Bootverhuur > Jet ski huren > Jet skis Spanje > Jet skis Barcelona

Jet ski huren in Barcelona

43537 reviews

Huur jet ski Sea Doo Sea Doo in Port Olimpic Barcelona, Barcelona

Huur jet ski Sea Doo Sea Doo in Port Olimpic Barcelona, Barcelona (2016)

Jet ski Sea Doo Sea Doo (2016) 2,10 m

Zonder schipper (bareboat)

2 plaatsen Port Olimpic Barcelona (Barcelona)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot

Verhuur van jetski’s in Barcelona 

Huur een jetski en geniet van de kust van een van de meest spectaculaire steden ter wereld. Ervaar de adrenaline en geniet van het de zeewind langs uw gezicht. Wanneer u een jetski huurt in Barcelona, heeft u gegarandeerd plezier op het water en  wordt u omringd door een levendige stad, gouden stranden, een bruisend nachtleven en de prachtige Middellandse Zee.

Havens in Barcelona

U kunt jetski's huren in de haven Port Olímpic, gelegen in de stad Barcelona. De Olympische haven ligt tussen de stranden van Nova Icària en Barceloneta. Het ligt zeer dicht bij het centrum van de stad, heeft goede verbindingen en veel goede restaurants.

Het klimaat in Barcelona

De meest aangename maanden in Barcelona zijn mei tot en met november, het hoogseizoen. De zomers zijn warm en in oktober en november zijn de temperaturen nog steeds geschikt om een jetski te huren. De warmste maand is juli, met maxima meestal hoger is dan 30ºC.

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie