Huur een jacht

Zeilbestemming
Data
Voeg je data toe
Type verhuur
Met of zonder schipper
1.000 - € 20.000+
50 - 200+ voet
0 - 400+ pk
2004 - 2025
500 Max Km
Zeilboten en catamarans worden voornamelijk van zaterdag tot zaterdag verhuurd. Pas uw data hierop aan om optimaal te kunnen zoeken.
+100 motorjachten beschikbaar

Princess - 58 | 6 personen (17.4m)

Primošten
6
Met schipper

Vanaf €2.643 per dag

PRINCESS - Princess V 58 | 8 personen (18.19m)

Primošten
8
Met schipper

Vanaf €1.253 per dag

Beneteau - Oceanis 62 | 6 personen (19.16m)

Šibenik
6
Met schipper
 2  · Top Eigenaar

Vanaf €1.714 per dag

Johnson - 56 | 8 personen (16.97m)

Primošten
8
Met of zonder schipper

Vanaf €835 per dag

Unknown - Gulet Babac | 8 personen (19m)

Trogir
8
Met schipper

Vanaf €929 per dag

Cayman Yacht - 70 | 6 personen (22.25m)

Marina
6
Met schipper
 1

Vanaf €2.906 per dag

AZIMUT - 55 | 6 personen (16.9m)

Šibenik
6
Met of zonder schipper

Vanaf €2.179 per dag

Korting

Princess - S65 | 8 personen (18.55m)

Šibenik
8
Met schipper

Vanaf €3.600 per dag

Azimut - Azimut Grande 27 Metri | 10 personen (26.28m)

Šibenik
10
Met schipper

Vanaf €11.623 per dag

AZIMUT - 55 S | 8 personen (18.9m)

Šibenik
8
Met of zonder schipper
 1

Vanaf €1.708 per dag

GALEON - 640 | 8 personen (19.96m)

Šibenik
10
Met of zonder schipper

Vanaf €1.750 per dag

AICON - 56 S Fly | 6 personen (17.48m)

Šibenik
7
Met of zonder schipper

Vanaf €1.236 per dag

SUNSEEKER - Predator 64 | 7 personen (20.4m)

Seget Donji
7
Met schipper
 2  · Top Eigenaar

Vanaf €2.129 per dag

Amer - Amer 86 | 9 personen (26m)

Seget Donji
9
Met schipper
 2

Vanaf €5.000 per dag

Elegance - 60 Fly | 7 personen (18.6m)

Seget Donji
7
Met schipper
 2  · Top Eigenaar

Vanaf €2.272 per dag

Navetta - Navetta 58 | 6 personen (17m)

Skradin
6
Met schipper

Vanaf €1.786 per dag

Innovazioni e Progetti - Alena 58 Sport Fly | 12 personen (18m)

Trogir
8
Met schipper
 8  · Top Eigenaar

Vanaf €2.108 per dag

Prestige - 590 | 6 personen (18.7m)

Betina
6
Met schipper
 1  · Top Eigenaar

Vanaf €2.500 per dag

Huur een jacht voor een onvergetelijke tijd

Laat u verwennen door de bemanning op de door u luxe gehuurde jacht en geniet van de heerlijke zon en het blauwe water. Lees verder en ontdek de mogelijkheden bij Nautal! Het huren van een jacht zorgt voor een unieke ervaring tijdens uw vakantie. Een jacht is een elegante en luxueuze boot waar u dagen of weken kunt genieten van cocktails en unieke gerechten die door de chef aan boord zijn bereid. De bemanning staat tot uw beschikking om aan al uw wensen te voldoen en uw vakantie onvergetelijk te maken.

Hoe kan ik een jacht huren?

U kunt een luxe jacht huren uit het ruime aanbod op onze website. Zo kunt u een privéjacht huren met bemanning voor een ontspannen en onvergetelijke ervaring. Of gaat u liever voor een zeiljacht met bemanning om op avontuur te gaan. U kunt de beschikbare opties filteren op aantal personen, grootte, aangeboden diensten, beschikbaarheid, model en nog veel meer. Vindt u een model dat u aanspreekt, dan kunt u een offerte aanvragen en contact opnemen met de eigenaar. Voor kleine jachten begint de prijs bij € 1500 per dag.

Wat kost het huren van een jacht?

Het huren van een kleine jacht kan vanaf € 1500 per dag. Vanaf die prijs is er praktisch geen limiet. Jachten van meer dan 50 meter kunnen meer dan € 500.000 per week kosten. De prijs van jachten kan variëren afhankelijk van de lengte, de fabrikant en het bouwjaar. Neem contact op met de verhuurder om de precieze prijs te achterhalen.

Komen er nog extra kosten kijken bij het huren van een jacht?

Bij de meeste jachten wordt de huurprijs exclusief btw aangegeven. Belastingen kunnen aanzienlijk variëren afhankelijk van het gebied en vooral als er meer dan één land wordt bezocht tijdens de tocht. Aan de prijs wordt, naast belastingen, een schatting toegevoegd van de kosten die tijdens het verhuurperiode gemaakt kunnen worden. Een professionele en getrainde bemanning heeft een merkbaar positieve invloed op de vakantie en een fooi wordt hierdoor als een verplichte bijdrage beschouwd.

