Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jachten > Kroatië > Dubrovnik

Jacht huren in Dubrovnik

12 Jachtverhuur

Alles over jachtverhuur in Dubrovnik

De Ierse schrijver George Bernard Shaw heeft ooit gezegd: "Als je de hemel op aarde wilt zien, kom dan naar Dubrovnik." Dubrovnik werd in 1979 erkend als werelderfgoed door UNESCO en is sindsdien een magneet voor reizigers. Jachtverhuur in Dubrovnik is zo populair vanwege de glamoureuze stranden en ongelooflijk rijke cultuur. Tenslotte wordt deze Oost-Europese stad beschouwd als het cultuurcentrum van Kroatië. Vaar over de glinsterende Adriatische kust en ga eilandhoppen met uw geliefden, terwijl u heerlijke Dalmatische gerechten probeert en de lokale wijnen van familie-gerunde wijngaarden proeft. Dubrovnik is hoe dan ook de ideale plek voor jachtverhuur en uw zomer door te brengen. 

Havens in Dubrovnik

De grote haven van Dubrovnik is de belangrijkste uitvalsbasis van jachtverhuur. Deze haven wordt bewoond door alle soorten boten, van kleine schepen tot grote cruiseschepen, en heeft alles wat u nodig heeft voor uw jachtcharter.

Weersomstandigheden in Dubrovnik

Het mediterrane klimaat is geschikt voor een zeilvakantie van april tot oktober met aangename, zonnige dagen met een gemiddelde zeetemperatuur van 22 ° C. Over het algemeen waait de wind in een NW-richting met ongeveer 5 - 20 knopen. In de middag kan het soms tot 25 knopen oplopen.

Ideeën voor Dubrovnik

Er zijn talloze ideeën en mogelijkheden voor jachtverhuur in Dubrovnik. Met zoveel eilanden binnen handbereik, omgeven door afgelegen baaien en zalige stranden is er zoveel keuze dat we u hier alvast wat ideeën geven! 
Als u een fijnproever bent, verslindt u de beroemde zwarte risotto en heerlijke zeevruchten. De romige groentesoepen zijn ook de moeite waard om te proeven. De vele bars, cafés en restaurants hier zullen eveneens uw smaakpapillen prikkelen. Als u voor een glas wijn kiest, bezoek dan een lokale wijngaard en proef de gewaardeerde Kroatische wijnen die worden geproduceerd door familiebedrijven.
Liefhebbers van architectuur moeten zeker een bezoekje brengen aan de stadmuur (bijna 2 km lang) en het Franciscaner klooster, waar u een van de oudste apotheken van Europa kunt bekijken. De Orlandozuil en het Prinselijk Paleis zijn ook opmerkelijke attracties. Elke zomer organiseert Lovrijenac Fortress kunstfestivals, bezocht door zowel toeristen als okale bevolking. Bezoek ook zeker de filmset van de beroemde tv-serie Game of Thrones in het centrum van Dubrovnik!  

Reistips voor Dubrovnik

Dubrovnik heeft een eigen luchthaven (DBV) op slechts 20 km van het stadscentrum. Er is geen treinstation, maar er zijn wel pendelbussen en taxi’s beschikbaar die van en naar het vliegveld kunnen brengen! 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.