Jachtverhuur in Nederland 

Huur een jacht in Nederland om op een ontspannen manier ons waterrijke land te ontdekken. Het klimaat is bij uitstek geschikt om tussen mei en oktober een jacht te huren. Het kwik loopt vanaf halverwege het voorjaar op en komt tot in oktober nog rond de 15 graden uit. In de zomermaanden is het ruim 20 graden en tijdens een hittegolf nog warmer. Ideaal om op een luxe jacht te genieten!

Havens in Nederland

Een jacht huren in Nederland doet u bij ons in de havens van:

  • Sneek
  • het Sneekermeer
  • het IJsselmeer
  • Harderwijk

Bovengenoemde havens in Nederland bieden talloze mogelijkheden voor één- of meerdaagse tochten. Friesland is een populaire vaarbestemming, omdat de provincie het grootste aaneengesloten watergebied van binnenmeren in Europa heeft. Populaire vaarroutes zijn de Elfstedenroute en de Woudaroute, een mooie tocht met kinderen. U kunt ook kiezen voor een tocht over het IJsselmeer, waarbij u afmeert in bijvoorbeeld Monnickendam of kiest voor een route richting de Waddeneilanden. Hebt u bij ons een jacht gehuurd in Harderwijk? Kies dan voor de vaarroute Randmeren, vaar naar de Noordoostpolder of maak een lange tocht richting Amsterdam en het Groene Hart.

Een jacht huren in Nederland met of zonder vaarbewijs

In ons aanbod vindt u een aantal exclusieve jachten waarmee u in Nederland het water op kunt. De meeste zijn korter dan 15 meter, wat betekent dat u deze zonder vaarbewijs mag besturen. Kiest u voor een langer exemplaar, dan is een vaarbewijs wel verplicht. De jachten die u bij ons huurt, zijn comfortabel en bieden, afhankelijk van welke boot u huurt, plaats aan maximaal 10 personen. De jachten hebben bovendien een ruim aantal slaapplaatsen.

Ontdek Nederland per jacht   

Met de kracht, snelheid en luxe van een jacht heeft u de kans zoveel mogelijk van Nederland te ontdekken. Begin bijvoorbeeld in het Zuidwesten en huur een jacht in Zeeland en ontdek de kustlijn vanaf de Noordzee. Vaar langs de Zeeuwse eilanden en bewonder de kustplaatsen in de buurt van steden als Rotterdam, Haarlem en Den Helder. Nog verder? Bezoek dan bijvoorbeeld Terschelling, één van vijf Waddeneilanden. 

Vaart u liever over de meren van Nederland? Ook dat kan. Begin uw jachtverhuur avontuur in de provincie Flevoland of Friesland, vaar over het IJsselmeer en Markermeer, en maak een uitstapjes naar steden als Hoorn en Amsterdam. Wat echte Nederlandse cultuur opsnuiven? Bezoek dan Volendam, en maak kennis met historische klederdracht, vissersboten en oude ambachten zoals palingroken. Kortom, jachtverhuur in Nederland is dé ideale optie op langere afstanden af te leggen en zoveel mogelijk van Nederland te ontdekken. Aan de hand van welke gebieden u wenst te bezoeken, hoeveel dagen u op pad wilt gaan, en in het licht van andere praktische wensen, stelt Nautal graag een plan voor u samen.  

Bootverhuur > Jachten > Nederland

Jacht huren in Nederland

5 Jachtverhuur

36114 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.