Bootverhuur > Jacht huren > Jachten Kroatië > Jachten Istrië

Jacht huren in Istrië

43537 reviews

Huur jacht Custom build Pirates Ship in Havisce, Istrië

Huur jacht Custom build Pirates Ship in Havisce, Istrië (1950 opknapbeurt 2001)

Jacht Custom build Pirates Ship (1950, opknapbeurt 2001) 22 m

Zonder schipper (bareboat)

2 badkamers 77 plaatsen Havisce (Istrië)
vanaf € 1.250 /dag
Bekijk boot
Huur jacht Dalla Pieta Dalla Pieta 80 in Puntica, Istrië

Huur jacht Dalla Pieta Dalla Pieta 80 in Puntica, Istrië (2006 opknapbeurt 2019)

Jacht Dalla Pieta Dalla Pieta 80 (2006, opknapbeurt 2019) 26,50 m

Zonder schipper (bareboat)

4 cabines 4 badkamers 10 plaatsen 9 Slaapplaatsen Puntica (Istrië)
vanaf € 5.000 /dag
Bekijk boot

Alles over jachtverhuur in Istrië

Geniet van een glas provinciale, heerlijke Kroatische wijn op uw jacht in Istrië terwijl u de natuurlijke schoonheid van de noordelijke Adriatische kust bewondert. De kustlijn van Istrië is een broeinest voor glamoureuze bescheiden Venetiaanse steden en dorpen met talloze bars en restaurants met heerlijke gerechten uit de traditionele keuken en Rajika, een klassieke Kroatische geest. Pula is een geweldige locatie voor uw jachtcharter, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft voor uw routes. Trek naar onbewoonde eilanden of verken de baai van Kvarner en de kust van Istrië, waar u de authentieke Kroatische levensstijl en schoonheid kunt ontdekken.

Havens in Istrië

Er zijn twee hoofdlocaties voor ons jachtverhuur in Istrië. Marina Veruda ligt in het zuiden van Pula, op slechts 6 km afstand van het stadscentrum. ACI Marina Pomer ligt verder langs de oostkust.

Deze jachthavens zijn volledig uitgerust met faciliteiten van hoge kwaliteit en alles wat u nodig heeft voor uw jachtcharter.

Weersomstandigheden in Istrië

Zoals u waarschijnlijk wel kunt raden, is het weer in Istrië vergelijkbaar met andere mediterrane locaties. U kunt hier van de lente tot de herfst genieten van een zonnige vakantie op uw jacht. Augustus is de warmste en drukste tijd van het jaar voor zeilers en bezoekers in het algemeen met temperaturen van gemiddeld 25 ° C tot 30 ° C. September is nog steeds warm en rustiger nadat de mensenmassa's zijn weggetrokken.

Ideeën voor Istrië

Zin om een ​​smaakvolle cocktail te drinken in een bar op een schattige geplaveide straat terwijl de zon ondergaat en de feestbeesten wakker worden? Of misschien bekijkt u liever de meest opmerkelijke architecturale werken van de 3000 jaar oude stad, zoals het Romeinse amfitheater of de Tempel van Augustus. Hoe dan ook, we raden aan om Pula in uw reisschema op te nemen.

Pula organiseert elk jaar verschillende muziekfestivals. Outlook and Dimensions festival zijn jaarlijkse festivals die een hit zijn bij zowel bezoekers als de lokale bevolking. Velen genieten van bootfeesten tijdens de festivals, dus waarom zou u niet uw eigen exclusieve jachtfeest houden?

Reistips voor Istrië

Pula heeft een eigen vliegveld. Er rijden regelmatig pendeldiensten, evenals taxidiensten. De reis duurt ongeveer twintig minuten.
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie