Alles over catamaran verhuur in Dubrovnik

Het is geen verrassing om te horen dat Dubrovnik, bekend om haar prachtige stranden en historisch-middeleeuwse oude stad, op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Met een fantastisch zeeklimaat en oneindig veel eilanden om te verkennen, is uw catamaranverhuur in Dubrovnik haast idyllisch. Breng uw zeilvakantie door op het ruime zonnedek van uw catamaran met een drankje in uw hand terwijl u de sensationele Adriatische kust bevaart en ga voor anker in prachtige baaien om te zwemmen of snorkelen. Deze beroemde Oost-Europese stad heeft voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar een bruisend nachtleven, spectaculaire stranden of een mediterraan cultuurstopje.

Havens in Dubrovnik

Ons catamaranverhuur is gevestigd in zowel de haven van Dubrovnik als de jachthaven (ACI Marina Dubrovnik), die iets verder landinwaarts om de hoek ligt

De haven van Dubrovnik huist een verscheidenheid aan schepen, klein of groot, en biedt u alles wat u nodig heeft voor uw catamaranverhuur.

Weersomstandigheden in Dubrovnik

April tot oktober is over het algemeen de meest populaire tijd om te zeilen. Het zeilseizoen begint in de lente met koele maar aangename temperaturen en veel zon. De warmste maanden zijn juli en augustus met gemiddelde temperaturen tussen 25 ° C en 30 ° C. De wind blaast over het algemeen in noordwestelijke richting, en varieert tussen 5 - 20 knopen, en kan oplopen tot 25 knopen.

Ideeën voor Dubrovnik

Dubrovnik heeft voor elk wat wils. Of u nu wilt ontspannen in de vele restaurants of cocktailbars of concerten in de meest bruisende nachtclubs wilt bijwonen. Of loopt u liever langs de stadsmuren van de oude stad (ze zijn 1940 meter lang!)? Dan verkent buitengewone architectuur. Gebouwen die het bezoeken waard zijn, zijn het Franciscaner klooster (een van de oudste apotheken in Europa gebouwd in 1317), de zuil van Orlando en het paleis van de prins.

Er zijn veel lokale, door familie gerunde wijngaarden in de omgeving en er zijn ook wijnproeverijen mogelijk als u denkt dat u een beetje een wijnkenner bent, of gewoon wanneer u zin heeft in een glas of twee! Wilt u een lokale specialiteit uitproberen? Probeer dan zwarte risotto. 

Onder de vele jaarlijkse stadsevenementen zijn de belangrijkste festivals van het jaar de podiumkunsten die in juli en augustus worden gehouden in het Fort Lovrijenac.

En als aanvulling op het CV van deze beroemde stad zijn veel afleveringen van de tv-serie Game of Thrones midden in het centrum van Dubrovnik opgenomen! 

Reistips voor Dubrovnik

Gelukkig is de dichtstbijzijnde luchthaven de luchthaven van Dubrovnik (DBV). Het ligt op ongeveer 20 km van het stadscentrum en biedt een pendeldienst die wordt verzorgd door Atlas.
Bootverhuur > Catamarans > Kroatië > Dubrovnik

Catamaran huren in Dubrovnik

67 Catamaranverhuur

36139 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.