Jachtverhuur op Mallorca 

Droomt u ook van een goed glas wijn of champagne met vrienden bij zonsondergang aan boord van een jacht? Wie een jacht huurt op Mallorca, transformeert elke dag van zijn vakantie in een unieke ervaring in een klasse apart. Laat u verwennen door een ervaren bemanning in de buurt en geniet van het uitzicht op de prachtige kusten. Neem plaats in prachtige baaien of ga aan wal in romantische jachthavens jachthavens en geniet van de beste Mallorcaanse gerechten in exclusieve restaurants. Laat de luxueuze sfeer aan boord komen en geniet van alle voordelen en extra's die nauwelijks een wens onvervuld laten. Adembenemende rotsachtige baaien, ontelbare uren zonneschijn en azuurblauw water in combinatie met de luxe van een jacht staan ​​garant voor onvergetelijke momenten! Huur een jacht op Mallorca en geniet ten volle van de beste tijd van het jaar.

Havens voor uw jachtcharter op Mallorca

Of u nu een jacht op Mallorca wilt charteren voor een uitzonderlijke dagtocht of een meerdaagse reis, u vindt allesomvattende luxe en comfort met veel extra's. Charter een jacht op Mallorca en trakteer uzelf op een heel persoonlijk moment van geluk van het jaar. In de volgende jachthavens en havens kunt u kiezen uit een exclusief aanbod van verschillende jachten:

Puerto de Palma
Port d'Andratx
Cala Nova
Puerto Portals
Port Adriano
Port d'Alcudia
Port de Pollença
Kan Pastilla
Porto Cristo
Cala d Or
etc.

Bezienswaardigheden en tips voor uw jachtcharter in Mallorca

Weet u niet waar u heen moet? Geen probleem, want het aanbod aan bezienswaardigheden en excursiebestemmingen dat u met een gecharterd jacht kunt bereiken, is enorm. Maar waar begint u? In het zuidoosten bijvoorbeeld. Met een omweg naar de Cabrera-eilanden. Een onvergetelijke ervaring. En dan een reis langs de westkust. Het westen van Mallorca wordt gekenmerkt door de lange Isla Dragonera, een uitloper van het Tramuntana-gebergte. De Isla Dragonera is als een grote golfbreker voor het dorp Sant Elm en markeert het westpunt van het eiland. Vanaf het dek van uw jacht wordt deze unieke locatie het best verkend. Vanaf hier wacht 90 kilometer of 35 zeemijlen aan unieke natuur met een enorm kustgebergte op u.

Begin uw droomreis in Sant Elm, in het uiterste zuidwesten van Mallorca. Het doel van uw tour kan bijvoorbeeld Formentor in het noorden zijn. Sant Elm was vroeger de lieveling van piraten en smokkelaars. Vandaag staat u bovenal een spectaculaire natuur te wachten. Ontdek prachtige landschappen om verliefd op te worden tijdens uw tour: adembenemende baaien met turquoise wateren. Stuur met uw luxe jacht naar de gloeiende rode avondhemel. Als u tijdens uw reis kiest voor een uitstapje op de kust, kunt u romantische bergdorpjes, musea in oude landgoederen en rustieke retraites verwachten.

Tijdens uw rondrit met een gecharterd jacht op Mallorca, moet u beslist een omweg maken naar Port de Sóller. Een beroemde ontmoetingsplaats voor fijnproevers en Promanadenflanierer, evenals een perfect beginpunt van vele routes. Omgeven door hoge bergen, was Soller's enige verbinding met de buitenwereld de haven van Soller. Vanaf hier werden sinaasappelen en olijfolie verscheept naar Frankrijk. Tegenwoordig is Port de Sóller een magneet voor talloze bezoekers, een catwalk langs de vele restaurants en bars aan de haven en een ideaal vertrekpunt of eindpunt voor uw jachtcharter. De combinatie van stadswandelingen in Sóller en het snelle geluid van de golven van de Middellandse Zee maken uw reis tot een onvergetelijke ervaring.

Een paar zeemijlen verderop is Port de Pollença. Omgeven door een prachtige bergachtige achtergrond, ligt deze haven in het noordwestelijke puntje van de gelijknamige baai. De haven is vooral populair bij gasten van over de hele wereld vanwege het uitgebreide aanbod van land en de prachtige natuurlijke schoonheid. Begin met uw jacht in de haven en vervolg uw ontdekkingstocht aan wal. Attracties in Pollença zijn onder andere de Pont Romà stenen brug, twee musea, twee kerken of de markt in het centrum. Aan de zuidelijke rand van Pollença valt het huis en klooster Puig de Maria duidelijk op in het landschap. Gebouwd op de top van een heuvel, was dit 14e-eeuwse klooster ooit het belangrijkste klooster van Mallorca. Een geweldige plek voor een picknick.

De bestemming van uw reis is de Cap Formentor, het meest noordelijke punt van het Balearische eiland en een van de meest spectaculaire bestemmingen van Mallorca. Wind en water hebben de rotsachtige kust bizar gemaakt, tot 300 meter, valt de kust recht in het diepblauwe zeewater. Op Formentor bieden verschillende gezichtspunten unieke panorama's. De bekendste is waarschijnlijk de Mirador del Mal Pas, die ook Mirador d'es Colomer wordt genoemd. Laat je inspireren en stel een individuele tour samen op basis van je planning en interesse. Breng uw droomvakantie door op een luxe jacht op Mallorca. 

Klimaat en weersomstandigheden op Mallorca

De beste tijd voor een jachtcharter op het Balearische eiland Mallorca zijn de maanden april tot oktober. Hoewel het nauwelijks regent in de maanden juni, juli en augustus, kan de temperatuur oplopen tot wel 32 ºC, wat kan leiden tot hoge luchtvochtigheid. Als u de zomerse mediterrane hitte wilt vermijden, moet u uw droomreis plannen in de lente, van eind maart tot juni. 
Bootverhuur > Jachten > Spanje > Mallorca

Jacht huren op Mallorca

99 Jachtverhuur

29438 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.