Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Boten zonder vaarbewijs > Spanje > Ibiza

Boot zonder vaarbewijs huren op Ibiza

26 Boten

Huur een boot zonder vaarbewijs op Ibiza

Word de kapitein van uw eigen boot door een boot te huren op Ibiza waarvoor u geen vaarbewijs nodig heeft. U zult in staat zijn om door de kristalheldere wateren van de Balearen te zwerven door te beslissen wanneer, hoe en waar te gaan! Er is niets vereist om een ​​boot van dit type te besturen. Een oneindig aantal stranden en dromerige baaien wachten op u, beleef uw vakantie in uw eigen tempo met een boot zonder vaarbewijs!

Havens op Ibiza

Om de boot te vinden zonder vaarbewijs, raden we u aan om Port de Sant'Antoni te bezoeken, die het best is uitgerust voor dit type boot. Omdat er geen specifieke vergunning nodig is, worden deze boten vaak gehuurd in de zomer.  Ons advies is daarom om uw boot van tevoren zonder vergunning te huren om de beste tegen de laagste prijs te vinden.

Zodra u de leiding over uw boot hebt, kunt u de meest verborgen en eenzame baaien verkennen, zoals Cala d'en serra en Es Freus, die de voorkeur hebben van de lokale bevolking omdat ze bezocht worden door toeristen. 

Profiteer van uw onafhankelijkheid bij het varen naar Cala Comte tijdens zonsondergang! Het schouwspel van kleuren die te zien zijn na de dagen van regen of harde wind is overal op het eiland beroemd.

Hoe naar Ibiza te komen

Ibiza Airport is verbonden met veel Spaanse en Europese steden. De havens van Porto d'Ibiza, de havens van Santa Eulalia en Sant Antoni ontvangen echter dagelijks vele veerboten.

Klantbeoordelingen Ibiza

175 reviews

Zie alle beoordelingen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.