Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jachten > Nederland

Jacht huren in Nederland

5 Jachtverhuur

25312 reviews

Denkt u aan jachtverhuur in Nederland? Goed idee! Met een jacht combineert u comfort en luxe, met avontuur en genot. Door haar krachtige motoren is deze boot perfect om langere afstanden af te leggen. Bezoek verschillende plekken terwijl u overnacht op het water. Lees hier meer over welke plekken te bezoeken en de beste plekken voor jachtverhuur in Nederland.

Jachtverhuur in Nederland 

Ontdek Nederland per jacht   

Met de kracht, snelheid en luxe van een jacht heeft u de kans zoveel mogelijk van Nederland te ontdekken. Begin bijvoorbeeld in het Zuidwesten en huur een jacht in Zeeland en ontdek de kustlijn vanaf de Noordzee. Vaar langs de Zeeuwse eilanden en bewonder de kustplaatsen in de buurt van steden als Rotterdam, Haarlem en Den Helder. Nog verder? Bezoek dan bijvoorbeeld Terschelling, één van vijf Waddeneilanden. 

Vaart u liever over de meren van Nederland? Ook dat kan. Begin uw jachtverhuur avontuur in de provincie Flevoland of Friesland, vaar over het IJsselmeer en Markermeer, en maak een uitstapjes naar steden als Hoorn en Amsterdam. Wat echte Nederlandse cultuur opsnuiven? Bezoek dan Volendam, en maak kennis met historische klederdracht, vissersboten en oude ambachten zoals palingroken. Kortom, jachtverhuur in Nederland is dé ideale optie op langere afstanden af te leggen en zoveel mogelijk van Nederland te ontdekken. 

Aan de hand van welke gebieden u wenst te bezoeken, hoeveel dagen u op pad wilt gaan, en in het licht van andere praktische wensen, stelt Nautal graag een plan voor u samen. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.