Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Catamaran huren op Elba 

Als u ervan droomt uw volgende vakantie door te brengen in een natuurlijk paradijs van groen, droomstranden en fantastische gastronomie en om te flaneren door romantische straten, dan is een ​​catamaran huren op het eiland Elba de ideale keuze. U zult plaatsen van betovering ontdekken waar u heerlijk kunt ontspannen dankzij het comfort van uw catamaran.

Havens en bezienswaardigheden op Elba

De Toscaanse archipel herbergt een kilometerslange kustlijn die rijk is aan jachthavens van alle soorten. U kunt de perfecte boot huren voor uw vakantie in een van de havens langs de Toscaanse kust in de provincies Livorno en Grosseto, of direct op het eiland Elba. Als u overweegt met uw catamaran in gebieden in de buurt van Elba te varen, raden we u aan een catamaran te huren in La Spezia en de ongelooflijke dorpen op de zee te ontdekken.

Havens op het vasteland: 

Marina di Scarlino
Marina Salivoli
Marina Punta Ala

Havens op het eiland:

Esaom Cesa (Isola d'Elba)
portoferraio

Klimaat en weersomstandigheden 

Het eiland Elba is perfect voor het veilig huren en zeilen met een catamaran, dankzij het milde mediterrane klimaat dat het grootste deel van het jaar domineert. Het mooie seizoen begint in mei en duurt tot oktober, waarbij de maximale temperaturen rond de 26º-27ºC liggen, ideaal om te genieten van een verfrissende cocktail op het dek van uw catamaran. Regenval vindt voornamelijk in de herfst plaats, maar is hoe dan ook niet zo overvloedig. Kou en sneeuw zijn alleen te vinden in de winter op de top van Mount Capanna, de belangrijkste hoogte van het eiland.

Vervoer

Het eiland Elba is het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar vanuit de haven van Piombino (Toscane) in slechts een uur met de veerboot. Eenmaal op het eiland kunt u reizen met de bus naar de haven waar u uw boot heeft gehuurd. 

Piombino is het makkelijkst te bereiken door vanuit Nederland te vliegen op de luchthaven van Pisa (PSA), waarvandaan het zo´n 1,5 uur reizen is met de trein naar de haven van Piombino en de oversteek te maken.
Bootverhuur > Catamarans > Elba

Catamaran huren op Elba

11 Catamaranverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.