Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Gran Canaria

Klantbeoordelingen Gran Canaria

9 reviews

  • Für 4 große Erwachsene leider zu klein und untermotorisiert. Dadurch sind wir nicht all zu weit gekommen. Mit nur 2 Personen mag es gehen. Verglichen mit anderen Ländern finden wir es etwas zu teuer, kann aber an mangelnden Angeboten in Gran Canaria liegen.
    Hendrik P.

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 2 sep. 2017

  • visit GuiGui by throwing an anchor in front of the beach, then swim to the beach...rather calm there with not too many people. you can also travel south from Porto de Mogan direction Maspalomas or beaches before Anfi etc. check with the owner what he recommends
    Johannes G.

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 27 nov. 2017

  • C'est une destination idéale entre amis tout comme en famille, les paysages sont magnifiques, il fait toujours beau. Je conseil également d'aller voir la playa de Guigui. Pour les poissons, nous n'avons pas trouver de bon spots
    Lucas

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 30 dec. 2018

  • All round great experience to sail were ever you wanted to and just relax. The most important thing for us was you didn’t need a skipper or anybody else to tell you were and what to do
    Nigel

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 12 jul. 2018

  • Die schönen Buchten und einsamen Strände zum tauchen und Fotos zu machen. Das Meer war etwas unruhig und trotzdem ein schöner Tagesausflug.kann ich nur weiter empfehlen.
    Alfred J.

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 15 mrt. 2019

  • Recomendable para navegar es la costa oeste, entre Agaete y Mogán. El sur de la isla lamentablemente es todo turismo masivo.
    Guayec P.

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 5 jan. 2018

  • Great beaches, great bays with lots of boats we had a great day.
    Dean S.

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 4 jul. 2017

  • Er is geen commentaar gegeven
    Léa

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 9 aug. 2017

  • Er is geen commentaar gegeven
    Silvia S.

    huurde een Duromar RIB390

    Gepubliceerd 17 sep. 2018

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.