Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Motorboten > Corsica

Motorboot huren op Corsica

22 Boten

Motorboot huren op Corsica

Tronend in het midden van de Middellandse Zee trekt Corsica miljoenen toeristen per jaar aan. Als u de prachtige landschappen van het eiland en zijn kristalheldere water wilt ontdekken en u houdt van varen en snelheid, dan is het huren van een motorboot op Corsica de oplossing voor u. 

Havens en bezienswaardigheden op Corsica

Of u nu met familie of vrienden bent, Corsica biedt u een veelheid aan landschappen die u blijven verbazen. In het Noorden: de prachtige stranden van Lotu de Saleccia, de calanches van Piana en het natuurreservaat van Scandola zijn allemaal bestemmingen die u gemakkelijk kunt bereiken en niet mag missen aan boord van uw gehuurde motorboot. 

In het zuiden wachten Bonifacio, Porto-Vecchio, Cavallo en het prachtige strand van Rondinara op u. Laat u verrassen door enorme witte krijtrotsen en kristalhelder water.

U vindt de meerderheid van onze motorboten in de volgende havens: port de l’Amirauté, port Tino Rossi en port Saint-Florent

Klimaat en weersomstandigheden op Corsica

Badend in het midden van de Middellandse Zee, biedt Corsica in de zomer relatief warme temperaturen die niet onder de 25ºC zullen dalen. Als u op zoek bent naar kalme zeeën en maximale zonneschijn gedurende het hele jaar om te genieten van uw motorboot verhuur, dan is Corsica de ideale bestemming.

Wij adviseren u om in de zomer een motorboot te huren om te genieten van de stranden en de zon. Tip: de maanden juni en september kennen een kleinere toestroom van toeristen. Als u op zoek bent naar meer rust, dan is deze periode ideaal voor het huren van een motorboot.

Vervoer

Als u vanuit het buitenland reist, kunt u uw motorbootverhuur per vliegtuig bereiken. Corsica heeft verschillende luchthavens, waaronder Ajaccio en Bastia.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.