Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Huur een jetski op Ibiza

Zon, zee, muziek en leven in een gestaag tempo. Op Ibiza verveelt het nooit! Het huren van een jetski op Ibiza is slechts een van de vele manieren om de ware wilde geest van Ibiza te ervaren!

Havens op Ibiza

Jetski verhuur is voornamelijk te vinden in de Port de Sant'Antoni. U kunt ze altijd ter plaatse huren, maar in het hoogseizoen het kan voorkomen dat ze allemaal al verhuurd zijn. In feite worden ze in de zomer bestormd door de vele toeristen die het eiland bezoeken. Om deze reden adviseren wij u om het meteen te huren, zodat u uw favoriet kunt kiezen voor een voordelige prijs!

Het klimaat van Ibiza

Maak u zich geen zorgen over slecht weer, tijdens de zomer regent het zelden op Ibiza. Het huren van een jetski heeft daarom minimale risico's in termen van slecht weer. Als u nat wordt zal dit te wijten zijn aan de spetters vanwege de snelheid waarmee u langs de kristalheldere wateren van Ibiza vaart.

Hoe naar Ibiza te komen

Ibiza is snel bereikbaar op de centrale luchthaven van ibiza, op slechts 14 km van het centrum. Veerboten komen vervolgens aan bij de nabijgelegen belangrijkste havens: Marina Ibiza, de haven van Santa Eulalia en de haven Sant Antoni.
Bootverhuur > Jet skis > Spanje > Ibiza

Jet ski huren op Ibiza

8 Jetskiverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.