Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Alles over de verhuur van Catamarans in Griekenland

Leun achterover op het net van uw catamaran terwijl u uitrust op de Middellandse Zee, de Egeïsche Zee of de Ionische Zee (of alle drie als u zich avontuurlijk voelt!). Een catamaran huren in Griekenland is ideaal door de multihull-structuur voor sterke zomerwinden, maar ook door de ruime accommodatie aan boord en op het dek. Maak een keuze uit de vele beschikbare catamarans en vaar onder de ideale omstandigheden naar de door u gekozen paradijselijke bestemmingen! Athene is natuurlijk een schitterende startlocatie en biedt de mogelijkheid om wat Griekse sfeer te absorberen voor het zeilen!

Een catamaran huren in Griekenland is een ontspannen manier om te reizen. U kunt genieten van een middag op zee of kiezen voor een tocht van enkele dagen in een heerlijk klimaat. Vanuit Griekenland kunt u op een ontspannen manier met een ruime catamaran drie zeeën ontdekken: de Middellandse Zee, de Egeïsche Zee en de Ionische Zee. 


Catamaran verhuur in Griekenland

Goed nieuws! Catamaran zijn te huur in veel Griekse bestemmingen! 

  • Onze havens in Athene voor de verhuur van catamarans:
  • Marina Kalamaki
  • Agios Kosmas Marina


We verhuren ook catamarans op de Cycladen, de Dodekanesos en de Ionische eilanden.

Bezorgd over liggeld? In Griekenland hoeft u zelden hoge bedragen te betalen in vergelijking met andere Europese vaargebieden. Soms worden liggelden gerekend door lokale autoriteiten; deze zijn echter meestal niet meer dan ongeveer € 20.

Klimaat- en vaaromstandigheden in Griekenland

Varen vanaf de late lente tot de vroege herfst is aangenaam. Het huren van een catamaran in Griekenland kan ik een ruim tijdvak. In mei zijn de temperaturen overdag over het algemeen rond de 20 ° C en tegen de zomer rond de 30 ° C!

Wanneer u in Griekenland gaat varen adviseren wij u om de sterke Meltemi wind in de gaten te houden. Naast de Meltemi, die over de Egeïsche Zee waait, is er ook de Sirocco die vanaf Noord-Afrika over de Middellandse Zee waait en Saharazand met zich meebrengt. Met name in de lente kan het hierdoor in Griekenland behoorlijk stormachtig worden, met windsnelheden van zo'n 100 kilometer per uur.

Ideeën voor een mooie route

De route is uiteraard geheel aan te passen naar eigen smaak. Athene en Lavrio zijn centrale verhuurlocaties die perfect zijn om de oude Griekse sfeer in Athene te beleven (en misschien ook het eigenzinnige nachtleve!). Ook zijn de hemelse eilanden verspreid aan de kust makkelijk de bereiken. De Cycladen zijn bijvoorbeeld bereikbaar ten zuidoosten.

In Athene vindt u tal van trendy bars, restaurants en levendige clubs . Het leven op het eiland kan hetzelfde zijn als u kiest voor grootstedelijke eilanden.  Ook kunt u natuurlijk, in plaats daarvan, naar rustigere hoeken van de Griekse varen en baden in een serene zee.

Catamaran in Griekenland met of zonder schipper

U huurt bij ons een catamaran die plek biedt aan maximaal 20 personen. Genoeg ruimte en zeer geschikt om bijvoorbeeld een middagje te vissen op zee. Indien u weinig ervaring met varen hebt, is het slim om te kiezen voor een catamaran waarbij de schipper is inbegrepen. In veel gevallen is dit zelfs verplicht. Hebt u zelf een Vaarbewijs 2 en bent u 18 jaar of ouder? Dan kunnen u en de schipper afwisselend varen. Zijn er in uw gezelschap twee personen die een Vaarbewijs 2 hebben, dan kunt u mogelijk ook zonder schipper op pad. In ons aanbod ziet u wat de voorwaarden zijn.
Bootverhuur > Catamarans > Griekenland

Catamaran huren in Griekenland

946 Catamaranverhuur

25769 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.