegen aan de voet van de Pyreneeën. Elke hoek van de beroemde Costa Brava bevat nieuwe natuurlijke contrasten die u nooit zult vergeten. De steile rotsachtige kustlijn is moeilijk te bereiken vanaf het platteland, maar wanneer u een boot huurt in Girona kunt u ook zonder vaarbewijs genieten van het landschap en vele kleine baaien ontdekken. Girona zal u verrassen met pittoreske havens en natuurgebieden, zoals de Cap de Creus. Het grootste deel van de Costa Brava heeft een aangename mediterrane wind, ideaal voor het huren van een boot. 

Havens en bezienswaardigheden in Girona

Als u een boot in Girona wilt huren maar geen vaarbewijs heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijkheden. Talloze havens liggen 10-15 zeemijl voor de kust van Barcelona en u kunt ook veilig ankeren in de beschutte baaien. Bij Nautal kunt u een boot huren zonder vaarbewijs bij maarliefst 9 havens: Palamós, l´Estartit, Aiguablava, Blanes, Sant Antoni de Calonge, Cadaqués en Port d´Aro

Palamós bijvoorbeeld is één van de mooiste plekken aan de Costa Brava die je niet mag missen als u een boot in Girona wilt huren. l´Estartit en Blanes zijn heerlijk om zonder zorgen een boot te huren, aan te meren en voor de feestganger is hier ook veel te beleven! 

Maar Girona, de hoofdstad van de provincie, heeft eveneens veel te bieden. Ga vanuit de haven aan de kust naar het binnenland, waar de prachtige middeleeuwse stad op u wacht. Girona ligt in het noordoosten van Catalonië en heeft vele geweldige attracties, waaronder de Santa Maria-kathedraal, waarschijnlijk het beroemdste monument in de provincie. Eeuwen van het werk aan de gevel en het interieur zijn verantwoordelijk voor hun onmiskenbare schoonheid van de kerk. Vanaf de kathedraal is het pad naar de Passeig de la Muralla niet ver weg. De Passeig de la Muralla leidt van de voet van de Capuchinberg over de oude stadsmuur naar de poort van Sant Cristófol. Dit prachtige pad geeft je een onvergetelijk zicht op de hele stad met zijn prachtige gebouwen en monumenten.

Klimaat en weersomstandigheden in Girona

Het milde klimaat langs de Costa Brava maakt de bekende regio Catalonië tot een zeer populaire om een boot te huren. Vooral de maanden mei-oktober zijn ideaal voor een yachtcharter omdat het zelden regent en er op dit moment in Girona een verfrissende wind waait. De gemiddelde temperatuur in deze maanden is 18-28 ° C en in combinatie met een zeer aangename watertemperatuur die kan oplopen tot  21 ° C , zorgt dit voor optimale omstandigheden om een boot te huren in Girona. Aan de rotsachtige kust moet u wel op de diepte letten, en in het voorjaar kunnen ook de sterke Tramuntana-winden voor lastigere omstandigheden zorgen. 

Vervoer

Reizen naar Girona is mogelijk vanaf alle Nederlandse luchthavens (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht). Als alternatief is een reis via Barcelona mogelijk. Vanuit de Catalaanse hoofdstad kunt u gemakkelijk regionale treinen of bussen nemen naar Girona in 1 a 2 uur. Vraag direct bij uw boeking naar een transfer van de luchthaven naar de jachthaven. Veel charterbedrijven kunnen er een aanbieden.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.