Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Boot huren zonder vaarbewijs op Menorca 

Droomt u er altijd van over het water te cruisen langs de meest spectaculaire baaien? Dan is een boot huren zonder vaarbewijs op Menorca een optie die u zeker moet overwegen. De ligging van het eiland biedt de ideale omstandigheden voor zowel de ervaren als beginnende schipper - dus ook voor u! Huur een boot zonder dat u een vaarbewijs nodig heeft, en ervaar Menorca zoals dat alleen vanaf het water kan. 

Havens en bezienswaardigheden op Menorca 

Alhoewel Menorca een relatief klein eiland is, kent het tal van sfeervolle havens om heerlijk aan te meren, te genieten van het bevoorrechte uitzicht vanaf uw boot, en te kunnen proeven van de heerlijkste lokale specialiteiten. Vaar zwaaiend langs de kustlijn, spring vanaf uw boot het water in, ga vissen of waag een sprong in het diepe en ga duiken! 

Mocht uw boot even willen verwisselen voor een sfeervol vissersstadje, meer dan aan bij Fornells in het noorden van Menorca en proef de stoofpot van Langosta. Of breng een bezoekje aan de haven Cala´n Bosch, die perfect toegankelijk is voor elke boot zonder vaarbewijs om het niet wordt beperkt door de doorgang van de brug met een maximale hoogte van 6,80 meter en een maximale diepgang van 1,50 meter. Ideaal dus voor uw boot zonder vaarbewijs! Eén van de grootste natuurlijke havens ter wereld vindt u aan de oostkust van het eiland: de haven van Maó. Geniet van het doorzichtige water en de natuur die het omringt door een paar meter voor de stad te ankeren. 

Klimaat en weersomstandigheden 

Een bezoek aan Menorca is een garantie voor ontspanning met een typisch mediterraan klimaat met gemiddelde jaartemperaturen van 16,7 °. Alhoewel de zomermaanden het populairst zijn, kunt u eigenlijk vanaf maart tot november een boot huren op Menorca! 

Vervoer

Alhoewel Menorca een klein eiland is, is het dankzij het toerisme goed verbonden met belangrijke steden in Europa. De makkelijkste manier is per vliegtuig naar het lokale vliegveld van Menorca, op slechts 4,5 kilometer van Mahón. Toch raden wij u ook aan om uw bootverhuur te combineren met het huren van een auto. Denk bijvoorbeeld eens aan het maken van een boottocht vanaf het Spaanse vasteland naar Menorca, en rijdt zo zelf via een prachtige route door het landschap naar de locatie waar u uw boot zonder vaarbewijs heeft gehuurd! 
Bootverhuur > Boten zonder vaarbewijs > Spanje > Menorca

Boot zonder vaarbewijs huren op Menorca

55 Verhuur van boten zonder vaarbewijs

27414 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.