Huur een jacht op Ibiza

Een jacht huren op Ibiza past geheel in de stijl van een luxe vakantie op dit jetset-eiland. U geniet extra comfortabel van de zon en de zee. Dankzij een ruim aantal zonuren is het op het Spaanse Balearen-eiland altijd goed toeven en er valt het hele jaar door relatief weinig regen. De zeewatertemperatuur ligt tussen juni en oktober boven de 20 graden, dus u kunt tijdens een vaartocht op een van onze jachten ook zeker een duik in zee nemen! Over de wind hoeft u zich op Ibiza weinig zorgen te maken, want echt stormachtig wordt het op het eiland nauwelijks.


Havens op Ibiza


  • Port d'Eivissa
  • Santa Eulàlia
  • Port de Sant Antoni
  • Talamanca
  • Ses Salines


Vanuit bovengenoemde havens op Ibiza maakt u prachtige vaartochten met een schitterend jacht dat van alle gemakken is voorzien. Een aanrader is een tocht naar Formentera, een eiland op ongeveer 7 kilometer van Ibiza. Onderweg komt u door de passage door Ses Illetes, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Een mooi alternatief is een meerdaagse vaartocht rond Ibiza of een uitstap naar Mallorca.

Op Ibiza zijn er vele havens waar u een geschikte jacht voor uzelf kunt huren, zoals Port d'Eivissa, Les Salines, Club Nautico Sant Antoni en Santa Eulalia. De haven van Santa Eulalia is een geweldige plek om uw yachtcharter richting de zuidoostkust te beginnen, en ligt op slechts 15 km van het centrum van Ibiza! Wanneer u zich in dit gebied begeeft, mag u de stranden van Cala d'en serra en Es Freus zeker niet missen: Het zijn niet voor niets de favorieten van de lokale bevolking 

Meer dan 90 baaien en stranden met fijn parelkleurig zand wachten op u wanneer u besluit een jacht te huren op Ibiza. Ze zullen u waardig verwelkomen, want ze zijn gewend aan het ontvangen van VIP's en beroemdheden die, net als u, besloten hebben dat het huren van een jacht de beste keuze is om te genieten van deze hoek van het mediterrane paradijs. Het hoogseizoen, tussen april en oktober, is altijd erg populair, dus organiseer uw vakantie op tijd!

Aan boord van uw jacht kunt u de geneugten van Ibiza, zijn gastronomie en zijn wijnen ervaren ... en genieten van een van de mooiste zonsondergangen in de Middellandse Zee vanaf het dek van uw boot. Ze zijn vooral beroemd op Ibiza en als u besluit om uw jacht te ankeren voor Cala Comte, zult u een exclusieve en opwindende ervaring beleven die u zich nog lang zult herinneren.

Het nachtleven op Ibiza is levendig en bruisend. De meest exclusieve en beroemde clubs trekken bezoekers uit heel Europa aan die minstens één keer in hun leven zichzelf in het meest beroemde nachtleven van de wereld willen begeven. Trendy nachtclubs, maar luxe clubs en high-end restaurants schetsen het decor van het nachtelijke Ibiza. 


Het klimaat van Ibiza

Het klimaat op Ibiza is eenvoudig samen te vatten in een paar woorden: perfect om te genieten van het goede leven op uw jacht. De zomertemperatuur is gemiddeld 27ºC. De wind is beperkt tot slechts een verfrissend briesje en de zee is bijna nooit ruig.


Hoe naar Ibiza te komen

Het bereiken van Ibiza is vrij eenvoudig, de luchthaven ligt op slechts 10 km van de stad en is verbonden met de belangrijkste Spaanse en vele Europese steden.

Als u van plan bent om uw huurjacht per veerboot te bereiken, zijn de belangrijkste havens Port d'Ibiza, de haven van Santa Eulalia en de haven van Sant Antoni. Met uw yachtcharter kunt u kiezen voor de mooiste en meest gereserveerde hoek van de kust en genieten van welverdiende ontspanning in alle rust.


Jachtverhuur op Ibiza met schipper

In ons aanbod vindt u een grote selectie aan jachten om bij Ibiza te varen, met plaats voor een ruim aantal passagiers: tot wel 36 personen. Op veel jachten kunt u overnachten. Houd er rekening mee dat u bij Ibiza alleen zonder schipper mag varen wanneer u een geldig vaarbewijs hebt. Dit is verplicht op een boot vanaf 9,5 pk. Op veel jachten in ons aanbod is de schipper inbegrepen en in bepaalde gevallen zelfs verplicht.

Bootverhuur > Jachten > Spanje > Ibiza

Jacht huren op Ibiza

117 Jachtverhuur

35116 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.