Huur een catamaran

Zeilbestemming
Data
Voeg je data toe
Type verhuur
Met of zonder schipper
0 - € 1.200+
0 - 60+ m
0 - 400+ pk
2004 - 2025
400 Max Km
Zeilboten en catamarans worden voornamelijk van zaterdag tot zaterdag verhuurd. Pas uw data hierop aan om optimaal te kunnen zoeken.
85 catamarans beschikbaar

Catana Group - Bali 4.2 - 4 + 2 cab. | 12 personen (12m)

Montenegro
12
Met of zonder schipper

Vanaf €168 per dag

Lagoon - Lagoon 40 | 12 personen (11.74m)

Montenegro
12
Zonder schipper

Vanaf €142 per dag

Lagoon-Bénéteau - Lagoon 40 - 4 + 2 cab | 12 personen (11.74m)

Montenegro
12
Zonder schipper

Vanaf €150 per dag

Catana - Bali 4.1 - 3 + 1 cab. | 9 personen (12.12m)

Montenegro
9
Met of zonder schipper

Vanaf €134 per dag

Lagoon-Bénéteau - Lagoon 40 - 4 + 2 cab | 12 personen (11m)

Montenegro
12
Met of zonder schipper

Vanaf €150 per dag

Lagoon - Lagoon 450 | 12 personen (13.96m)

Kotor Municipality
8
Met schipper
Particulier · Top Eigenaar

Vanaf €2.575 per dag

Customised catamaran - Party boat/ tourist charter | 1 persoon (17.5m)

Kotor Municipality
1
Met schipper
Particulier · Top Eigenaar

Vanaf €2.355 per dag

- Lagoon 400 S2 | 12 personen (11m)

Tivat
12
Met of zonder schipper

Vanaf €300 per dag

Lagoon - Lagoon 450 | 12 personen (13.38m)

Tivat
12
Met of zonder schipper

Vanaf €486 per dag

Unique Catamaran - 17.50 | 1 persoon (17.5m)

Tivat
2
Met schipper

Vanaf €1.500 per dag

Korting

DUFOUR - 48 Catamaran | 11 personen (14.7m)

Dubrovnik
11
Met of zonder schipper

Vanaf €797 per dag

Korting

Lagoon - Lagoon 40 | 12 personen (11.74m)

Dubrovnik
12
Met of zonder schipper
 2

Vanaf €350 per dag

Korting

LAGOON - 450 | 12 personen (13m)

Dubrovnik
12
Met of zonder schipper
 1  · Top Eigenaar

Vanaf €500 per dag

Korting

LAGOON - LAGOON 400 S2 | 11 personen (11.97m)

Dubrovnik
11
Zonder schipper
 1

Vanaf €371 per dag

Korting

Lagoon - Lagoon 450 Fly | 12 personen (13.96m)

Dubrovnik
12
Met of zonder schipper
 1

Vanaf €350 per dag

Korting

Dufour - Dufour 48 | 12 personen (14.7m)

Dubrovnik
12
Met of zonder schipper

Vanaf €841 per dag

Korting

LAGOON - 40 | 12 personen (11.74m)

Dubrovnik
12
Met of zonder schipper
Top Eigenaar

Vanaf €403 per dag

Korting

Dufour - Dufour 48 | 12 personen (14.7m)

Dubrovnik
12
Met of zonder schipper

Vanaf €841 per dag

Vraag een offerte aan
Klik hier voor persoonlijk advies van één van onze experts

Huur een catamaran bij Nautal voor een onvergetelijke zeilervaring

Een catamaran huren bij Nautal is dé manier om uw volgende zeilavontuur naar nieuwe hoogten te tillen. Zowel een ervaren zeiler als een nieuwe schipper kunnen bij ons genieten van de mooiste catamarans. Onze ruime selectie catamarans biedt de perfecte optie voor uw behoeften. Met comfort, stabiliteit en snelheid zorgen catamarans voor een unieke ervaring op het water. Ontdek de vrijheid van het zeilen en geniet van adembenemende landschappen terwijl u de golven doorklieft. Lees verder om te ontdekken waarom een catamaran huren bij Nautal de juiste keuze is voor u!

Ontdek de voordelen van een catamaran

Wanneer u kiest voor het huren van een catamaran bij Nautal, profiteert u van diverse voordelen die uw zeilervaring naar een hoger niveau tillen:

Comfort en ruimte

Een catamaran biedt u een ruime en comfortabele leefruimte. Met aparte hutten, een gemeenschappelijke salon en een open dek, geniet u van voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van uw tijd aan boord.

Stabiliteit en veiligheid

Dankzij de dubbele romp biedt een catamaran een uitstekende stabiliteit op het water. U kunt genieten van een soepele en stabiele zeilervaring, zelfs bij ruwe zeeën. Dit maakt catamarans ook ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor zeeziekte.

Snelheid en wendbaarheid

Met twee rompen en een efficiënt ontwerp kunnen catamarans hoge snelheden bereiken en gemakkelijk manoeuvreren. U kunt snel over het water glijden en uw bestemmingen efficiënt bereiken.

Ontdek de prachtige bestemmingen

Met uw gehuurde catamaran van Nautal kunt u de prachtige wateren van diverse bestemmingen ontdekken. Hier zijn enkele van de meest betoverende plekken die u kunt verkennen:

Ibiza

Ibiza moet u met een catamaran bezoeken vanwege de ongeëvenaarde mogelijkheid om de betoverende kustlijn te verkennen, inclusief afgelegen baaien en kristalheldere wateren. Met een catamaran kunt u genieten van luxe en comfort aan boord, terwijl u overdag kunt zwemmen, snorkelen en zonnebaden op afgelegen stranden. 's Avonds kunt u de bruisende nachtclubs van Ibiza verkennen, wetende dat u terugkeert naar uw eigen stukje paradijs op het water. Het eiland biedt de perfecte mix van ontspanning en entertainment voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

De Griekse eilanden

Met een catamaran moet u de Griekse Eilanden bezoeken vanwege hun overvloed aan prachtige eilandbestemmingen. Zeilen van eiland naar eiland is moeiteloos, elk met zijn eigen unieke charme, pittoreske dorpjes, historische bezienswaardigheden en heerlijke Griekse gerechten in kust taveernes. De kristalheldere wateren en afgelegen baaien maken de Griekse Eilanden tot een paradijs voor zeilliefhebbers.

De Franse Rivièra

Deze moet u met een catamaran bezoeken vanwege de glamour en ongeëvenaarde schoonheid van deze kuststreek. Comfort en luxe op het water terwijl u de azuurblauwe Middellandse Zee verkent, met chique badplaatsen zoals Saint-Tropez en Cannes. 's Avonds aanmeren in mondaine havens om te genieten van uitstekende restaurants en het bruisende nachtleven maakt de Franse Rivièra tot een onvergetelijke mix van ontspanning en elegantie.

Huur een catamaran die aan u eisen voldoet!

Bij Nautal kunt u de ideale catamaran vinden die past bij uw behoeften en voorkeuren. Of u nu een kleinere catamaran voor een intieme zeilervaring zoekt of een grotere catamaran voor een familie- of groepsuitje, wij hebben de juiste optie voor u. Hier zijn enkele factoren waar u rekening mee dient te houden bij het kiezen van de perfecte catamaran:

Capaciteit en indeling

Bepaal hoeveel mensen er aan boord zullen zijn en kies een catamaran met voldoende hutten en ruimte om comfortabel te verblijven.

Voorzieningen en services

Controleer welke voorzieningen en services beschikbaar zijn aan boord van de catamaran. Denk aan een keuken, badkamers, lounges, en andere faciliteiten die uw zeilervaring nog aangenamer maken. Meer informatie kan u vinden op de pagina van de desbetreffende catamaran.

