Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jachten > Spanje > Ibiza

Jacht huren op Ibiza

139 Jachtverhuur

25282 reviews

Waar beter te genieten van een exclusieve vakantie dan met jachtverhuur op het beroemdste eiland van de Balearen, Ibiza? Met zijn 210 km kustlijn met een zonnig en rustig klimaat, genietend van de groene kusten die de baaien met witte zandstranden omlijsten, is Ibiza zeker de meest bezochte van de zogenaamde Pitiuse-eilanden. Een jacht huren op Ibiza is de keuze van diegenen die het meeste uit het leven willen halen, zonder compromis.

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Huur een jacht op Ibiza

Havens op Ibiza

Op Ibiza zijn er vele havens waar u een geschikte jacht voor uzelf kunt huren, zoals Port d'Eivissa, Les Salines, Club Nautico Sant Antoni en Santa Eulalia.

De haven van Santa Eulalia is een geweldige plek om uw yachtcharter richting de zuidoostkust te beginnen, en ligt op slechts 15 km van het centrum van Ibiza! Wanneer u zich in dit gebied begeeft, mag u de stranden van Cala d'en serra en Es Freus zeker niet missen: Het zijn niet voor niets de favorieten van de lokale bevolking 

Meer dan 90 baaien en stranden met fijn parelkleurig zand wachten op u wanneer u besluit een jacht te huren op Ibiza. Ze zullen u waardig verwelkomen, want ze zijn gewend aan het ontvangen van VIP's en beroemdheden die, net als u, besloten hebben dat het huren van een jacht de beste keuze is om te genieten van deze hoek van het mediterrane paradijs. Het hoogseizoen, tussen april en oktober, is altijd erg populair, dus organiseer uw vakantie op tijd!

Aan boord van uw jacht kunt u de geneugten van Ibiza, zijn gastronomie en zijn wijnen ervaren ... en genieten van een van de mooiste zonsondergangen in de Middellandse Zee vanaf het dek van uw boot. Ze zijn vooral beroemd op Ibiza en als u besluit om uw jacht te ankeren voor Cala Comte, zult u een exclusieve en opwindende ervaring beleven die u zich nog lang zult herinneren.

Het nachtleven op Ibiza is levendig en bruisend. De meest exclusieve en beroemde clubs trekken bezoekers uit heel Europa aan die minstens één keer in hun leven zichzelf in het meest beroemde nachtleven van de wereld willen begeven. Trendy nachtclubs, maar luxe clubs en high-end restaurants schetsen het decor van het nachtelijke Ibiza. 

Het klimaat van Ibiza

Het klimaat op Ibiza is eenvoudig samen te vatten in een paar woorden: perfect om te genieten van het goede leven op uw jacht. De zomertemperatuur is gemiddeld 27ºC. De wind is beperkt tot slechts een verfrissend briesje en de zee is bijna nooit ruig.

Hoe naar Ibiza te komen

Het bereiken van Ibiza is vrij eenvoudig, de luchthaven ligt op slechts 10 km van de stad en is verbonden met de belangrijkste Spaanse en vele Europese steden.
Als u van plan bent om uw huurjacht per veerboot te bereiken, zijn de belangrijkste havens Port d'Ibiza, de haven van Santa Eulalia en de haven van Sant Antoni. Met uw yachtcharter kunt u kiezen voor de mooiste en meest gereserveerde hoek van de kust en genieten van welverdiende ontspanning in alle rust.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.