Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jachten > Corsica

Jacht huren op Corsica

15 Jachtverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Jacht huren op Corsica

Een echt juweeltje in het midden van de Middellandse Zee, Corsica, ook wel bekend als het Eiland van de Schoonheid, trekt miljoenen bezoekers ieder jaar, voornamelijk tijdens de zomerperiode. Zijn uitzonderlijke landschappen, zijn buitengewone gastronomie, zijn voorouderlijke tradities, zijn azuurblauwe wateren en zijn paradijselijke stranden maken van het eiland een echte oase van rust. Als u de schoonheid van dit eiland en zijn kusten wilt ontdekken door luxe en comfort te combineren, is het huren van een jacht op Corsica de ideale keuze. 

Havens en bezienswaardigheden op Corsica

Van zuid naar noord, van west naar oost, de schoonheid van Corsica is immens. In het zuiden en zuidwesten kunt u zeilen en zwemmen aan de rand van de prachtige oevers van Piana en het Scandola-natuurreservaat door een jacht te huren bij de havens Tino Rossi en Admiralty van Ajaccio.

In het noorden en noordoosten zult u versteld staan ​​van enorme witte krijtrotsen, turkoois blauw water en paradijselijke stranden bij Bonifacio en Porto-Vecchio. Wij achten het onmogelijk om een ​​jacht op Corsica te huren zonder dit deel van het eiland te verkennen en te genieten.

Het klimaat op Corsica

Jachtverhuur op Corsica is het populairst tijdens het hoogseizoen. Badend in het midden van de Middellandse Zee, geniet Corsica van warme en zonnige zomers met temperaturen die nooit onder de 25 ° C dalen. Het zomerseizoen is de beste tijd om een ​​jacht op Corsica te huren om te genieten van het weer en de heerlijke temperaturen. Jachtverhuur in juni en oktober is ook ideaal om te genieten van aangename temperaturen op het eiland van de schoonheid, en gaat bovendiend gepaard met minder toerisme.  

Vervoer

Vanuit Nederland kunt u uw jachtcharter in Corsica per vliegtuig bereiken. Corsica heeft 4 luchthavens, waarvan de belangrijkste die van Ajaccio de Bastia is. 

Vanuit Frankrijk verlaten veel veerboten het vasteland om Corsica elke dag te bereiken vanuit de steden Marseille, Nice en Toulon.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.