Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Catamarans > Spanje

Catamaran huren in Spanje

372 Boten

Catamaran huren in Spanje

Het verkennen van de beste toeristische bestemmingen in Spanje in een uw gehuurde catamaran is een ervaring die u niet mag missen. Waarom? De uitgestrekte Spaanse kustgebieden vertonen een indrukwekkende geografische verscheidenheid, en er is geen betere manier om ze te bezoeken aan boord van een catamaran te doen. Als u op zoek bent naar schoonheid, luxe of adrenaline: varen langs de kust van Spanje met een catamaran is het antwoord.

Havens en activiteiten in Spanje 

In Spanje kunt ervoor kiezen om de Middellandse Zeekust te bezoeken, waar u steden kunt vinden zoals Alicante, Malaga, Valencia en Barcelona. U kunt er ook voor kiezen om langs de kusten van de exclusieve Balearen te varen, zoals Mallorca met haar kristalheldere baaien. Of ga richting de oevers van de spectaculaire Canarische Eilanden. Gran Canaria is een zeer aan te bevelen bestemming voor catamaranzeilen!

Klimaat

Tegenover de westkust van Afrika staan ​​de Canarische Eilanden garant voor aangename temperaturen het hele jaar door. De mediterrane kustgebieden daarentegen kennen warme temperaturen in de zomer en milde winters. Aan de andere kant heeft de noordkust van Spanje, aan de oevers van de Atlantische Oceaan, een iets instabieler klimaat, met zomers waarin de maximale temperatuur meestal tussen 20ºC en 25ºC liggen.

Vervoer

De belangrijkste luchthavens in Spanje zijn: El Prat Airport in Barcelona, ​​Son San Juan International Airport in Palma de Mallorca, Malaga Airport - Costa del Sol in Malaga, Gran Canaria Airport op de Canarische Eilanden en de luchthaven Alicante-Elche in Alicante.
Voor reizigers over het land: de Spaanse wegen zijn in zeer goede staat. Bovendien beschikt Spanje ook over het belangrijkste hogesnelheids spoorwegnetwerk van Europa.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.