Jachtverhuur in Italië 

Een jacht is ongetwijfeld de koning van de zeeën! Een jacht in Italië charteren is waarschijnlijk gemakkelijker dan u denkt. Heeft u er altijd van gedroomd om naar de zonsondergang te zeilen op een jacht met vrienden en een goed glas wijn in uw hand? Iedereen die een jacht in Italië huurt, maakt van elke dag van hun vakantie iets heel bijzonders. Laat u verwennen door een ervaren bemanning en geniet van het uitzicht op de prachtige kusten, eilanden en havensteden. Omdat Italië beroemd is om zijn Dolce Vita, kunt u veel culinaire traktaties en prachtige landschappen verwachten.

Bezienswaardigheden en tips voor uw yachtcharter in Italië

Het huren van een jacht in Italië is een geweldige manier om te genieten van een paar dagen comfort en luxe. U moet uw doelen zorgvuldig van tevoren selecteren, omdat een boot van deze omvang veel diensten en voldoende ruimte nodig heeft. 

Welke gebieden worden met name aanbevolen voor uw jachtcharter in Italië? Bezoek Campania met uw jacht, een regio in het zuidwesten van Italië bekend om zijn historische Romeinse ruïnes en spectaculaire kustlijn. De hoofdstad Napels, die op indrukwekkende wijze ligt tussen de beroemde grijze kegel van de Vesuvius en de diepblauwe wateren van de Golf van Napels, is ideaal voor uw vakantie. Verder naar het zuiden aan de kust van Amalfi, in dorpen als Positano, Amalfi en Ravello, nestelen kleurrijke huizen tegen de kliffen - een uniek panorama dat het best vanaf de waterkant kan worden genoten. Gedurende de dag kunt u ontspannen op het dek van uw jacht voor de adembenemende kust van de Golf van Napels en genieten van het uitzicht op het prachtige natuurlijke landschap. 'S Avonds kunt u door de straten lopen en verborgen hoekjes en pleinen ontdekken. Probeer de vele Napolitaanse specialiteiten!

Een jachtcharter op Sardinië is altijd een eersteklas keuze! De Costa Smeralda en de Maddalena-archipel zijn niet zonder reden populair bij bezoekers over de hele wereld. Omdat er een hemelse combinatie van zon, zee en veel dolce vita is, zal dit eiland u zeker boeien. Of u nu liever de ongerepte natuur van de Maddalena-archipel bewondert of ankert voor de fijne zandstranden van de Costa Smeralda, geniet ten volle van uw exclusieve leven aan boord van uw jacht.

Klimaat en weersomstandigheden in Italië

Afhankelijk van waar uw reis in Italië u brengt, zult u verschillende klimatologische omstandigheden vinden. Gelukkig is het weer over het algemeen zonnig en de temperaturen mild, waardoor het klimaat ideaal is voor het charteren van een jacht in Italië. Het seizoen begint eind april en loopt tot oktober. Als u van plan bent om een ​​jacht in de zomer te charteren, moet u weten dat de temperaturen in Midden- en Zuid-Italië snel kunnen oplopen tot 35 º C, terwijl ze in de lente en de herfst zelden onder 22 º C dalen. Dus als u uw vitamine D-tank wilt aanvullen, vindt u hier wat u zoekt.

Vervoer

Als u een van de grotere Italiaanse steden voor uw jachtcharter wilt bezoeken, raden wij u aan om met het vliegtuig aan te komen. Belangrijke en internationale luchthavens zijn: Orio en Malpensa in Milaan, Fiumicino in Rome, Tessèra in Venetië, Capodichino in Napels, Fontanarossa in Catania en Borgo Panigale in Bologna.

Na uw bezoek kunt u, dankzij Frecce, de hogesnelheidstreinen van de Italiaanse Spoorwegen, snel van de ene stad naar de andere reizen.

Om de eilanden Sardinië of Sicilië te bereiken, heeft u ook de mogelijkheid per vliegtuig aan te komen: Catania - Fontanarossa, Cagliari - Elmas, Palermo - Punta Raisi en Olbia - Costa Smeralda. Of neem de veerboot vanuit de haven van Genua, Piombino, Civitavecchia of Napels.
Bootverhuur > Jachten > Italië

Jacht huren in Italië

186 Jachtverhuur

29438 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.