Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Catamarans > Griekenland

Catamaran huren in Griekenland

914 Catamaranverhuur

25312 reviews

Leun achterover op het net van uw catamaran terwijl u uitrust op de Middellandse Zee, de Egeïsche Zee of de Ionische Zee (of alle drie als u zich avontuurlijk voelt!). Een catamaran huren in Griekenland is ideaal door de multihull-structuur voor sterke zomerwinden, maar ook door de ruime accommodatie aan boord en op het dek. Maak een keuze uit de vele beschikbare catamarans en vaar onder de ideale omstandigheden naar de door u gekozen paradijselijke bestemmingen! Athene is natuurlijk een schitterende startlocatie en biedt de mogelijkheid om wat Griekse sfeer te absorberen voor het zeilen!

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Alles over de verhuur van Catamarans in Griekenland

Catamaran verhuur in Griekenland

Goed nieuws! Catamaran zijn te huur in veel Griekse bestemmingen! 

Onze havens in Athene voor de verhuur van catamarans:
Marina Kalamaki
Agios Kosmas Marina

We verhuren ook catamarans op de Cycladen, de Dodekanesos en de Ionische eilanden.

Bezorgd over liggeld? In Griekenland hoeft u zelden hoge bedragen te betalen in vergelijking met andere Europese vaargebieden. Soms worden liggelden gerekend door lokale autoriteiten; deze zijn echter meestal niet meer dan ongeveer € 20.

Klimaat- en vaaromstandigheden in Griekenland

Varen vanaf de late lente tot de vroege herfst is aangenaam. Het huren van een catamaran in Griekenland kan ik een ruim tijdvak. In mei zijn de temperaturen overdag over het algemeen rond de 20 ° C en tegen de zomer rond de 30 ° C!

We adviseren dat u voor ieder vaargebied in Griekenland onderzoek doet naar de Meltemi windkracht aangezien deze kan variëren.

Ideeën voor een mooie route

De route is uiteraard geheel aan te passen naar eigen smaak. Athene en Lavrio zijn centrale verhuurlocaties die perfect zijn om de oude Griekse sfeer in Athene te beleven (en misschien ook het eigenzinnige nachtleve!). Ook zijn de hemelse eilanden verspreid aan de kust makkelijk de bereiken. De Cycladen zijn bijvoorbeeld bereikbaar ten zuidoosten.

In Athene vindt u tal van trendy bars, restaurants en levendige clubs . Het leven op het eiland kan hetzelfde zijn als u kiest voor grootstedelijke eilanden.  Ook kunt u natuurlijk, in plaats daarvan, naar rustigere hoeken van de Griekse varen en baden in een serene zee.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.