Jachtverhuur in Kroatië 

Kan u een betere manier bedenken om de Kroatische verbijsterende kustlijn te verkennen, dan op een jacht met uw familie en vrienden? Dit Oost-Europese land is sensationeel van top tot teen, en vormt een fantastische bestemming om vele redenen. Romeinse en Venetiaanse ruïnes geven kustplaatsen een historische decor. Paradijselijke eilanden omringd door azuurblauw water creëren een absolute droomwereld. Jachtverhuur in Kroatië is de perfect manier om te ontspannen in een luxe, op water drijvende hotelkamer, en dat terwijl u dit ongelooflijke land ontdekt. 

Vaargebieden in Kroatië 

Onze populairste regio´s voor een jacht huren in Kroatië zijn Split, Hvar en Šibenik. Maar u kunt natuurlijk ook een jacht huren in andere regio´s van Kroatië, zodat u zoveel mogelijk flexibiliteit heeft. Van noord tot zuid, is hier een lijst van de regio´s :

Klimaat en Weersomstandigheden in Kroatië 

Het hoogseizoen loopt van juni tot augustus, wat samenloopt met het vaarseizoen (mei tot september). Genoeg kans om wat vitamine D op te nemen en een duik te nemen dus! In de lente en herfst is het wat koeler, maar dat hoeft u absoluut niet tegen te houden. Minder toerisme, en alhoewel af en toe een verfrissende bui, liggen de temperaturen rond de 22ºC. De windkracht ligt rond 3-4, en waait in de zomer in noordwestelijke richting.  

Vaarroutes in Kroatië 

De route die u kiest, hangt natuurlijk af van wat uw idee van ´leuk´is. Zo kan Kroatië u meer dan 1000 paradijselijke eilanden bieden, met elk een eind karakter. Maar vanwege de vele regio´s, ook op het vaste land, biedt Kroatië veel meer dan dat. 

Reistips voor Kroatië

Er zijn drie grote luchthavens met directe vluchten vanuit Europa: Dubrovnik (DBV), Split (SPU) en Zagreb (ZAG) in het binnenland. Afhankelijk van waar u uw jacht wilt huren, is het misschien beter te vliegen naar één van deze drie vliegvelden en vervolgens een regionale vlucht te pakken naar één van de kleinere, lokale vliegvelden. 

Houd er rekening mee dat er veel treindiensten zijn in het binnenland, maar dat kustgebieden over het algemeen geen treinstations hebben. Wij adviseren u daarom om gebruik te maken van busen, die een frequente en betrouwbare dienstregeling kennen. 
Bootverhuur > Jachten > Kroatië

Jacht huren in Kroatië

147 Jachtverhuur

36089 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.