Boot huren op Mallorca zonder vaarbewijs

Wilt u een boot huren op Mallorca zonder vaarbewijs? Ons gunstig geprijsde aanbod biedt u de vrijheid om dit Balearen-eiland te verkennen! De boten die u huurt zonder een verplicht vaarbewijs zijn vooral geschikt voor een dagtocht langs een deel van het eiland. Of om te ontspannen op het water.

Neem hengels mee (of huur deze) om te vissen, ga snorkelen of geniet van een fraaie Spaanse zonsondergang. Een mooie vaartocht aan de zuidwestkant van Mallorca is die van Palma naar Andratx.

In het noordwesten ligt de prachtige hoefijzervormige baai bij Port de Sollér.

Aan de noordoostkant is het schilderachtige vissersplaatsje Porto Cristo, gelegen in een lange beschutte inham, een bezoek waard.

Met zijn azuurblauwe water is dit een heerlijke plek om te zwemmen. Huurt u in deze omgeving een boot zonder vaarbewijs, combineer dit dan bijvoorbeeld met een bezoek aan de indrukwekkende Drakengrotten.


Wind en zeewatertemperatuur

Gaat u op Mallorca het water op zonder vaarbewijs? Houd rekening met de windstromen levante en tramontana rond de Balearen. Deze kunnen leiden tot flinke windstoten. Op een gemiddelde zomerdag is het goed toeven op het water, zeker wanneer het kwik oploopt tot rond de 30 graden. Bij de gemiddelde zeewatertemperatuur van 25 graden is het dan zeer aangenaam om vanaf de boot de zee in te duiken.


Bereikbaarheid Mallorca

U bereikt Mallorca met het vliegtuig. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden voordelige vluchten aan naar Palma de Mallorca. Zo geniet u binnen een paar uur van de Spaanse zon. Vanaf de luchthaven vertrekken bussen die u naar uw hotel in een van steden op Mallorca brengen. U kunt ons ook om advies vragen wat de mogelijkheden zijn om naast de bootverhuur ook een transfer vanaf het vliegveld te regelen.

Havens op Mallorca

U heeft geen vaarbewijs, maar wilt graag een boot huren zonder schipper op Mallorca? Geen probleem! Er zijn kleine motorboten in verschillende jachthavens en havens van Mallorca beschikbaar voor u. Met deze boten kunt u gemakkelijk naar zee gaan na een korte briefing die u heeft gekregen voorafgaand aan de overdracht. Daarna kunt u naar hartenlust genieten van de dag aan het water rond Mallorca. Zoek een dromerige baai weg van drukke stranden en trakteer uzelf op een pauze met uw familie of met vrienden. Hier kunt een boot zonder vaarbewijs huren:

  • Port d'Alcudia
  • Port d'Andratx
  • Es Portitxol
  • Porto Colom
  • Port Adriano
  • Club Náutico Cala Gamba
  • Kan Pastilla
  • Club Nàutic Ca'n Picafort
  • Port de Pollença
  • Cala Ratjada etc.

Bootverhuur > Boten zonder vaarbewijs > Spanje > Mallorca

Boot zonder vaarbewijs huren op Mallorca

63 Verhuur van boten zonder vaarbewijs

29833 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.