Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Alles over catamaran verhuur in Šibenik

Kroatië is een geliefde bestemming voor bezoekers en zeilers. Het is dan ook geen verrassing dat Šibenik, met zoveel hemelse eilanden in de buurt, een van de meest populaire regio's is langs de spectaculaire kustlijn van dit Oost-Europese land. Een catamaran huren in Šibenik geeft u het voordeel dat u dichter bij de eilanden en eilandjes kunt komen die u op uw charter wilt verkennen vanwege de aanzienlijk geringere diepgang van een catamaran. Ontdek de Kroatische keuken in prachtige kustrestaurants in charmante kleine vissersdorpjes en zwem of snorkel in het heerlijke water van de Adriatische Zee.

Havens in Šibenik

Als u een catamaran wilt huren in het centrum van Šibenik, is Marina Mandalina de beste jachthaven voor u. Achter Šibenik verder landinwaarts, heeft ACI Marina Skradin ook catamaran verhuur.

Hier is een lijst met andere locaties langs de kust en eilanden waar we meer catamarans hebben:

Ten zuidoosten van Šibenik:
Marina Kremik
Rogoznica - Marina Frapa

Er zijn drie verschillende jachthavens op het eiland Murter:
ACI Marina Jezera
Marina Betina
Marina Hramina

Ideeën voor Šibenik

Breng uw reis door langs de verschillende eilanden en ontdek de onbewoonde eilandjes waar u even kunt ontsnappen aan de realiteit en kunt ontspannen met uw vrienden en familie. Natuurliefhebbers zouden Kornati National Park zeker moeten opnemen in hun reisschema.

Šibenik is perfect om een middagje op ontdekkingstocht te gaan en een avond van cocktails en Kroatische gerechten te genieten. Bezoek het fort voor de perfecte panoramische shot, of bekijk de prachtige architectuur van de Sint-Jacobuskathedraal, de grootste kerk in Europa die uitsluitend van steen is gemaakt. Krka National Park ligt op het vasteland, op slechts 15 minuten rijden met de auto en niet veel langer met de bus.

Rogoznica is een hit voor bezoekers en heeft genoeg om u bezig te houden, evenals een mooie en veilige jachthaven voor uw catamaran. Er zijn ook veel naburige eilandjes om te verkennen.

Reistips voor Šibenik

Als u met het vliegtuig aankomt, is vliegen naar Split Airport (SPU) of Zadar Airport (ZAD) de beste optie om bij Šibenik te komen. Natuurlijk is de dichtstbijzijnde luchthaven afhankelijk van waar u uw catamaran precies huurt. Vanaf Šibenik is SPU op 50 km afstand en ZAD ligt op 79 km afstand.

Er zijn bus shuttles beschikbaar van beide luchthavens naar verschillende locaties.
Bootverhuur > Catamarans > Kroatië > Sibenik

Catamaran huren in Sibenik

149 Catamaranverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.