Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Motorboot huren op Elba

Als u een vakantie op zee wilt doorbrengen met uw familie of uw partner en vrij van het ene naar het andere betoverende strand wilt reizen, raden wij u aan een motorboot te huren op het eiland Elba om u volledig autonoom te kunnen verplaatsen op zoek naar de perfecte plek voor uw ontspanning.

Havens en bezienswaardigheden 

U kunt de beste motorboten huren zowel op het eiland Elba, als in de havens van de nabijgelegen Toscaanse kust, zoals Marina di Scarlino en Marina di Punta Ala, een beetje verder naar het zuiden. Rio Marina is naar onze mening het beste voor motorboten.

U heeft een persoonlijke motorboot tot uw beschikking, dus profiteer ervan! Neem uw geliefden mee om te ontspannen op een van de stranden die onbereikbaar zijn vanaf het vasteland, zoals Cotaccia, Campo Lo Feno, Punta Nera en vele andere paradijzen waar u kunt genieten van pure ontspanning. 

Het Calamita-gebied aan de Costa dei Gabbiani is een ander deel van het eiland Elba, ideaal voor degenen die ontspanning zoeken in intimiteit. U kunt met uw partner naar de stranden van Calamita, Cannello en Remaiolo gaan en genieten van de zon en de zee zonder te worden gestoord door drukte op andere stranden.

'S Avonds zullen de dorpen van Elba met zijn karakteristieke en modieuze straatjes u veroveren, evenals de wijnen en de heerlijke lokale gerechten zullen uw smaakpapillen veroveren! Onze favoriete landen zijn zeker Porto Azzurro, de jachthaven van Rio, Capoliveri en Marciana.

Vervoer

Het eiland Elba is het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar vanuit de haven van Piombino (Toscane) in slechts een uur met de veerboot. Eenmaal op het eiland kunt u reizen met de bus naar de haven waar u uw boot heeft gehuurd. 

Piombino is het makkelijkst te bereiken door vanuit Nederland te vliegen op de luchthaven van Pisa (PSA), waarvandaan het zo´n 1,5 uur reizen is met de trein naar de haven van Piombino en de oversteek te maken.
Bootverhuur > Motorboten > Elba

Motorboot huren op Elba

1 Motorbootverhuur

25486 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.