Alles over jachtverhuur in Split

De Dalmatische kust is een ongelooflijke zeilbestemming voor uw jachtverhuur, niet alleen omdat Kroatische steden zoals Split zijn gezegend met prachtig weer en extravagante architectuur, maar ook omdat jachtverhuur in Split u in staat stelt de Dalmatische archipel en andere beroemde kuststeden te bevaren. Split is een eiland oase vol met eindeloze mogelijkheden. Pas uw vaarschema aan aan uw reisvoorkeuren en duik in uw eigen tempo in de Kroatische cultuur en levensstijl.

Havens in Split

Ons jachtverhuur in Split is gevestigd in de volgende havens van het vasteland:

Split
Haven van Split en ACI Marina Split

Trogir
Haven van Trogir en Baotić Marina

Podstrana
Marina Lav

Strobeč
Port Strobeč

Weersomstandigheden in Split

Vaar langs de Adriatische kust van april tot oktober voor mooie zonnige dagen en aangename temperaturen. Van juni tot augustus is de zomer in volle gang met temperaturen van 25 ° C tot 30 ° C. Watertemperaturen zijn meestal rond de 20 ° C en zijn ideaal om te snorkelen.

Vaarroutes in Split

Loop door het timeworn centrum van Split en winkel in de kleine boetiekjes en cadeauwinkels. Een oud paleis ligt tussen de restaurants en bars verstopt in het centrum en geeft een illustere sfeer tijdens een wandeling langs oude stenen gebouwen.

Er zijn veel activiteiten zoals grottochten, duiken en andere watersporten beschikbaar. U hoeft alleen maar langs de haven te lopen om meer informatie te vinden en de rijkdom aan beschikbare opties te zien.

Of het nu gaat om het huren van uw jacht in Trogir of in de omgeving, dit kuststadje is de thuisbasis van een van de meest bewonderenswaardige architecturale banen in Kroatië, de St. Lawrence kathedraal. U kunt ook het Fort Kamerlengo bezoeken voor een opmerkelijk uitzicht op de haven, de stad en de enorme bergen in de verte. Voor de festivalgangers van de zomer, van eind juni tot begin september organiseert Trogir een traditioneel muziekfestival op zijn pleinen, kerken en zelfs in het fort. Medena Beach is de perfecte plek om een ​​avond te stoppen en te genieten van wat u maar wilt. Er zijn tennisbanen en minigolfbanen met tal van bars en restaurants en er worden ook veel watersportactiviteiten aangeboden.

Reistips voor Split

Gelukkig heeft Split zijn eigen luchthaven (SPU). Het ligt op ongeveer 24 km van het centrum van Split en op slechts 5 km afstand van Trogir. U kunt bus shuttles krijgen naar zowel Trogir (12 HRK) als Split (20 HRK).
Bootverhuur > Jachten > Kroatië > Split en Hvar

Jacht huren in Split en Hvar

89 Jachtverhuur

30163 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.