Alles over Catamaranverhuur in de Caraïben

Lig op het net van uw catamaran en geniet van de tropische Caribische sfeer met uw familie en vrienden. Catamaranverhuur in het Caraïbisch gebied is ideaal voor gezinnen die samen aan boord van een ruim schip een authentieke en toch rustige tijd willen beleven. Ook is deze optie zeer geschikt voor groepen vrienden die samen de vakantie willen vieren. De natuur op deze paradijselijke eilanden is ongelooflijk door de uitgestrekte prachtige kustlijnen en trekt daarom veel zeilers die het gebied vanuit een speciaal perspectief willen bewonderen.

Klimaat in de Caraïben

Onze favoriete tijd van het jaar om te zeilen in het Caribisch gebied is in de vroege zomer, tussen de maanden maart en juni. Door de koelere temperaturen, bloeiende bloemen en een gericht aantal toeristen kunt u genieten van de rust in een paradijselijke omgeving.

Een ander pluspunt is het weer in deze tijd van het jaar. De Passaatwinden in deze tijd van het jaar zijn gewoon perfect voor een hoge vaarsnelheid waardoor u veel exostische kustlijnen kunt verkennen. Bijvoorbeeld kunt u de oostkust van Martinique en de Lagunes verkennen.

Ideeën voor een route door de Caraïben

De lijst met reisideeën is eindeloos! We hebben een groot aantal vaarroutes en restaurant-aanbevelingen op onze blog. U kunt reisplannen van van 3 dagen tot 14 dagen vinden, met strand-hotspots, natuurattracties en vrolijke locaties op deze paradijselijke eilanden.

Bootverhuur > Catamarans > Caraïben

Catamaran huren in de Caraïben

1000 Catamaranverhuur

36114 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.