Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jet skis > Italië

Jet ski huren in Italië

9 Jetskiverhuur

25312 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Jetski huren in Italië 

Wilt u jagen met een jetski over het water en de spray op uw huid voelen? Bent u dol op actie en de juiste hoeveelheid adrenaline? Ga dan stoom afblazen met een gehuurde jetski in Italië, of het nu voor een paar uur of een hele dag is - de perfecte verfrissing op warme zomerdagen. Als u met een gehuurde jetski reist, zult u merken dat surfen aan de Italiaanse kust ongelooflijk leuk is. Huur een jetski in Italië en ervaar het unieke gevoel om over de golven te rijden met snelheden tot wel 130 km / u.

Klimaat en weersomstandigheden in Italië

Zon en mooi weer zijn de beste metgezellen voor jetski-fans. Het goede ding is dat u beide op veel mooie plekken in Italië kunt vinden! Het beste seizoen start in mei, met warme lucht en watertemperaturen. In sommige Italiaanse wateren kan dit in deze tijd van het jaar al 19ºC zijn. In ieder geval houdt een goede wetsuit u warm genoeg voor temperaturen die in de zomer nog verder stijgen. Geniet van de zon en het prachtige uitzicht op de Italiaanse kust! Onze favoriete bestemming? De turquoise wateren van Abruzzo! Het huren van een jetski is een optimale keuze!

Handige tips voor het huren van jetski's

De ervaring van jetting over het water op een jetski is altijd spannend en verfrissend op hetzelfde moment, maar onthoud altijd uw veiligheid. In de koudere wintermaanden biedt een wetsuit voldoende warmte, terwijl u uzelf in de zomer moet beschermen tegen de felle zon. Houd ook rekening met de huidige maximumsnelheidslimieten en de toegestane gebieden voor jetski's. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.