Ontdek de mooiste vakantiebestemmingen voor 2021

FAQs

Waar moet ik op letten bij het huren van een jacht?
De meeste 25-meter jachten worden wekelijks verhuurd per week verhuurd. Kortere huur is alleen mogelijk bij last-minute boekingen, of in het geval van kleinere jachten die wel per dag verhuurd worden. Over het algemeen worden de jachten verhuurd met kapitein en bemanning, die zorgen voor al uw wensen voor een onvergetelijke vakantie.
Wat kost het huren van een jacht?
Het huren van een kleine jacht per dag kan vanaf € 1500. Van die prijs is er praktisch geen limiet. Jachten van meer dan 50 meter kunnen meer dan € 500.000 per week kosten. De prijs van jachten kan variëren afhankelijk van de lengte, de fabrikant en het bouwjaar.
Wat is inclusief de huurprijs van een jacht en wat zijn extra kosten?
Voor verhuur per week, op jachten van grote lengte, wordt de prijs meestal zonder btw aangegeven. Belastingen kunnen aanzienlijk variëren afhankelijk van het gebied en vooral als er meer dan één land wordt bezocht tijdens de tocht. Aan de prijs wordt, naast belastingen, een schatting toegevoegd van de kosten die tijdens het verhuurperiode gemaakt kunnen worden. Deze kosten worden ook wel APA genoemd. Kosten omvatten brandstof (de grootste kosten voor jachtverhuur), eten en drinken en havengelden. Normaal gesproken zijn de APA kosten 25% tot 35% van de verhuurprijs en daarmee betaalt de kapitein alle extra kosten. Het bedrag dat uiteindelijk niet gebruikt wordt, ontvangt de klant retour na de huurperiode. Ten slotte moet rekening worden gehouden met een fooi voor de bemanning. De fooi omvat ongeveer 10% van de verhuurprijs in Europa en 15% in de VS. Een professionele en getrainde bemanning heeft een directe impact heeft op de vakantie, en een fooi wordt hierdoor als een verplichte bijdrage beschouwd.
Heb ik een vaarbewijs nodig voor het huren van een jacht?
Als u wenst om de jacht zelf te besturen heeft u een Yachtmaster Ocean vergunning nodig, of een ander document afhankelijk van het land waar u vaart. Als u met luxe en comfort wilt varen, heeft u de mogelijkheid om het jacht met kapitein en bemanning te huren. Op ons online platform worden jachten van meer dan 15 meter alleen verhuurd met kapitein, behalve enkele in Kroatië. Dit komt omdat het risico op schade zeer groot is voor de eigenaar. Jachten zijn erg dure boten en vaak is het niet mogelijk om reparaties uit te voeren tijdens het hoogseizoen.
Wat zijn de beste bestemmingen voor het huren van een jacht?
Jachten worden te huur aangeboden op bestemmingen over de hele wereld. Er zijn veel opties aan de kust van Amalfi, aan de Costa Azul, in Porto Cervo en op het prachtige Ibiza. U kunt ook een jacht huren in het Caribisch gebied, Kroatië of Griekenland. Raadpleeg ons!

Aan boord van uw favoriete soort boot

Er is een boot voor iedereen. Hijs de zeilen en volg je innerlijke kompas of ontspan terwijl een schipper je langs prachtige plaatsen leidt.

Waarom zou ik een luxe jacht huren?

Het huren van een jacht maakt een exclusieve ervaring van uw vakantie. Een jacht is een elegante en luxueuze boot waar je dagen of weken kunt genieten van cocktails en unieke gerechten die door de chef aan boord zijn bereid. De bemanning staat tot uw beschikking om aan al uw wensen te voldoen en uw vakantie onvergetelijk te maken.

Hoe kan ik een jacht huren?

U kunt een luxe jacht huren uit het ruime aanbod op onze website. Zo kunt u een prive jacht huren met bemanning voor een ontspannen en onvergetelijke ervaring. U kunt de beschikbare opties filteren op aantal personen, grootte, aangeboden diensten, beschikbaarheid, model en nog veel meer. Vindt u een model dat u aanspreekt, dan kunt u een offerte aanvragen en contact opnemen met de eigenaar. Voor kleine jachten begint de prijs bij 1.500 euro per dag.

Wat te doen met een gehuurde jacht?

Door een jacht te huren kunt u genieten van een vakantie vol comfort en ontspanning.
Een jacht is een luxe en elegant schip waarop u kunt genieten van de verschillende diensten die de bemanning aan boord aanbiedt, zoals gastronomische lunches en diners, aperitieven en feesten. U kunt ook ontspannen en zonnebaden of de uitrusting aan boord gebruiken en gaan duiken, snorkelen, surfen en nog veel meer.

Met wie kan ik een jacht huren?

Huur een jacht en breng tijd door met uw familie of een groep vrienden. Ontdek overdag charmante plekjes en trek 's avonds naar het vasteland, geniet van een heerlijk diner aan boord en proef cocktails met muziek op de achtergrond!

Waar kan ik een jacht huren?

Er zijn tal van geweldige locaties om een luxe jacht te huren. Zo kunt u jachtverhuur vinden in populaire Europese bestemmingen zoals de Kroatische eilanden, Ibiza en Sardinië, of Caribische eilanden, zoals de Bahama's en Curaçao.

Wat zijn de meest populaire merken voor jachtcharter?

Jachtmerken als Jeanneau, Beneteau en Bavaria behoren tot de bekendste merken. De meeste jachten worden gekozen vanwege de kwaliteit en condities van het jacht.

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie.