Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jachten > Spanje > Menorca

Jacht huren op Menorca

29 Jachtverhuur

25282 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Jacht huren op Menorca 

Een jacht huren op Menorca is ideaal om vele redenen. Niet alleen is het door UNESCO uitgeroepen tot biosfeerreservaat, ook kent het vele geheime, haast onontdekte hoekjes en baaien. Het eiland kent kalmte en rust, heeft een lengte van 701 km2, en is rijk aan geschiedenis. Wanneer u een jacht huurt op Menorca, geeft u uzelf de kans dit allemaal te ontdekken terwijl u in luxe en comfort door het water glijdt met een heerlijke bries door uw haren. 

Havens en bezienswaardigheden op Menorca 

Alhoewel Menorca een relatief klein eiland is, kent het tal van sfeervolle havens om heerlijk aan te meren, te genieten van het bevoorrechte uitzicht vanaf uw gehuurde jacht, en te kunnen proeven van de heerlijkste lokale specialiteiten. 

Mocht u de luxe van uw jacht namelijk even verwisselen voor een sfeervol vissersstadje, meer dan aan bij Fornells in het noorden van Menorca en proef de stoofpot van Langosta. Houd ten alle tijden wel rekening met de omvang van uw boot. De toegang tot de haven de Cala´n Bosch bijvoorbeeld, wordt beperkt door de doorgang van een brug met een maximale hoogte van 6,80 meter en een maximale diepgang van 1,50 meter! Eén van de grootste natuurlijke havens ter wereld vindt u aan de oostkust van het eiland: de haven van Maó. Geniet van het doorzichtige water en de natuur die het omringt door een paar meter voor de stad te ankeren. 

Klimaat en weersomstandigheden 

Een bezoek aan Menorca is een garantie voor ontspanning met een typisch mediterraan klimaat met gemiddelde jaartemperaturen van 16,7 °. Alhoewel de zomermaanden het populairst zijn, kunt u mede door de luxe van een jacht eigenlijk zo goed als het gehele jaar door een jacht huren op Menorca! 

Wist u dat…? 

De grootste schatten van Menorca zijn ongetwijfeld de stranden en baaien. Als u over stranden en baaien van Menorca spreekt, spreekt u over kristalhelder water en waant u zich in Caribisch ogend gebied. Er zijn stranden voor alle smaken, van de meest toeristische tot de meest verborgen en onvermoede maagdelijke baaien. Bovendien zorgt de grote natuurlijke diversiteit die het Menorcaanse eiland ervoor dat u prachtige en fascinerende natuur kunt ontdekken.  

Maar naast paradijselijke stranden en een indrukwekkende natuur, vertelt het eiland ook vele historische verhalen door het interessante verleden van steden als Ciutadella en Mahón. 

En, last but not least, het zal gemakkelijk zijn uw smaakpapillen te strelen dankzij de gastronomie van Menorca. Islamitische, Franse, Middeleeuwse en Catalaanse inspiratie dragen bij aan het succes van de Menorcaanse keuken. Om een voorbeeld te noemen: Gin Xoriguer is een van de meest karakteristieke likeuren van het eiland waarmee een van de essentiële drankjes in de zomer wordt bereid, La Pomada 

Vervoer

Alhoewel Menorca een klein eiland is, is het dankzij het toerisme goed verbonden met belangrijke steden in Europa. De makkelijkste manier is per vliegtuig naar het lokale vliegveld van Menorca, op slechts 4,5 kilometer van Mahón. Toch raden wij u ook aan om uw jachtverhuur te combineren met het huren van een auto. Denk bijvoorbeeld eens aan het maken van een boottocht vanaf het Spaanse vasteland naar Menorca, en rijdt zo zelf naar de locatie waar u uw jacht heeft gehuurd! 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.