Alles over de verhuur van jachten Griekenland

Rustige baaien en tegelijkertijd veel clubs op grootstedelijke eilanden: jachtverhuur in Griekenland is de beste manier om de glinsterende Griekse zee te verkennen en eilanden en stranden naar keuze te bezoeken. Ontdek levendige eilanden zoals Corfu, verfijnde bars en restaurants in de kleine kustplaatsen in Lefkas en het historische maar toch edgy nieuwe Athene dat werkelijk adembenemend is. Breng een avond door op een terras, bewonder de Akropolis en duik het nachtleven in.

Een perfecte bestemming voor zowel een rustige vakantie in een prachtige omgeving als een feestvakantie met veel uitgaansgelegenheden.  Jachtverhuur in Griekenland zorgt voor de ideale mix van spanning en rust. Een jacht is geschikt voor een dagtocht in Griekenland of een meerdaagse route waarop u van eiland naar eiland reist. U kunt een vaartocht ook combineren met bezoeken aan de culturele hoogtepunten in Griekenland. Ontdek levendige eilanden zoals Corfu, verfijnde bars en restaurants in de kleine kustplaatsen in Lefkas en het historische maar toch edgy nieuwe Athene dat werkelijk adembenemend is. Breng een avond door op een terras, bewonder de Akropolis en duik het nachtleven in. 

Jachtverhuur in Griekenland

Omstandigheden in Griekenland

Van mei tot oktober is het weer in Griekenland gewoonweg subliem. Voor degenen die van hogere temperaturen houden: bezoek Griekenland in juli en augustus wanneer de temperatuur 30 ° C + is en zoek verfrissing in het aangename zeewater. De Meltemi wind blaast in de zomer meestal in noordelijke richting en kan soms krachtige windkrachten bereiken afhankelijk van het gebied waarin u zich bevindt. Zoek dus van te voren goed uit hoe de omstandigheden zijn tijdens uw reis. De windkracht op de Ionische eilanden varieert bijvoorbeeld in juli en augustus van 4 tot 6, terwijl in de Cycladen de windkracht gemiddeld 5 tot 7 is.

Qua wind moet u niet alleen rekening houden met de bovengenoemde Meltemi, maar ook met de Sirocco, die vanuit het zuiden waait en Saharazand met zich meebrengt. Met name in de lente kan het door de Sirocco behoorlijk stormachtig worden, met windsnelheden van bijna 100 kilometer per uur.

Ideeën voor uw route

Jachtverhuur in Griekenland met of zonder schipper

Ons aanbod omvat jachten in allerlei uitvoeringen. Indien u met een groot gezelschap reist, is het verstandig te kiezen voor een ruim jacht, met plaats tot maximaal 50 personen. Voor meerdaagse vaartochten heeft ons aanbod ook een ruim aantal jachten met slaapvertrekken. In veel gevallen is de schipper bij de prijs inbegrepen. Zeker bij de grote jachten is dit het geval en veelal zelfs verplicht. Indien u zelf een Vaarbewijs 2 hebt, kunt u samen met de schipper of een tweede persoon met hetzelfde vaarbewijs in Griekenland een jacht zelf besturen. Houd er rekening mee dat de Griekse wet streng is als het gaat om vaarbewijzen en ga niet zelf op pad zonder de juiste papieren!
Bootverhuur > Jachten > Griekenland

Jacht huren in Griekenland

162 Jachtverhuur

29438 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.