Een catamaran huren in Kroatië 

Kroatië is beroemd voor haar sensationele kustlijn van 2000 kilometer en de grote hoeveelheid aan eilanden. Het is dan ook niet voor niets één van de meest populaire reisbestemmingen in Europa. Het is verleidelijk je gedachtes af te laten dwalen naar het huren van een catamaran in Kroatië, en de schoonheid die dat met zich meebrengt. Inderdaad, het heerlijke klimaat leent zich perfect dit Oost-Europese land te verkennen. Met meer dan 1000 paradijselijke eilanden, kunt u uw dagen fantastisch doorbrengen terwijl u uw benen over de rand van uw gehuurde catamaran laat bungelen. Vaar over kobalt-blauwe wateren met uw dierbaren. 

Vaargebieden in Kroatië 

Ons catamaran verhuur is beschikbaar door heel Kroatië, waarvan de populairste bestemming Zadar, Sibenik, Split en Hvar zijn. Van noord tot zuid, dit zijn de gebieden waar u een catamaran kunt huren: 

Klimaat en weersomstandigheden in Kroatië 

Het vaarseizoen begint in mei en eindigt in september. Met temperaturen schommelend tussen 25ºC en 30ºC en lichte briesjes, is de zomer de perfecte tijd om Kroatië te bezoeken. Ook de lente en herfst zijn goede periodes; het weer is nog steeds prachtig, maar met minder toerisme. Tijdens het vaarseizoen, is de windkracht ongeveer 3-4, met de wind blazend in noord-westelijke richting. 

Reisroutes in Kroatië  

Smaken verschillen. We hebben daarom een aantal suggesties voor u op een rijtje gezet in de verschillende regio´s van Kroatië. 

Als u ervoor kiest een catamaran te huren in de regio Istrië, bezoek dan zeker Pula en haar oude Romeinse ruïnes. Deze noordelijke kustplaats is niet alleen vermaard voor de 2000 jaar oude amfitheater en Tempel van Augustus, maar ook voor het bruisende nachtleven. Pula is de thuishaven van verscheidene evenementen en muziekfestivals ieder jaar. Het is dan ook een briljante plek voor degenen die op een vrijdagavond graag de voetjes van de vloer hebben! 

Zadar is zonder twijfel één van onze favorieten. Want waar anders kun je een gigantische muziekinstrument dat door de zee bespeeld wordt aantreffen? En wat dacht u van een door zonnepanelen opgelichte dansvloer? Meer aan in Zadar en zit op de trappen van dit gigantische zee orgaan terwijl u luistert naar de walvisgeluiden die gecreëerd worden door de golven onder u.  

Ontdek de architectuur van de uit de 14e eeuw daterende Sint James´ Katedraal, ´s wereld grootste kerk slechts bestaand uit steen. Vergeet ook niet de zonsondergang te bewonderen vanaf St Michael´s middeleeuwse fort in Šibenik. Een catamaran huren in Šibenik geeft u ook toegang tot de Kornati eilanden, ideaal voor eilandhoppen! 

Hop eindeloos van eiland tot eiland totdat u in Dubrovnik arriveert, een beroemde set voor de opnames van Games of Thrones. Struin door het oude centrum en strand in één van de vele charmante cafeetjes en boetiekjes in de geplaveide straatjes. 

Reistips voor Kroatië 

Wij adviseren u te vliegen op één van de drie grote vliegvelden (Dubrovnik (DBV), Split (SPU) en de binnenlandse hoofdstad, Zagreb (ZAG)). Vanuit daar kunt u ervoor kiezen een regionale vlucht te pakken naar kleine, meer lokale vliegvelden. Natuurlijk kunt u ook een bus of taxi pakken naar de locatie waar u uw catamaran heeft gehuurd. 

We raden u niet aan gebruik te maken van de trein, omdat veel kuststeden geen treinstations hebben. 
Bootverhuur > Catamarans > Kroatië

Catamaran huren in Kroatië

705 Catamaranverhuur

36139 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.