Bootverhuur > Jachten > Griekenland > Zakynthos

Jacht huren op Zakynthos

42756 reviews

Jacht huren op Zakynthos 

Droomt u van een heerlijke vakantie langs azuurblauwe wateren, en behoudt u het liefst zo veel mogelijk comfort en luxe? Waarom verruilt u het vasteland dan niet eens voor een onvergetelijke vakantie aan boord van een luxe jacht op het prachtige eiland Zakynthos. Zakynthos, ook wel Zante genoemd, is het derde eiland in de grootte van de in totaal zes Ionische eilanden. Huur een jacht op Zakynthos en u heeft u de vrijheid langs de prachtigste baaien van het eiland te varen, of zelfs een oversteek te maken naar één van de andere eilanden zoals Lefkas. 

Havens en bezienswaardigheden

Onze jachten liggen in de grootste haven van Zakynthos: Zakynthos Port. Net als de gelijknamige hoofdstad, ligt de haven in het zuidoosten van het eiland en daarmee biedt het alle diensten en services die u nog heeft tijdens uw onvergetelijke reis, varend rondom Zakynthos. 

Geniet op het dek van uw luxe jacht, werp een blik op het kristalheldere water en wie weet ziet u wel de zogenaamde ´Caretta Caretta´, zeeschildpadden die u vooral in de maand juni langs de baaien zult zien zwemmen. 

Na een heerlijke dag cruisen over het water bent u waarschijnlijk wel toe aan wat ontspanning en een lekkere maaltijd. In dat geval is het ook zeker aan te raden even aan wal te gaan en te voet een bezoekje te brengen aan de gelijknamige hoofdstad van het eiland. Net als Zakynthos Port ligt de hoofdstad in het zuidoosten van het eiland - ideaal dus. 

Vervoer

Om op Zakynthos te komen vanuit Nederland, is het aan te raden te vliegen op het internationale vliegveld van Athene (ATH). Een directe vlucht vanaf daar zal u in minder dan een uur naar Zakynthos brengen. 
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie