Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Catamarans > Griekenland > Lefkas

Catamaran huren op Lefkas

136 Catamaranverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Catamaran huren op Lefkas

Lefkas, ook wel Lefkada genoemd, is een prachtig eiland van het Ionische archipel, geliefd bij zeilers. Om deze reden is het huren van een catamaran op Lefkas een geliefde keuze voor liefhebbers van duurzaam varen. Dit gebied ligt in een meer beschut gebied dan andere Griekse plaatsen, en daarom zijn de winden er kalmer en is het water er warmer. Een catamaran huren op Lefkas is ontspannend en perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een vakantie vol complete ontspanning en comfort. 

Havens en bezienswaardigheden op Lefkas

Zeilen rondom Lefkas met een catamaran is eenvoudig. Het is een van de bestemmingen in Griekenland met veel catamarans te huur.

Port of Lefkas - Haven van Lefkas: deze haven heeft 600 ligplaatsen. Het is geschikt voor boten tot een lengte van 45 meter en is daarom de perfecte ligplaats voor catamarans.
 
Wat te doen en waar te gaan in Lefkada
 
Met uw gehuurde catamaran kunt u vrijuit varen op zoek naar de perfecte plek om te genieten van ontspanning. Een cocktail op uw ruime dek, of een intensieve zonnebaad sessie op het dek van uw catamaran zal u stress doen verliezen.

Qua stranden bevelen we Nidri en Vassiliki aan. Wat betreft de stranden die voornamelijk of enkel per zee te bereiken zijn, raden we Milos aan, een strand dat eventueel ook bereikt kan worden via een zandpad van enkele km. Ook Egremni mag niet aan uw to-do lijstje ontbreken, de verbinding van dit strand met het vasteland werd onderbroken door de aardbeving van 2015. Profiteer van het huren van een catamaran door deze geïsoleerde paradijzen te bezoeken!

'S Avonds kunt u kiezen tussen het strekken van uw benen in de winkels en langs de kust van de plaatselijke dorpen, of deelnemen aan een van de vele feesten in de clubs of op boten die in de zomer worden georganiseerd.

Windsurfen en kitesurfen zijn erg populaire activiteiten op Lefkas en het strand van Vassiliki is zonder meer de meest bekende plek waar u veel andere watersportliefhebbers zult aantreffen.

Klimaat en weersomstandigheden op Lefkas

De perfecte periode om een ​​catamaran te huren op Lefkas is tussen juli en september. Vooral in de maanden juli en augustus neemt het toerisme toe en bereidt het eiland zich voor om mensen te verwelkomen met evenementen en activiteiten die uw verblijf nog spectaculairder zullen maken. De gemiddelde temperatuur in de zomer is 23 graden, perfect om te zeilen, terwijl het water zelfs in oktober nog de 23ºC kan bereiken, ideaal voor een ontspannend bad na een dag varen rondom Lefkas. 

De hoge temperatuur van het water en de kalme wind zijn te wijten aan de bijzondere geografische ligging van Lefkas. Het eiland bevindt zich in een meer beschutte omgeving in vergelijking met andere Griekse eilanden, zoals de Sporaden en de Cycladen. Hier blazen de winden met minder intensiteit.

Vervoer

Lefkas zelf heeft geen luchthaven, maar via het nabijgelegen Preveza (PVK) kunt u via een brug die het eiland verbindt met het vasteland Lefkas makkelijk bereiken. De lokale veerboten verbinden niet alle nabijgelegen eilanden met elkaar, maar met uw gehuurde catamaran zal dit geen enkel probleem veroorzaken en kunt u zelfstandig de andere prachtige Griekse eilanden bezoeken.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.