Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Jacht huren in Flevoland 

Gelegen in het midden van Nederland, is Flevoland een ideale uitvalsbasis om naast de provincie ook andere delen van Nederland te verkennen. Het is de jongste provincie, omdat de provincie pas bestond toen delen van de voormalige Zuiderzee werden drooggelegd. En door het indrukwekkend polderlandschap, wordt deze jonge provincie ook wel eens de Flevopolder genoemd. Wanneer u een jacht huurt in Flevoland, kunt u maarliefst 6 omliggende randmeren bevaren, en dat terwijl u geniet van complete luxe en comfort! 

Vaargebieden in Flevoland 

Denkt u bij varen aan luxe en comfort? Dan is een jacht huren in Flevoland wellicht wat voor u. Begin uw tocht bijvoorbeeld in het havenstadje Urk, een voormalig eiland in het IJsselmeer. Urk heeft vandaag nog verreweg de grootste vissersvloot en visverwerkende industrie van Nederland. En wist u dat in 2016 de film Dunkirk van regisseur Christopher Noland is opgenomen voor de kust van Urk? Een jacht huren is de ideale manier om uw slaapkamer op het land te verruilen voor eentje op het water, en zo veel mogelijk van de geschiedenis van zogenaamde Flevopolder in u op te nemen! 

Weersomstandigheden 

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste vaar omstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in juli.
Bootverhuur > Jachten > Nederland > Flevoland

Jacht huren in Flevoland

3 Jachtverhuur

25486 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.