Alles over jachtverhuur op de Caraïben

Luxueus, utopisch en kalm: optimaal genieten in het Caribisch gebied. Het huren van een jacht in dit gebied is enorm populair, en niet zonder reden. In het Caribisch gebied kunt u genieten van het extreem goede weer terwijl u zichzelf begeeft in een waar paradijs. Daarbij heeft u de mogelijkheid om het geweldige zeeleven te ontdekken in transparant water en kleurrijke leguanen, reptielen en zelf zwemmende varkens te bekijken. 

Ideeën voor routes door het Caribisch gebied

Als u moeite heeft om inspiratie op te doen of wat wilt lezen over reisroutes en zeilideeën, dan kunt u inspiratie opdoen in onze blog over jachtcharterroutes en zeilroutes in het Caribisch gebied. Onder andere kunt u hier prachtige routes vinden langs Guadeloupe, de Bovenwindse Eilanden en de Britse Maagdeneilanden. De routes variëren van een paar dagen tot veertien dagen en sommige bieden verschillende opties, waardoor u de route kunt aanpassen naar uw eigen wensen.

Klimaat en vaaromstandigheden in de Caraïben

Kerstmis en Thanksgiving zijn beide populaire tijden van het jaar voor het huren van een jacht met familie en vrienden. Onze favoriete tijd van het jaar is echter de vroege zomer in de maanden maart tot juni: de bloemen en planten staan in bloei, de natuur is rustig en er zijn aangename weersomstandigheden door de kalme wind.

Het orkaanseizoen van augustus tot september. Hierdoor is het in deze periode niet aan te raden om te varen in het Caribisch gebied. 

Reistips voor de Caraïben 

Veel luchthavens in het Caribisch gebied zijn internationaal en rechtstreeks te bereiken. Tevens zijn er een aantal kleinere lokale luchthavens. Via de luchthaven Miami International Airport (MIA) kunt u veel locaties in het Carabisch gebied bereiken, maar u kunt uiteraard ook een jacht in Miami huren en varen naar uw favoriete eilanden. 


Bootverhuur > Jachten > Caraïben

Jacht huren in de Caraïben

6 Jachtverhuur

29814 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.