Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jachten > Elba

Jacht huren op Elba

0 Jachtverhuur

25282 reviews

Sorry, we hebben geen boten die matchen met deze criteria. Breid je zoekopdracht uit

Jacht huren op Elba 

Droomt u van een exclusieve vakantie op één van de mooiste zeëen, met uitzicht op de mooiste stranden en in totale rust? Laat uw droom uitkomen door een jacht te huren op het eiland Elba. U kunt uw jacht afleggen van prachtige groene kliffen of zwarte zandstranden. Geniet van het beste eten en de beste wijnen in de romantische straten van Capoliveri of Rio Marina.

Havens en bezienswaardigheden 

Het eiland Elba dankt deel van haar charme aan de vele aanwezige kleine vissersdorpjes, en daarom is het vinden van een haven waar jachten permanent kunnen verblijven vrij lastig. U zult zeker uitgeruste havens vinden waar u meerdere nachten kunt aanmeren, maar uw startpunt zal waarschijnlijk een van de havens van de nabijgelegen Toscaanse kust zijn. U kunt uw jacht het beste huren in de havens van Marina di Salivoli of Marina di Punta Ala.

Elba biedt u alles, van traditionele dorpen tot onberispelijke stranden tot groene wonderen in het achterland. We raden u aan optimaal te profiteren van het exclusieve voordeel dat u met een jacht droomstranden kunt bereiken die nauwelijks of helemaal niet toegankelijk zijn vanaf het vasteland. Voorbeelden hiervan zijn Cotaccia, Campo Lo Feno, Punta Nera en vele anderen langs de west- en oostkust.

Het gebied Calamita aan de Costa dei Gabbiani is een ander perfect gebied voor diegenen die hun eigen luxe huurboot ter beschikking hebben. Onze favorieten zijn Miniera di Calamita, del Cannello en Remaiolo. Niets kan u tegenhouden met uw huurjacht op het eiland Elba.

'S Avonds wandelt u door elegante en romantische straten waar u exclusieve wijnen vindt die rechtstreeks op het eiland worden geproduceerd, exclusieve aroma's en een rijke gastronomie van vlees en vis. Mis de fantastische dorpen van Porto Azzurro, Rio Marina, Capoliveri en Marciana niet!

Vervoer

Het eiland Elba is het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar vanuit de haven van Piombino (Toscane) in slechts een uur met de veerboot. Eenmaal op het eiland kunt u reizen met de bus naar de haven waar u uw boot heeft gehuurd. 

Piombino is het makkelijkst te bereiken door vanuit Nederland te vliegen op de luchthaven van Pisa (PSA), waarvandaan het zo´n 1,5 uur reizen is met de trein naar de haven van Piombino en de oversteek te maken.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.