Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Koudum

Klantbeoordelingen Koudum

11 reviews

  • Wij vonden het in z'n geheel erg goed en perfect geregeld, als we weer een boot zouden huren komen we zeker weer terug bij jullie
    Ronald D.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 11 aug. 2018

  • Tijdens een bezoek aan Friesland moet een reis over de Friese wateren zeker niet ontbreken! 
    Bouke V.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 4 aug. 2018

  • De Swette, It Swin, Syltsjesleat, Sneek, Simmerrak, Houkesleat, Broersleat, Svarte Brekken, Soalsleat, Riper Feart, Weinsleat richting Heeger Meer en De Fluezeen
    Hein S.

    huurde een FB 925

    Gepubliceerd 30 okt. 2017

  • Het varen over de Friese meren is afwisselend, soms alleen zie je weilanden, dan vaar je in de plaatsen met historische huisjes. Veel gezellige jachthavens om aan te leggen, wel altijd vooraf even bellen om teleurstellingen te voorkomen.
    Gjr H.

    huurde een Pikmeer 1100

    Gepubliceerd 23 aug. 2018

  • Di sicuro il bagno nei canali no,pero mi sono piaciuti i ristoranti i paesaggi il fatto di ormeggia re nelle isolette di sentirsi liberi nella natura.Un viaggio che non dimeticero facilmente.
    Zvonko

    huurde een Custom made Morrakruiser FBB 1250

    Gepubliceerd 2 jun. 2019

  • Alle, die man anfahren kann. Vor allem die Wasserstraßen, sowie Häfen, sind sehr zu empfehlen. Ich kann nur jedem raten, wer Lust auf Campen auf Wasser hat, macht nichts falsch!
    Volker E.

    huurde een FB 925

    Gepubliceerd 3 mei 2019

  • Sneek ist eine sehenswürdige Stadt. Friesland im Allgemeinen ein Land wo man sich willkommen fühlt, jedes kleine Dorf hat seine Beschaulichkeit bewahrt.
    Karl M.

    huurde een Kormoran 1260

    Gepubliceerd 15 aug. 2018

  • Eine bestimmte Sehenswürdigkeiten würde ich nicht benennen. Einfach mit dem Boot umherfahren und die Landschaft genießen und dem Söltag entfliehen.
    Raffenberg

    huurde een EV 1150

    Gepubliceerd 25 jun. 2019

  • In Sloaten lohnt es sich anzulegen, obwohl die Stadt winzig ist, hatten wir dort viel Spaß.
    Klemens K.

    huurde een Custom made FB 1400

    Gepubliceerd 15 jun. 2019

  • Er is geen commentaar gegeven
    Olga U.

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 15 jul. 2018

  • Er is geen commentaar gegeven
    Zieverink

    huurde een Morrasloep 650

    Gepubliceerd 1 jun. 2017

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.