Heb ik een vaarbewijs nodig voor het huren van een jacht?

Als u wenst om de jacht zelf te besturen heeft u een Yachtmaster Ocean vergunning nodig, of een ander document afhankelijk van het land waar u vaart. Als u met luxe en comfort wilt varen, heeft u de mogelijkheid om het jacht met schipper en bemanning te huren. Op ons online platform worden jachten van 15 meter of meer alleen verhuurd met schipper (afgezien van enkele jachten in Kroatië). Dit komt omdat het risico op schade zeer groot is voor de eigenaar. Jachten zijn erg dure boten en vaak is het niet mogelijk om reparaties uit te voeren tijdens het hoogseizoen.

Wat te doen met een gehuurd jacht?

Door een jacht te huren kunt u genieten van een vakantie vol comfort en ontspanning.

Een jacht is een luxe en elegant schip waarop u kunt genieten van de verschillende diensten die de bemanning aan boord aanbiedt, zoals gastronomische lunches en diners, aperitieven en feesten. U kunt ook ontspannen en zonnebaden of de uitrusting aan boord gebruiken en gaan duiken, snorkelen, surfen en nog veel meer.

Waar kan ik een jacht huren?

Er zijn tal van geweldige locaties om een luxe jacht te huren. Zo kunt u jachtverhuur vinden in populaire Europese bestemmingen. We hebben er een aantal voor u uitgezocht.

Jacht huren Spanje

Spanje heeft een kustlijn van 4964 kilometer. Genoeg mogelijkheden dus om te varen met uw huurjacht. Er liggen geweldige steden aan de kust. Wat dacht u van Barcelona, waar u bezienswaardigheden kunt zien als de Sagrada Família, Park Güell en de Arc de Triomf. Andere populaire vakantiebestemmingen in Spanje zijn de eilanden Ibiza en Mallorca. Natuurlijk kunt u ook op Ibiza en Mallorca een jacht huren om te genieten van de Middellandse Zee!

Jacht huren Kroatië

Kroatië  ligt aan de Middellandse Zee en heeft prachtige eilandjes die u kunt bezoeken met uw luxe jacht. U kunt bijvoorbeeld langs de 5 grootste eilanden in Kroatië varen: Cres, Krk, Brac, Hvar en Pag. Of kies ervoor om naar een klein eiland, of zelfs een onbewoond eiland te varen. Ontdek Kroatië vanaf het blauwe water van de Middellandse Zee!

Jacht huren Griekenland

Het is bekend dat Griekenland ook veel eilanden kent in de Middellandse Zee, 6000 welteverstaan. Denk aan Lefkas, Corfu, Kreta, Rhodos, Zakynthos, Mykonos, Kos en ga zo maar door. Op deze eilanden liggen geweldige stadjes en stranden om te ontdekken. De mogelijkheden zijn oneindig! Ontspan aan boord van uw luxe jacht in Griekenland en geniet van het warme weer, ga een dagje watersporten, of ga aan land om alle culturele bezienswaardigheden van Griekenland te ontdekken.

Jacht huren Italië

Bekijk Italië eens op een nieuwe manier: vanaf het water met comfort en luxe. Bezoek bijvoorbeeld Campania, een regio in het zuidwesten van Italië. De Eolische eilanden zijn niet zo toeristisch, maar dat maakt ze des te meer geschikt om heen te varen met uw luxe jacht. Vaart u nog iets verder naar boven dan komt u langs eilanden als Elba, Sicilië en Sardinië.

Jacht huren Frankrijk

Frankrijk ligt aan de Middellandse Zee én de Atlantische Oceaan. Genoeg redenen dus om het ruime sop te kiezen op uw gehuurde jacht! U kunt bijvoorbeeld een jacht huren in Saint-Tropez. Deze glamourstad in het zuiden van Frankrijk heeft een gigantische jachthaven. Wanneer u hier een jacht huurt kunt u ultiem ontspannen in luxe. Kijk op onze website voor alle opties om jachten te huren in Frankrijk.

Jacht huren Nederland

Wanneer u liever niet te ver op reis gaat, is het natuurlijk ook mogelijk om een jacht te huren in Nederland. In Nederland zijn er veel zeiljachten en motorjachten beschikbaar. Ga lekker op vakantie in Friesland en ontdek de Friese meren en steden als Sneek, Ter Herne en Workum. Verken de Loosdrechtse plassen, breng een weekje door op het IJsselmeer en ga zo maar door. De opties zijn eindeloos!

Waar moet ik op letten bij het huren van een jacht?

De meeste 25 meter jachten worden per week verhuurd. Kortere huur is alleen mogelijk bij last-minute boekingen, of in het geval van kleinere jachten die wel per dag verhuurd worden. Over het algemeen worden de jachten verhuurd met kapitein en bemanning. Zij helpen met al uw wensen en zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Onze klantenbeoordelingen
4.9 / 5
Score beoordeeld op basis van 144500 beoordelingen