Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen


Huur een boot zonder vaarbewijs op Ibiza

Wilt u een boot huren op Ibiza zonder vaarbewijs? Ons voordelig geprijsde aanbod omvat boten met plaats tot wel 12 personen, die u zelf kunt besturen! U huurt een boot zonder vaarbewijs op Ibiza ook in de volgende havens:

  • Puerto Deportivo Coral Mar
  • Santa Eulàlia
  • Port d'Eivissa
  • Portinatx


Havens op Ibiza

Om de boot te vinden zonder vaarbewijs, raden we u aan om Port de Sant'Antoni te bezoeken, die het best is uitgerust voor dit type boot. Omdat er geen specifieke vergunning nodig is, worden deze boten vaak gehuurd in de zomer.  Ons advies is daarom om uw boot van tevoren zonder vergunning te huren om de beste tegen de laagste prijs te vinden.

Zodra u de leiding over uw boot hebt, kunt u de meest verborgen en eenzame baaien verkennen, zoals Cala d'en serra en Es Freus, die de voorkeur hebben van de lokale bevolking omdat ze bezocht worden door toeristen. 

Profiteer van uw onafhankelijkheid bij het varen naar Cala Comte tijdens zonsondergang! Het schouwspel van kleuren die te zien zijn na de dagen van regen of harde wind is overal op het eiland beroemd.

Hoe naar Ibiza te komen

Ibiza Airport is verbonden met veel Spaanse en Europese steden. De havens van Porto d'Ibiza, de havens van Santa Eulalia en Sant Antoni ontvangen echter dagelijks vele veerboten.

Bootverhuur op Ibiza zonder vaarbewijs

U huurt op Ibiza een boot zonder vaarbewijs met minder dan 9,5 pk. Voor alles daarboven geldt dat u een Vaarbewijs I en II nodig hebt om het water rond het eiland op te mogen gaan. Met een beperkt gezelschap hebt u op een kleinere boot voldoende ruimte. Bij het ophalen van de boot krijgt u instructies zodat u precies weet hoe alles werkt.

Bezienswaardigheden, watersporten en vaarroutes op Ibiza

Een vakantie op Ibiza zit vol zon, zee, strand en vrijwel het hele jaar door heerlijke temperaturen. Tussen mei en oktober komt het kwik niet onder de 22 graden uit en in de zomermaanden wordt zelfs de 30 graden aangetikt. Vanaf juni stijgt ook de zeewatertemperatuur tot ruim 20 graden. Prima ingrediënten om te varen en te watersporten. Voor een dosis cultuur kunt u terecht in Ibiza-Stad. Het historisch centrum is door Unesco aangemerkt als werelderfgoed. Gaat u het water op om te zwemmen, te varen of te snorkelen, dan is de ongerepte noordkant van Ibiza iets rustiger. Hier zijn talloze stille baaitjes waar u geniet van de ruige kustlijn en een mooie zonsondergang. Vanuit de havens aan de zuidkant, zoals Port d'Eivissa, vaart u binnen een paar uur naar het pittoreske eiland Formentera. Mooie plekken om te snorkelen aan de zuidkant van Ibiza zijn Cala Moli, dat een aantal prachtige zeegrotten heeft, Cala Gració en Cala Carbó.

Bootverhuur > Boten zonder vaarbewijs > Spanje > Ibiza

Boot zonder vaarbewijs huren op Ibiza

31 Verhuur van boten zonder vaarbewijs

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.