Club Goede Zeilers

Wat is de Club Goede Zeilers?

De Club Goede Zeilers is een exclusieve club bij Nautal die onze top zeilers beloont met extra voordelen en exclusieve aanbiedingen.

Voordelen van aanmelden bij de Club Goede Zeilers

Alle leden van de Club Goede Zeilers hebben een annuleringsverzekering op hun bootverhuur, gratis aangeboden door Nautal. Daarnaast kunnen veel booteigenaren extra exclusieve geschenken aanbieden aan leden van de Club Goede Zeilers.

Hoe kan ik lid worden van de Club Goede Zeilers?

Na het huren van een boot, kan de booteigenaar u een beoordeling geven. Als uw algehele beoordeling gemiddeld hoger is dan 8,5, wordt u automatisch lid van de Club Goede Zeilers.

Annuleringsverzekering Voorwaarden die Nautal alle leden van de Club Goede Zeilers gratis aanbiedt

De verzekering dekt het bedrag van de bootverhuur. Het heeft betrekking op elke persoon dat geregistreerd is als lid. Dit betekent dat in het geval dat één persoon ervoor kiest om zijn charter te annuleren, wij deze, of de hele groep, vergoeden als andere deelnemers eveneens niet langer wensen te gaan als gevolg van deze individuele annulering.
Een extra compensatie zal worden betaald in het geval dat de kapitein de bootverhuur annuleert, en er wordt een aanvullende vergoeding betaald als de huurder na een annulering van een boeking opnieuw boekt bij hetzelfde verhuurbedrijf.
De oorzaken van annulering kunnen vele zaken omvatten: ziekte; ongevallen; overlijden van de verzekerde, betreffende zijn / haar echtgenoot, bloedverwanten, afstammelingen of broers en zussen; materiële schade aan de activa van de verzekerde; alle soorten ontslag of overplaatsing van de verzekerde of zijn / haar echtgenoot; belemmering van professionele orde als gevolg van ziekte; overlijden van de meest directe medewerker; faillissement van het bedrijf beheerd door de huurder; administratieve of gerechtelijke oproeping, als jury; transport, spoorweg of luchtaanvallen; een vliegtuig dat niet vertrekt vanwege overmacht, enz.
Om de dekking effectief te laten zijn, is het essentieel om de bemanningslijst te hebben ingevuld na boeking bij Nautal.

Welke andere voordelen bieden booteigenaren?

Booteigenaren zijn vrij om een geschenk te kiezen dat zij de leden van de Club Goede Zeilers willen bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gratis extra, of een versnelde check-in zodat u zo snel mogelijk kunt vertrekken.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.