Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jachten > Spanje > Málaga

Jacht huren in Málaga

33 Jachtverhuur

Jacht huren in Málaga

Voor degenen die de luxe van een hotel of resort tijdens een zomerse vakantie niet kunnen missen, is het huren van een jacht in Málaga de ideale keuze. Met maar liefst 300 dagen zon en een heerlijke gemiddelde temperatuur van boven de 20 graden, kunt u heerlijk relaxen op het dek van uw jacht, de zon in u opnemen en genieten van een heerlijk drankje. Het huren van een jacht biedt u hoe dan ook de perfecte gelegenheid de zanderige baaien, geschiedenis en Mediterrane keuken van Málaga te ontdekken vanaf uw hotel op het water. 

Havens en bezienswaardigheden in Málaga

Bij Nautal kunt u een jacht huren in de verscheidene havens van Nautal, waarvandaan u vanuit elke een haven een perfect startpunt heeft voor een onvergetelijke, relaxte vakantie: Fuengirola, Puerto José Banús, Puerto de Málaga, Estepona en Candado.

De haven van Málaga wordt beschermd door een natuurlijke baai en is de tweede haven van Spanje in het ontvangen van grote cruiseschepen, en is daarom perfect voorbereid om aan alle wensen te voldoen en slechts een stap verwijderd van de stad. 

In Benalmádena zijn de twee belangrijkste sport havens van Málaga, Puerto Banus en Puerto Marina, beide uitgerust met de beste faciliteiten om jachten en andere boten te ontvangen. Er zijn andere havens met een sportief karakter, zoals Puerto El Candado, de haven van Valeta de Velez, Marbella, Fuengirola en Estepona.   

De hoofdstad van de Costa del Sol wordt bekroond door het kasteel van Gibralfaro met een spectaculair uitzicht op de kathedraal, de arena, de haven en alles in het historisch centrum. Málaga, gesticht door de Feniciërs in de zevende eeuw voor Christus, is één van de oudste steden in Europa met een grote maritieme traditie. 

Málaga is een stad vol geschiedenis en traditie, die men kan voelen wanneer u door de straten van het historische centrum loopt, vanaf het kasteel, langs de kathedraal tot aan de zee. De stad onderscheidt zich door de warmte van de mensen en de uitstekende keuken, waar u verse vis van de hoogste kwaliteit niet mag missen.

De haven van Málaga is aangesloten op het centrum van de oude stad door middel van een winkel- en uitgaansgebied met tal van bars en restaurants langs de lange wandelpromenade die doorloopt tot aan het strand van Malagueta. 

Klimaat en weersomstandigheden in Málaga


De kustlijn van Málaga heeft een uitstekend mediterraans klimaat met een gemiddelde temperatuur van boven de 20 graden gedurende het hele jaar. De winter is mild en alhoewel het regenseizoen is van november tot januari, is het een van de zonnigste steden van Spanje. In de zomer is het er warm en vochtig. Een fantastisch klimaat die het mogelijk maakt het hele jaar boten in Málaga te huren, ook buiten het seizoen. 

Vervoer 

De luchthaven van Málaga is de derde grootste luchthaven van het Iberisch gebied en heeft belangrijke nationale en internationale verbindingen. U kunt het centrum van de stad per trein en bus bereiken. 

Málaga heeft een hogesnelheidslijn (AVE) die de stad verbindt met Sevilla en Madrid. Het busstation Muelle Heredia, nabij de haven, heeft een verbinding met verschillende gebieden van de agglomeratie zoals Torremolinos, Benalmádena en Fuengirola. 

Voor de gewone weg, is de belangrijkste snelweg de A-7, die langs de oostkust richting Barcelona en Valencia gaat. De MA-22 leidt tot de haven van Málaga.

De haven van Málaga is in verbinding met meerdere havens aan de Middellandse Zee, maar de enige reguliere lijndienst is de ferry tussen Málaga en Melilla.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.