Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Huur een catamaran op Ibiza

Als u op zoek bent naar een plek vol bestemmingen en rustig te varen, zonder het comfort en de ontspanning van een rustige vakantie op te offeren, dan is het huren van een catamaran op Ibiza het beste wat u kunt doen. U kunt veel plezier beleven aan het varen langs de vele eilandjes om de meest vredige en geïsoleerde baaien te bereiken. 'S Avonds ontvangen het nachtleven en de trendy clubs u met open armen.

Havens op Ibiza

Ibiza is een eiland dat elk jaar wordt bezocht door veel mensen die op zoek zijn naar de perfecte vakantie, en velen komen over zee met hun eigen boot of door middel van bootverhuur. De catamaran is een perfecte boot voor deze bestemming, dankzij het unieke comfort en plezier dat het biedt. De belangrijkste havens waar u ze kunt vinden zijn Port d'Eivissa, Les Salines, Club Nautico Sant Antoni en Talamanca. Als u in eerste instantie naar het zuidwesten gaat, dan zijn de meeste van deze havens geschikt voor u. 

Bereid u voor op een lange vakantie van ontspanning, de kust van Ibiza bestaat uit meer dan 90 stranden en baaien van fijn zand en heldere zee, en het is echt de moeite waard om daar zo veel mogelijk van te genieten. Breng vervolgens uw gecharterde catamaran naar de meest romantische en rustige hoekjes van het eiland. Het hoogseizoen op Ibiza wordt belegerd door veel toeristen van over de hele wereld, dus we raden u aan uw vakantie zo vroeg mogelijk te organiseren.

Met een huurboot zo comfortabel als een catamaran, is het een must om bij een baai te ankeren en te genieten van een van de beroemdste zonsondergangen op Ibiza. Na de dagen van wind of regen, zijn de kleuren die deze hoek van de Middellandse geeft uniek en onherhaalbaar. Cala Comte is een van de meest aan te bevelen keuzes.

Het klimaat van Ibiza

Kalme en constante wind en de zee slechts licht bewogen, Ibiza zal misschien niet de meest opwindende omstandigheden presenteren, maar zeker geschikt voor een kalme en ontspannen tocht op uw catamaran. De temperaturen zijn uitstekend in de zomer: tussen april en oktober vindt u een gemiddelde temperatuur van rond de 27ºC.
'S Avonds blijft de temperatuur zeer aangenaam, ideaal voor degenen die besluiten om te genieten van het wilde en levendige nachtleven van Ibiza, een van de meest bekende en beruchtste in de wereld!

Hoe naar Ibiza te komen

De luchthaven van Ibiza ligt op slechts 10 km afstand en is verbonden met vele steden, niet alleen in Spanje, maar ook in Europa. Als u liever de hele vakantie in de golven doorbrengt en uw catamaran per veerboot wilt bereiken, zijn de belangrijkste havens die van Port d'Ibiza, de haven van Santa Eulalia en Port Sant Antoni. Een ontspannende en exclusieve catamaran- vakantie wacht op u. 
Bootverhuur > Catamarans > Spanje > Ibiza

Catamaran huren op Ibiza

113 Catamaranverhuur

25769 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.