Huurperiode en flexibiliteit

Bepaal de duur van uw huurperiode en bespreek de flexibiliteit met de booteigenaar. Zo kunt u uw zeilreis plannen op basis van uw voorkeuren en beschikbaarheid.

Prijsinformatie en betaalbaarheid

Bij Nautal begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij het huren van een catamaran. De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de bestemming, de grootte van de catamaran, het seizoen en de huurperiode.

Het huren van een catamaran kan al vanaf € 200 per dag, exclusief brandstofkosten! De exacte prijzen kunnen variëren, dus het is het beste om contact op te nemen met ons team voor de meest nauwkeurige en actuele prijsinformatie.

Het goede nieuws is dat het huren van een catamaran bij Nautal betaalbaar is voor de meeste mensen. U kunt de kosten delen met uw medereizigers en genieten van de luxe en vrijheid van het zeilen zonder de hoge kosten van het bezitten van een eigen catamaran.

Brandstofverbruik

Houd er rekening mee dat het brandstofverbruik niet is inbegrepen in de huurprijs van uw catamaran. Het brandstofverbruik varieert afhankelijk van het type catamaran en de afstand die u wilt afleggen. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het plannen van uw zeilavontuur en uw budget.

Watersportuitrusting en extra's om te huren bij de Catamaran 

Maak uw zeilervaring nog spannender door watersportuitrusting en extra's te huren bij Nautal. Ontdek de adrenaline van jetskiën, verken de onderwaterwereld met snorkeluitrusting of geniet van de sensatie van paddleboarden. Er zijn tal van mogelijkheden om uw zeilavontuur nog leuker te maken.

Let op dat het huren van watersportuitrusting en extra's van invloed kan zijn op de totale kosten van uw catamaranhuur. Neem contact op met ons team om de beschikbare opties en prijzen te bespreken.

Catamaran huren zonder vaarbewijs

Het is mogelijk om een catamaran te huren met of zonder een vaarbewijs, afhankelijk van uw ervaring en de lokale regelgeving.

Voor het huren van een catamaran zonder vaarbewijs kunt u genieten van de vrijheid van het zeilen, zelfs als u geen ervaren zeiler bent. Ons team zal u voorzien van de nodige informatie en instructies om veilig en zelfverzekerd te varen.

De algemene regels voor het huren van een boot zonder vaarbewijs zijn dat de boot niet langer dan 15 meter mag zijn en maximaal 20 pk heeft. Als dit het geval is, kunt u in veel gevallen de boot huren zonder vaarbewijs.

Als u niet zeker bent van uw vaar-vaardigheden of als u gewoon wilt ontspannen en genieten van uw zeilervaring zonder zorgen, kunt u er ook voor kiezen om een catamaran te huren met een professionele schipper. De schipper zal de verantwoordelijkheid nemen voor het navigeren van de catamaran, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw reis.

Beste seizoen om een catamaran te huren

Het beste seizoen om een catamaran te huren is afhankelijk van de bestemming en uw persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen bieden de lente- en zomermaanden aangename weersomstandigheden en warmer water voor zwemmen en watersportactiviteiten.

Het hoogseizoen kan drukker zijn met toeristen, terwijl het laagseizoen rustiger is en u meer privacy en ruimte biedt. Het is raadzaam om het weer en de klimatologische omstandigheden van uw gewenste bestemming te onderzoeken en uw zeilavontuur dienovereenkomstig te plannen.

Daarnaast kunt u ook rekening houden met speciale festivals of evenementen die plaatsvinden tijdens bepaalde seizoenen, waardoor uw zeilervaring nog interessanter kan worden. Dus bent u opzoek naar een catamaran die bij u past? Dan biedt Nautal een platform waar u deze boot kunt vinden!

Onze klantenbeoordelingen
4.9 / 5
Score beoordeeld op basis van 144500 beoordelingen