Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Jet skis > Spanje > Málaga

Jet ski huren in Málaga

6 Jetskiverhuur

Jetski huren in Málaga

Met een ideale mediterraan klimaat en een zachte zee biedt het gebied rondom Málaga - de beroemde Costa del Sol - de perfecte omstandigheden om een Jetski te huren. Rotsachtige kusten afgewisseld met kleine baaien en pittoreske havenstadjes, dat is waar op up snelheid langs zult racen wanneer u met de wind in uw haren een jetski huurt in Málaga. 

Havens en bezienswaardigheden in Málaga

Bij Nautal kunt u een jetski huren op 2 prachtige locaties: Puerto Deportivo de Marbella en Fuengirola. Beide plaatsen vormen een perfecte uitvalsbasis om langs de Costa del Sol zo veel mogelijk schoonheden te ontdekken. Maar ook de stad zelf is zeker het bezoeken waard. 

Klimaat en weersomstandigheden in Málaga

Het mediterrane klimaat langs de Costa del Sol maakt de regio tot een zeer populaire locatie om een jetski te huren. Een jetski kan hier namelijk zo goed als het gehele jaar door gehuurd worden.  De gemiddelde temperatuur stijgt tot boven de 20 ° C en in combinatie met een zeer aangename watertemperatuur die kan oplopen tot  21 ° C , zorgt dit voor optimale omstandigheden om een jetski te huren in Málaga. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.