Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Waarom u uw boot zou moeten huren met Nautal

De volgende garanties en compensatie voorwaarden gelden voor alle boekingen met Nautal:

 • Meer dan 31.000 boekingen tot op heden. Huur een boot bij één van de meest toonaangevende bootverhuurbedrijven wereldwijd.
 • Beste prijs gegarandeerd. Wij garanderen u de beste prijs. Ontvang tot wel 40% korting van de originele prijs en er worden geen boekingskosten in rekening gebracht.
 • Persoonlijk advies. U bent onze grootste prioriteit. Onze nautische specialisten spreken meer dan 10 talen, zodat er altijd iemand is die u goed te woord kan staan.
 • Grootste online catalogus. Bij Nautal heeft u meer dan 31.000 boten in meer dan 1.000 bestemmingen tot uw beschikking. Wij zullen u helpen de meest geschikte boot uit te zoeken, voor u, uw gezelschap en uw reisplannen.
 • Maximale transparantie. Onze website heeft meer dan 26.000 reviews en comments van onze klanten met betrekking tot verscheidene bootverhuurbedrijven, booteigenaren en schippers. Bovendien plaatsen wij gedetailleerde beschrijvingen van elke boot en maken wij gebruik van originele foto´s
 • Tevreden klanten. We zijn trots op meer dan 29.000 tevreden klanten en een hoog percentage terugkerende klanten. Nautal heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5 van 5 en minder dan 1% aan incidenten.
 • Maximale veiligheid. Nautal verzekert beveiligde online betalingen. Daarnaast heeft Nautal een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering afgesloten met Hiscox die tot wel 500.000 euro per handeling dekt, zonder totale limiet. Nautal wordt elk jaar gecontroleerd door een extern bedrijf om volledige kennis en controle te hebben over de financiële aspecten.
 • Een financieel verantwoordelijk bedrijf. Nautal´s goede resultaten hebben de aandacht getrokken van grote investeringsbedrijven zoals de financiële institutie La Caixa. Ook heeft Nautal overheidsfinanciering verkregen van de ministeries van Industrie en Toerisme.
 • Voor u gepersonaliseerde reizen en routes. Onze experts kennen de beste routes en bestemmingen. Zij zijn getraind u te adviseren en uw droomvakantie waar te maken, waar dan ook ter wereld.
 • Club Goede Zeilers. Als lid van deze club zal u kosteloos gebruik kunnen maken van de `iskipper` verzekering; u kunt nu bijvoorbeeld, naast vele andere voordelen, gratis annuleren. Daarnaast heeft u exclusieve voordelen zoals nóg meer beschikbare extra´s, versnelde check-in, etc.
 • Compensatie van geconstateerde schade tijdens check-in. Wanneer u enige schade ontdekt tijdens de check-in met de Nautal App,
  maak dan foto´s en stuur ons een email met de nodige details. De vorm van compensatie wordt bepaald naar gelang de specifieke situatie.
 • Compensatie voor annulering vanwege andere oorzaken dan weersomstandigheden. In deze gevallen zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u nog steeds van uw vakantie zult genieten. Mocht u bijvoorbeeld kiezen voor een andere boot met een hogere prijs, dan dekt Nautal tot 20% van het prijsverschil.
 • Compensatie voor vertraging bij oplevering vanwege andere oorzaken dan weersomstandigheden. Mocht uw bootverhuur door overmacht vertraagd zijn, dan wordt het evenredige deel van de huurprijs terugbetaald, plus een compensatie tot 20%.
 • Compensatie voor annulering vanwege weersomstandigheden. In dit geval geldt de specifieke informatie die op het online boot profiel vermeld wordt.
Download PDF voor meer informatie met betrekking tot compensaties
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.